önemli değil nevacım..allah kabul etsin tatlım ve de kolay gelsin..öpüldün ..
ececim canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam
Allah tamamına erdirsin canım.. İnşallah sağlıcakla kucağına da alırsın...
ohhh be
topiğimiz şenlendi, çok şükür dualarımız kabul etti...
bu arada işyerindeyim.. kısa yazıyorum, hemen çıkmamk zorundayım netten..
öptüm hepinizi
ece çok tebrik ediyorum seni Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. böyle haberleri okuyunca içime bir ümit doluyor. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. ayetel kürsi sırası bana gelmiş. Allah inşallah kabul eder. 50 tane de ben alayım kendim için.
teşekkürler canım benim.o kadar çok duygu karışıklığı yaşıyordum ki kendim mi türetiyorum,gerçekten hamilelik belirtilerimi bir türlü ayıt edemiyordum.senin yazdıklarını okudum masalcım.bence de çok doğru karar almışsınız.hemen başlayın.yanlış hatırlamıyorsam sen de sağlıkçıydın dimi?ben hemşire+biyolog.um.(hastanemde henüz kadrom hemşire,biyolog kadromu resmi olarak almadım daha).bu nedenle ayrıca sana da sağlıkçı indirimi de uygulayacaklar.aşılamada ilaçlar için rapor çıkartmışmıydın?bizde spermlerde hareket ve şekil bozukluğu var.aşılama bizim durumda olanlara çok yanlış bir uygulama.ben çok çok pişmanım.keşke 2 aşılam olayını hiç yaptırmasaydım.gerçekten bizim için çok anlamsızdı.sizde de öyle.ailen de bu konuda destekse hiç durmayın hemen başlayın bence de..
teşekkür ederim tumecim.çok mutluyum.inşallah sonuna kadar sağlıcakla devam eder kucağımda sağlıklı bir şekilde görürüm.inşallah senin için de burda bu mutluluğu paylaşırız..
Arkadaşlar hasret için bana da yazın duayı.sayısı farketmez.20-30-50.siz ne yazarsanız okurum.ama herkes için okumak istiyorum.hamilelerin duası kabul olur derler:))
minecim ben bugün aradım ordaki bayanlaa tekrar görüştüm. ve senin söylediğin gibi bağış meselesini sordum.
telefondaki bayan benim haberim yok bu olaydan. ama bir hastane tarafından yönlendirme olduysa vakıflarla anlasması varsa o yüzden istenmiş olabilir dedi.
bende dedimki senin ismini vererek bağış adı altında istendiği için arkadaşım kalamamış dedim.
ben bi araştırayım gerekirse tekrar irtibata geçeceklerini söyledi seninle. arayabilirler seni haberin olsun.
bende dedim ben izmirden geliyorum yakın bi yer değil dedim herşeyi konuşalım bende kendimi ona göre ayarlayıp geleyim dedim. siz hiç merak etmeyin ben size kalacak yerinizi ayarlıyıcam sizi mağdur etmem dedi. siz kendiniz biizi arayıp kayıt olduğunuz için sizden bi ücret talepo edilmeyecek dedi.
bende salı gününe randevu aldım canım. p.tesi gece yola çıkıyoruz nasipse salı günü muayene olucaz bakalım nasıl bi tedavi çıkaracaklar bize.
hıım bide o 150 lirayıda sordum. dediki eşinize bazı tatkikler yapılacak ve üroloji bakacağı için alınacakmış. onada açıklık getirdi bakalım gidince görücem neler olacağını.
çarşamba size bilgi veririm inşallah.
nasıl gelicez dedim oraya biz ankarayı bilmiyoruz. hangi otobüsle geleceğinizi söyleyin ben size araba tahsil edicem otogardan almaya gelir arkadaşlarımız dedi. bizde arabamızla gelicez dedim ankaraya girdiğinizde size bi arkadaş gönderirim onunla beraber gelirsiniz dedi. 4/4 hizmet ama bakalım memnuniyetimiz nasıl olacak:44:
kız neden öyle dedin ben o yüzden vazgeçmedimki tek basıma kalcam diye istemedim ama onlara para konusunu hallettikten sonra gelmeyi düşünüyom dedim neyse arkadasım beni yanlış anlamış derim ararlarsa bide evet doğru ben vakıf aracılığıyla gittim
masalcım ankaraya mı gidiyorsdun canım.. hakkında hayırlısı bitanem
evet hayatım ankaraya gidiyorum.
eşim diyoki burayı feth ettik bide ankarayı feth edelim. hakkımızda hayırlısı.
izmirdekiler yeterince gördü malum bölgeyi yetmedi bide ankaraya gösterip geleyim kız nevar
ahahahahaha
alemsin canım ya......
git bitanem git. hakkında hayırlısı, inşallah hayırlı haberlerle dönersin bize....
inşallah canım inşallah.allah utandırmasın, inşallah güzel sonuçlarla döneriz evimize
sen nasılsın ?? ne yaptın kız kocişeçok vurmasaydın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?