allah seni kahretmesin kız okadar yazılan şeyden bunumu çıkardın
hayırlısıyla şu sınavları atlatalım inşallah kuzum ya..tabiiki isyan etmiyorum ve allahın sevgili kullarından olduğuma inanıyorum ve buna hep inanmıştım zaten..hep elimdn tuttu benim inkar edemem ...bu seferde tutsun inşallah konsun kalbime bir kelebek daha :)inşallah allahım büyük çok büyük o duyacak sesimizi gönderecek bize bebşilerimizi aminnnn...en çokta masal hamile kaldı ya nasıl umut oldu anlatamam..ummadığı andan geldi bebiko allahın takdiri nasıl mutlu oldum...ol deyince oluyor gerisi boş valla....
çünkü ben bebişe takmış durumdayım ya ondanidare atcen şu garibi bugece artık ama yalan mı kız soru kazık işte bu gerçek...şaka bir yana neler var hayatta çok farkındayım ne dertler sıkıntılar,acılar ,vs....bunada şükür çok şükür tabiiii..geliyo bazen annelik damarım tutuyo,saçmalıyorda olabilirim ..anne olmak zormuş anne olmaya çalışırken bile anlıyor insan..ah anacım sen ne haklıymışsın çok sviyorum seniiii çokkkkkkkkkkkkk.....
amin inşallah canım benim evet ya bak masala tiyolar veriyodum tüp bebek için korkularını paylaşıyordu kız cağız tam adapte olmuştiki geldi kuzusu
görürsün bak bizde anne olucaz ALLAHIN izni ile
tabiki güçlüsün yoksa 1 kaynana 3 görümceyle başa çıkılırmı
tabiki inaçlısın şükürler olsun.
olucak bak görürsün
kafanı dağıtalımmı biraz
naptın kola lekesini
inşallah canım ...umudumuzu kaybetmiyoruz tabiikide :)sen bakma bna arada böyle gelir bana saçmalayadabilirimmazur görcen artık bu arada çok teşekkürler gecenin bir yarısında derdime ortak olduğun ve beni dinlediğin içn ..çok saol arkadaşım ...allah gönlündekini versin inşallah
aynen öyle umudumuz bitmeyecek.
yok canım bendede oluyor bazen normal okadarıda artık taş değiliz ya duygularımız var bizimde insanız heleki bukadar hassas bi konuda arda melenkoli normal.
ah canım arkadaşım benim msj atman beni çağırman benimle paylaşman çok hoşuma gitti ne demek teşekkür edilicek bişey yok bi nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemizin inşallah.
hani şu ıslak mendiller var ya onlarla sildim gece yatmadan..sabah kalktım pek bişey yoktuaslında totomu kaldırıp koltuğu baştan bir silsem fena olmayacak amma velakin hiç mi hiç halim yok...var da yok yani saldım bu aralar heee ne olcak halim bilemedim
yardımcı oldun canım hemde çokrahatladım..umutlandım ,ayağa kalktım yeniden bu çiçekler sana
oluyor bazen ben malesef normalde çok titizim nefret ediyorumda bu huyumdan asla dağınıklığa gelemem akşamdan toplar yatarım komşum geçen ya senin evini bigün dağınık görmedim diyor.
ama bu ara taşınıcam diye bende saldım kendimi kociş bile hayret ediyor bunu yapabilmeme.
sıkma kendini canın isteyince yaparsın yoksa eziyete dönüşüyor zaten ev işi nankör.
çıkmışsa iyi ama çıkmamışsa aspiriks diye bi leke çıkarıcı var benimde halıya dökmüştü kociş anca o çıkardı
benimde ev dağınık olmaz aynen mutlka gece yatmadan toplarım öyle yatarım da..ütüm f:alan var kaldı öyle yapmadım ..bi süpürdüm toz aldım bugün o kadarev işii nankör dediğin gibi yap yap hiç yapmamışsın gibi oluyore....bazende daral geliyo çalışmayı özlüyorum ..evlenmeden önce bi hayatım vardı çalışıyordum yalnız yaşıyordum oh ne alaa..şimdi sorumluluklar arttı..kocan kocanın ailesi,bebek olayı of of ki ne off:84::84::84 lsun hayat yaşamaya değer ama herşey güzellllyinede
kayınvalidenler irdeliyormu bu konuyu tutumları nasıl.
eşinde bi problem varmı?
ay ne zormuş gerçekten..şimdi güçlü olduğuna daha bir kanaat getirdim.ay ben onu bile yapmadım bi topladım okadar.
zaten boynum fena hiç bişey yapamıyorum ütüyü hiç deme bir sürü var herşeyi ütülüyorum ben malesef birikti iyice bi başlasam 2 gün uğraştırır.
valla ben bekarkende sorumluluklarım çoktu babam rahatsızdı annemde rahat etsin diye yemek hariç herşeyle ben ilgileniyodum 6kardeşiz en küçükleri benim yiğenler gelinler hep kalabalıktı.
evet ya çalışmaya alışanlar eve alışmakta zorlanıyorlar ama çalışan kadının işi daha zor maşallah tume ikisini bi arada götürüyor ben yapamam valla
tabi canım kocişlerimiz var ailelerimiz kayınvalideğimizgörümcelerimiz daha ne olsun.
ay ben bide birlikte oturuyordum ya şimdidahada iyi anlıyorum yaşadıklarımın kıymetini kendime ait bi düzenim var çok şükür.
ya aslında hem irdeliyolar hemde irdelemiyolar karışık.tek erkek çocuk... evlenmemiş 3 görümce yani hiç torunları yok.70 li yaşlardalar ve istiyolar artık torun sevmek..haklarıda..ama biz 17 aydır denediğimizi söylemedik ..bir kaç aydır denediğimizi biliyolar hormonlarımla ilgili bişey olduğunu sNIYOLAR..HALBUKİ TEK TÜPÜM KPALI ÇIKTI...eşimin sperm sayısı 31 milyon eh fena değil hareket morfoloji düzgün ..sperm sayısıyla ilgili değil dedi doktor bilemiyorum ne kadar doğru aartık...anlıyacağın söylemiyoruz ama hep konuşmlar bebiş üzerine buda beni geriyo ..ne gerekiyorsa yaptırın diyolar ama herşey bu kadar basit değil bilmiyolar...bizde bişey yok öyle önemsenecek diyoruz geçiyoruz.yoksa yorumlar vs..hiç bitmez daha çok geriliriz .....
anladım tabi onlarda istiyordur artık normal kızlar niye evlenmemişki?
en iyisi detay bilmemeleri bizim herşey ortada keşke bukadar detay bilinmeseydi herkesin bana eşime acıyan gözlerle bakması çok can sıkıcı.
zeten kızgınım onlarabu konuda hiç destek olmadılar sinir oluyorum şimdide kayınpederimin keyfini bekliyorum bakalım nezaman vericek altınlarımı
çok büyük bi sıkıntınız yok gibi aslında bak normal yollardan hemde korunurken kalmışsın hamile.
ay ne zormuş gerçekten..şimdi güçlü olduğuna daha bir kanaat getirdim.büyük konuşmayayım ama ben yapamazdım ya zorlanırdım kötü insan oldukları için mi asla değil sadece mizacıma ters o yüzden ..benim nefes alabilmem lazım arada bir yalnız kalmam lazım ..rahat olmam lazım çünkü tek kız abiler uzakta ..yalnız büyüdüm ve hiç alışkın değilim curcunaya ...benim de tek derdim bu anlasalar daha kolay olcak herşey amma nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?