Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anaaaaaaaaa ayyyyy çoooooooooook sevindim.
alahhımmmm çoook heyecanlandım. orkide kııııııııııııııızzz ay ay ay çok şükür yarabbiiiiiimmmmm

çok teşekür ederim ben halen şoktayım galiba benim çamaşırlarda hikmet sizin haberlerinizide alacagız inşallah hep beraber coşacagızzzzz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

anlat canım ne zaman öğrendin.dr seni neden çağırmıştı bugün için.kaçtı gittiğinde.ayyy hepsini merak ettim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr darısı başımıza hepimiz böyle olacaz işallah

anaaaaaaaaa ayyyyy çoooooooooook sevindim.
alahhımmmm çoook heyecanlandım. orkide kııııııııııııııızzz ay ay ay çok şükür yarabbiiiiiimmmmm

maaşallah ne hızlısın tatlım.2 snde gelmişsin birde msj yazmışsın

aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy çığlık atasım vaaar
şöööööyleee bağıra bağıra zıplamak istiyorum...
allahım inşallaaaaaaaaaaaaaaah her ay böyle haberler alalıııımmmm...

ay ay ay nasıl sevindim anlatamam.valla kendimin hamileliğmi öğrendiğimde bile bukadar bağırasım yoktu kıııııızzzz ayyyyyyyyyyyyyyyy

anlat canım ne zaman öğrendin.dr seni neden çağırmıştı bugün için.kaçtı gittiğinde.ayyy hepsini merak ettim.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn

doktor bana adet olsanda gel olmasanda gel dedi dün akşama kadar yattım sancım vardı adet olcagım sandım bugünde hani yumurtamın çatladıgını biliyor ya olmuşmu bişey diye çagırdı karından ulturasyonla baktı rahim duvarı kalın dedi kan testi istedi 1,5 saat sonra test sonucu çıktı eşimle annem vardı yanımda onlar aldı sonucu be bakmıyorum baktım hamileyim doktorun yanına girdim doktor çok şakacı bu kız hamile kalmış ne yapacgız şimdi biz bir hamile daha başımızın belası dedi2 hafta sonra tekrat göreyim dedi tabi ben aglıyorum niye aglıyorsun hamile kaldıgın içinmi diyor sadace benden habersiz seyahat yasak bide ilça kullanma dedi sadce folik asit mucizenin mucizesi bu bebek bana şimdi gelmez 10 mayıs meraktan çatlarım

ayagını sürüdün sen tek tek dökülüyoruz işte

aman tatlım sende sürü gelelim peşpeşe
ne güzel olur heray çıksa bir hamişimiz
diğer kızlarda gelsede alsalar güzel haberi
ben nevayı aradım orkidecim.kızmazsın dimi bana
yarı n akşamdan önce gelemeyecek çünki sevinsin biran önce
mümkündeğil dayanamazdım

inanın herzaman yürekten sizlerede dua ediyordum inşallah her ay böyle güzel haberler almaya devam edecgiz hep birlikte mutlu olacgızzz

yok neden kızayım sonuçta gelince ögrenecekti iyi yapmışsın onun burda olmadıgını biliyordum artık yarın sevincimizi paylaşırızzz

aman tatlım zıplama dikkat et kuzum.dikkat bebek var
misafirim geldi.çıkmam lazım maaleswef ya ama gider gitmez burdayım.

kıııızlar ben yemek yapmakla meşgulum kaçıyorum.
gene gelirim kociş erken yatar bugün
kuuuuzzzuumm alahhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. herşey çoook güzel olsun hayatınızda.
allah analı babalı büyütsün. çoooooooooook tebrik ediyorum orkideciiimmm

çok teşekkür ederim seninde kucagına almayı nasip etsin daha benim kafamda çok soru işareti var keseyi görebilecekmiyim sanki adet olacakmışım gibi his kolay gelsin sana canım

cumartesi gidecem inşallah canım bi aksilik çıkmazsa.
allahın izniyle kalp atışlarını duyarım inşallah

inşallah canım. yaaa ben de çok istiyorum bebeğimin kalp atışlarını duymak. çok heyecanlı.

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy orkide canım gözün aydın. çok sevindim canım. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ayyy çok güzel yaaaa. bu ay çok güzel bir ayyyy.

ayyy masal gerçekten ben de kendi hamileliğimi öğrendiğimde bu kadar heyecanlanmamıştım. Allah'ıma çok şükür. hadi kızlar sevindirin bizleri peş peşe.

canım zayıflasan daha iyi olur bence bence hötü etkilemez sağlıklı zayıfladıktan sonra incir kürü falan yapabilirsin ben de pko yok o yüzden pek bir bilgimde yok canım

çok teşekkür ederim bi deneyeyim diyetimi incir kürüne de dayanamadım pekmez gibi bi tadı oluyo

orkidee canımm nasıl güzel bir haber bu ..çok tebriklerrr..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelimoh halay zamanıgelsinnn bebiişlerrrrrrrrr masalcımm ayağını güzel sürümüşsün kuzum saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…