Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba yuzdeyuz hayırlı olsun RABBİM kucağına almayıda nasib etsin tamamına erdirsin inşallah.

canım çok sevindim. rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.

slm kızlar haftasnu herkes gezmelerde sanırım
çok şükür bugün hava iyiydi bend kendimi dışarı attım rahatladım
yüzdeyuz hayırlı olsun hayırlıca kucağına almak nasip olsun
bana gelince çok şükür iyiyim..

ah şule ahhh burda olduğuna çok sevindim canımmmm:)nasıl kötüyüm bilemezsin aslında hiçbirşeyde olmadı ..ama melankolik bir ruh halindeyimmm..kayınvalidemlerdeydin görümceler filan..herşey çook güzel bir sorun yok..eve geldimmm nasıl bir ruh halii...neden bbenim çocuğum olmuyor yaaaaaaaa...neden ben deliricem..isyan kesinlikle değil haddime değil zaten ..rabbimden gelen herşey kabulümüz ama bu çok ağır be kuzum..bende anne olmak istiyorum tekrar..bebğimi geri istiyorum ya allahım ne olur duy sesimizi lütfen.....yalvarıyorum ne olur bebişlerimizi bize ver....

ah canım ya çok iyi anlıyorum seni bazen öyle bişey oluyorki insanın burnunun direği sızlıyor sebep gerekmiyor ama nasıl bi eksiklik çok iyi anlıyorum.

aslında melodicim biz bu sıkıntıyı yaşarken neden ben diyoruz ama rabbim sevdiğine verirmiş sıkıntıyı düşünsene nekadar şanslıyız.
nevanın paylaştığı bi vidyodan bahsetmiştim ya o ruh haline bürününce hemen onu dinliyorum.

ah canım ya çok iyi anlıyorum seni bazen öyle bişey oluyorki insanın burnunun direği sızlıyor sebep gerekmiyor ama nasıl bi eksiklik çok iyi anlıyorum.

gerçekten öyle birşey...küçüklüğümden beri çocuklara deli olan ben şimdi anne olmak için çabalıyorum..inan bu hiç aklıma gelmemişti..bu kadar uğraş vereceğim karamsarlığa kapılacağım..çünkü korunurken hamile kalmıştım ve buyüzden kolay hamile kalabileceğimi düşünmüştüm..bilemiyorum belkide allah ben sana mucizeni gönderdim sahip çıksaydın korusaydın dedi ...ben koruyamadım anlayamdım ve gitti.bidaha da gelmedi nasıl bir sınav bu ya çok ağır gerçekten ve bazı zamanlar insanı deli ediyor...oysaki anneliğe öyle hazırım ki..olmayınca olmuyor işte ..ah şule anne olursam onu o kadar çok sevicem ki anlatammam sana ..........

ah canım arkadaşım sakin ol kendini suçlama bebeğini alan ALLAHTI unutma sen istediğin kadar sahip çıksaydında olmayacaktı belkide rabbim senin göremediğin bi hayır muhakkak vardır belki sağlıklı olmayacaktı belkide rabbim seni cezalandırmadı seni sağlıklı ve hayırlı bi evlada kavuşturacak bu zaman içerisindede sabrını tevekkülünü ölçüyordur unutma.

bak bide bana bak ben 3 senenin sonunda kredi çekerek sahib olduğum evladımı 3 ayını bitirmişken kaybettim inan etrafımdaki insanlar sabrımı hayretle izliyorlardı
ama tevekkül etmekten başka şansım yoktuki.
ailede etrafımda arkadaşlarımda benden sonra evlenenler çocuk çoluğa
karıştı kolaymı ama napıyim takdir.

amin inşallah canım benim...hep şuna inandım ben herzaman allaha yakın hissettim kendimi..namaz kılıyormuyum hayır..kapalımıyım hayırr...ramazanda orucumu tutarım küçüklüğümden beri dualarımı okurum yatmadan önce ...bu kadar tüm yaptıklarım ama kimsenin kötülüğünü istemedim haytta iyi bir insan olmak için uğraş verdim..ve allaha kendimi hep yakın hissettimm..en zor zamanlarımda hep beni düzlüğe çıkarmıştır saolsun şükürler olsun..ummadığım zamnlarda mucizevi bir el düzlüğe çıkarmıştır benii,,,çok inanıyorum ve güveniyorum rabbime biliyorum ki yeniden elimdn tutacak ...tüm isteyen kadınlara rabbim versin bebklerini inşallah :)

canım benimm çok iyi anlıyorumm..elbette senin yaşadığın daha zor..takdir ediyorum senii...kolay değil bekle bekle uğraş tam mutlu oldum derken tekrar kaybetmek çok zor olsa gerek..ama sen güçlü hatunsun bak dimdik ayaktasın..şulecim bende güçlüyümdür ama bazen de gücümün tükendiğini hissediyorum saedece bazı zamanlar ne biliiyim rüyada gibiyim...allah sanada en kısa zamnda bebişini versin inşallah..bunu o kadar çok istiyorum ki..bütün burdaki arkadaşlarım içim.bütün bebk dileyen herkes için..insan yaşamadan anlamıyormuş be kuzum ........

belki şuanda çok dertlisin
belki artık yeter diyorsundur
belkide kendinden geçmişsindir
belkide ağlıyorsundur
belkide bütün müsibetlerin sonunda eline bişey geçip geçmiyiceğini düşünmektesin
duy!!! rabbin sana söylüyor
sabredenlere gelince sıkıntılara göğüs gerenlere mukafatları hesapsız ödenecektir
belkide onca insanın içinde neden senin seçildiğini soruyorsun oysa rabbinin seçtikleri kıymetlilerdir
içinizden mucahitlerle sabredenleri ortaya çıkarıncaya kadar elbette sizi deniyeceğiz
hayat bir imtihan değilmi.

şuleeeeeeeeeee hayat bir imtihansa en kazık soru bize geldiiiiiiiiiiiiiiii be yav:18::18::18:

her soru ebedi hayatında yer alan bir tuğla
nefes alıp verdiğin her an yeni bir soruya gebe
onlar olmasaydı sonsuzluk yurdunda sana ait hiç birşey olmayacaktı
derdin yoksa üzül asıl
dertliysen bilki o seni seviyor
dinle bak sevdiğin ne diyor
ALLAH hayrını dilediği kişiyi sıkıntıya sokar
belki sen assabı uhud kadar acı çekmedin hani kıralları onları iman
ettikleri için ateş dolu hendeklere attırmıştı ya
belki sen ebuzer kadar acı çekmedin amcası inandığı için onu hasıra sarıp yakmıştı ya
belki sen yakub kadar acı çekmedin yusufunu elinden almışlardı ya
belki sen hatice kadar acı çekmedin muhammedini elinden almışlardı ya
unutma rabbin kimseye dayanabiliceğinden fazlasını yüklemez
belki kalbindir acıyan
belki bedenin
belkide ruhundur kıvranan
belkide yokluktur seni saran
belkide binbir türlü muamma
her ne durumda olursan ol diline yakışır bu dua
la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin
senden başka ilah yoktur sen bütün noksanlıklardan münezzehsin
şüpesiz ben nefsine zulm edenlerden oldum

sakın senin derdinde dertmi benimkinin yanında gibi algılama teselli olsun haline şükret diye paylaştım herkesin sıkıntısı kendine zor ama beterin beteri vardır herzaman bunada şükür

hayırlısıyla şu sınavları atlatalım inşallah kuzum ya..tabiiki isyan etmiyorum ve allahın sevgili kullarından olduğuma inanıyorum ve buna hep inanmıştım zaten..hep elimdn tuttu benim inkar edemem ...bu seferde tutsun inşallah konsun kalbime bir kelebek daha :)inşallah allahım büyük çok büyük o duyacak sesimizi gönderecek bize bebşilerimizi aminnnn...en çokta masal hamile kaldı ya nasıl umut oldu anlatamam..ummadığı andan geldi bebiko allahın takdiri nasıl mutlu oldum...ol deyince oluyor gerisi boş valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…