Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seni seviyorum semiiiiiiiiii
böyle olasın işallahhh kız bende seni seviyommm

ama keyfini biraz kaçırayım senin
merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum
aslında akşam yazmıştım ama gitmedi msjım neyse
benim merak ettiğim.tv de yada tanıtımla duyduğunuz bir merkez ve çokta iyi olabilir
ama mesele izmirdeki bir tüp bebek merkezinden farkı varmı
varsa ne.
o kadar çok para dökülüyor ki telde kendi merkezlerini pazarlamaları çok normal
tavsiyem ankara yollarına düşmeden izmirdeki bir merkezden farkı ne
oralarda uğraştığına gerçekten değecekmi
eğer evetse hiç durma

iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi

evet şekerim tüp bebek adı aldında ışık elektrik tedavisi aldında bir tedavi ile yapılıyomuş ve türkiyede tek bu merkezde yapılıyomuş.spermlere kimyasal adı altında özel solusyonlarla hareketlendirme ve sayısını artırıcı bişeyler yapıyolarmış. ben burda araştırdım ama çok fazla soru işaretleri oluşturdu kafamda. o yüzden ankaradaki daha mantıklı gibi geldi. ve başarı yüzde oranıda %65-%70 olduğunu söyledi. ayrıcada hiç sperm hücresi olmayanlarda kök hücreden sperm elde ediyolarmış. hıım belki burdada vardır ama bilemiyorum. ee tüp bebek merkezlerine tek tek gidip sormak mümkün olurmu bilemem. ama hazır ayağıma gelmişken gidip bakmakta fayda vardır diye düşündüm bitanem.. inşallah hayırlısıdır diye düşünüyorum...

hayırlı olsun masalcım
umarım bu sefer yüzün güler.verdikleri şans oranıda çok iyi
rabbim nasip etsin işallah canım

hayırlı olsun masalcım
umarım bu sefer yüzün güler.verdikleri şans oranıda çok iyi
rabbim nasip etsin işallah canım

inşallah hayırlıdır bitanem. rabbim bu seferde boş çevirmez inşallah.
rabbim bütün isteyen kullarına verir inşallah bebişlerini daha fazla bekletmeden...

canım bende yatıyorum benim kociş huysuzlanmaya başladı hadi hadi yatalım diye.
iyi geceler yarın görüşürüz nasipse çoooooook öpüyorum

nasılsın bitanem ben koşuşturuyorum dayımlar gelecek adadan yemek falan yapıyorum.

günaydın nevacım.düngece yakalayamadım seni,
ben geldim sen kaçmışsın

iyiyim canım bende çıkıcam.dün gidemedim bugün gidicem işte
pcyi kapatıp evi toparlayıp çıkmam lazım ama oyalanıyorum işte

günaydın nevacım.düngece yakalayamadım seni,
ben geldim sen kaçmışsın

valla bekledim gelmicek bu heralde dedim zaten çokta yorgundum yattım canım bu günde misafirim gelecek gündüz akşamada misafirlerim giderse davetliyim aslında 2 yere davetliyimde tercih yapmam gerek :26: neyse bakalım nasip nereyeyse oraya

hımmm anladık sen güneşi gördün evde oturtamıyacz seni

yok kız işlar değişti
eğer BİR AKSİLİK OLMAZSA yarın akşam burdayım.ama duruma bağlı tabi
zaten gelmem lazım cumartesi günüm var.ve ev dip köşe temizlik istiyor.yani gelip tüm hafta temizlik yapmam lazım
ama bakalım durumlar ne gösterecek

hım aslında kuşum benimde nisan 4 5 sınavım var açıköğretim 1. sınıf tekrarı yapıyorum 4 dersi verdim çalışırken biraz zor oldu ama 4 dersten kaldım şimdi onları bu sene vermem lazım :97::97::97::97:
neyse bebeğim erken dön tamam mı sana nomu atıcam en azından belki lazım olur ok.

ehehehe
valla geçen bişey opldu hatırlamıyorum.nette yok.tele baktım senşi arıyacam neva olsada konuşsaydım diye düşünüyorum tabi.
bikaç sn aldı dünyaya dönmem.

geç kaldım her zamanki gibi.
hazır arkadaşımın sesini duymuışken pek çıkasımda yok ama(hehekıskanacak diğer kızlar)
neyse özlersem ararım dermişim
ay yine sevindirik oldum

geç kaldım her zamanki gibi.
hazır arkadaşımın sesini duymuışken pek çıkasımda yok ama(hehekıskanacak diğer kızlar)
neyse özlersem ararım dermişim
ay yine sevindirik oldum

ehvah bir fırtına yaklaşıyor gibi ama :18::18::18::18::18::18:
tamam canım hadi çık sen bende mutfağa gidiyorum öptüm şekerim ahu seslim
kızlar şak şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…