Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hıııımmmm tel nosu hıııı.... iyiymiş bu.
bugün işiniz var bi ara bende istiyim bari. böyle olmuyo.
en iyiysi bari tel açıp konuşuruz...
bende çıkıyorum bugün biraz işlerim var akşama görüşürüz şekerler:))

off ya ben zor giderim bu gidişle.çamaşırlarım vardı makinede unutmuşum.onları astım.daha namaz kılcam.saç sakal bnirbirine karıştı onları alıcam.yoksa kuaföremi gitsem.bugün sırada çoktur.offfffffffffff

Canım benim çoook mutlu oldum ya süper bir haber tattlım..allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..darısı başımıza inşallah ..çok öpüyorum.

canım teşekkür ederim.inşallah burdaki herkesin bu güzel haberlerini alırız.allah.ım hepimize nasip etsin.

canım inan çoookkkkk sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder dualarım seninle kendine dikkat et..

teşekkürler minecim.geçmişi tekrar okudum.tüp bebek düşüncenden vazgeçme lütfen.en kısa zamanda gerçekleştir.senin için de burda sevinelim hepbirlikte.

teşekkürler neva.cım.bak burda okunan duaların çok faydası oluyor.sana da olacak inşallah.sonuçta başkası için okunan dualar daha çok kabul olurmuş.okuduklarımızı allah kabul etsin inşallah,herkesin yüzü gülsün..

ayyyy ececiğim çooook svindim tatlım. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem...
bak demekki boşuna üzülmüşsün...

oooooohhhh çoook şükür yaaaaa

teşekkürler canım benim.o kadar çok duygu karışıklığı yaşıyordum ki kendim mi türetiyorum,gerçekten hamilelik belirtilerimi bir türlü ayıt edemiyordum.senin yazdıklarını okudum masalcım.bence de çok doğru karar almışsınız.hemen başlayın.yanlış hatırlamıyorsam sen de sağlıkçıydın dimi?ben hemşire+biyolog.um.(hastanemde henüz kadrom hemşire,biyolog kadromu resmi olarak almadım daha).bu nedenle ayrıca sana da sağlıkçı indirimi de uygulayacaklar.aşılamada ilaçlar için rapor çıkartmışmıydın?bizde spermlerde hareket ve şekil bozukluğu var.aşılama bizim durumda olanlara çok yanlış bir uygulama.ben çok çok pişmanım.keşke 2 aşılam olayını hiç yaptırmasaydım.gerçekten bizim için çok anlamsızdı.sizde de öyle.ailen de bu konuda destekse hiç durmayın hemen başlayın bence de..

valla masalcım çok farklı bir duygu anlatılmaz bilmiyorum belkide bana öyle oldu ama sesini duymak çok iyi geldi semiciğimin sanki sevgilimle konuşuyormuş gibi heyecanlandım buradaki arkadaşlıkla alakası yok gibi daha başka neyse öpüyorum canım inşallah görüşürüz akşama.
semiciğim sende aynı ben hayatta işim varsa çıkamam evden muhakkak herşeyi yapıp öyle gideceğim aman gelince yaparım diyemiyorum bende saç sakal he
evet canım gerçekten kalpten okunan dua kabul oluyor.heleki kendinden başkalarını düşünmek bile çok güzel bir davranış.burada biz onu yapıyoruz sloganımız.
BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN.
TAMDA BİZE UYDU.

CANIM BENİMDE EŞİMDE SPERM AZLIĞI VE ŞEKİL BOZUKLUĞU VAR.BENİMDE ADETLERİM DÜZENSİZ BİRAZ MESELA BUGÜN OLMAM GEREKİYORDU AMA BELİRTİ OLUYOR KENDİ GELMİYOR HEP BÖYLE.AMA 35. GÜNE KADAR NORMALMİŞ. HAYATIMDA 2 KERE 40 GEÇTİ ODA EN STRESLİ DÖNEMLERİMDİ AMA AŞILAMA TEDAVİLERİNDE YUMURTLAMAMDA SORUN YAŞAMADIM BENDE ADET DÜZENSİZLİĞİNİ STRESE BAĞLIYORUM. BEN TÜP BEBEĞİ HEMEN DÜŞÜNMÜYORUM CANIM YAŞIM 28İN İÇİNDEYİM BİR ATTARDA HAZIRLANAN BİR KARIŞIM VAR ERKEK İÇİN EN KISA ZAMANDA İSTANBULA GİDİP ONU ALIP DENEMEK İSTİYORUM ÖNCE VE NEDENSE O BENİM İÇİME ÇOK SİNDİ OLACAKMIŞ İŞE YARAYACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM İNŞALLAH DA YARAR. BURADAKİLEREDE UMUT OLURUM.

heyoooooo bende aldım bende aldım

misafirim var tatlım. gitsin arıyıcam seni

KISKANÇ MASAL KISKANÇ MASAL
ŞAKA ŞAKA BENCEDE OLMALI NOLARIMIZ MESELA KARA KAYIP NERDE NASIL MERAK EDİYORUZ EN AZINDAN ARAR ÖĞRENİRİZ. YADA İLERİDE BURADAN AYRILMAK ZORUNDA KALINIR YİNE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPARIZ KİM BİLİR SENELER SONRA BELKİDE ÇOCUKLARIMIZI TANIŞTIRIRIZ :26::26::26:
AMMA GENİŞ HAYAL GÜCÜM VARMIŞ.

yaaaaaa kıskanırım tabi. nispet yapmışın biz konuştuk diye.
kaçırırmıyım. banada göndermiş no sunu semiciğim...
ama misafirim var gizli yazıyorum.valla mutfaktayım kahve yapıyorum arada burayada geliyorum.
misafirim gitsin yazarım bende sana numaramı bide semiyi arıyıcam. ama k.valdesinde konuşabilirmi ki???

Son düzenleme:

tamam canım yollarsın banada önce müsaitmisin diye msj atarsın semiye müsaitim derse ararsın

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|43|?

KALAN=270

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|22.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|2.HAFTA |??

Son düzenleme:
kızlar selam :) ne çok şey kaynatmışsınız yahu:)özledim sizleri ..ben düngece çok hasta oldum ya migrenim tuttu mide bulantısı falan çok kötüydüm mide bulantım hala devam ediyo zaten.hasret için 50tane dua alabilirim kaldıysa nevacım..hepinizin keyfi yerindedir umarım..

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|43|?
MELODİ2|50|?

KALAN=220

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|22.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|2.HAFTA |??

ececim canımmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam

Allah tamamına erdirsin canım.. İnşallah sağlıcakla kucağına da alırsın...

ohhh be

topiğimiz şenlendi, çok şükür dualarımız kabul etti...

bu arada işyerindeyim.. kısa yazıyorum, hemen çıkmamk zorundayım netten..

öptüm hepinizi

kusura bakma melodicim başında değildim pc nin mutfakta yemek yapıyordum misafirim gelecekte şimdide namaz kılacağım görüşürüz byy

Önemli değil nevacım..allah kabul etsin tatlım ve de kolay gelsin..öpüldün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…