:52birgün bende buraya bunu yazacagımı bilmiyordum kızlar evet bende hamileyimm geçen gittigim doktor bugüne çagırmıştı beni bugün adetim geçeli birgün oldu umudum yoktu üsten baktı iyi görünüyor kan testi isteyelim dedi 2 saat sonra sonuç çıktı ve hamileyimmm ama daha çok küçük ben bu ay geç yumurtlamıştım bugün yumurtalayalı 13 gün oldu allahım mucizemi gönderdi darısı tüm isteyenlerin başına ilk kontrolümüz 10 mayıs keseyi görecez inşallah allah nasip ederse
çok teşekür ederim ben halen şoktayım galiba benim çamaşırlarda hikmet sizin haberlerinizide alacagız inşallah hep beraber coşacagızzzzz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
anaaaaaaaaa ayyyyy çoooooooooook sevindim.
alahhımmmm çoook heyecanlandım. orkide kııııııııııııııızzz ay ay ay çok şükür yarabbiiiiiimmmmm
anaaaaaaaaa ayyyyy çoooooooooook sevindim.
alahhımmmm çoook heyecanlandım. orkide kııııııııııııııızzz ay ay ay çok şükür yarabbiiiiiimmmmm
ayagını sürüdün sen tek tek dökülüyoruz işte
anlat canım ne zaman öğrendin.dr seni neden çağırmıştı bugün için.kaçtı gittiğinde.ayyy hepsini merak ettim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr darısı başımızahepimiz böyle olacaz işallah
anlat canım ne zaman öğrendin.dr seni neden çağırmıştı bugün için.kaçtı gittiğinde.ayyy hepsini merak ettim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr darısı başımızahepimiz böyle olacaz işallah
ayagını sürüdün sen tek tek dökülüyoruz işte
aman tatlım sende sürü gelelim peşpeşe
ne güzel olur heray çıksa bir hamişimiz
diğer kızlarda gelsede alsalar güzel haberi
ben nevayı aradım orkidecim.kızmazsın dimi bana
yarı n akşamdan önce gelemeyecek çünki sevinsin biran önce
mümkündeğil dayanamazdım
aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy çığlık atasım vaaar
şöööööyleee bağıra bağıra zıplamak istiyorum...
allahım inşallaaaaaaaaaaaaaaah her ay böyle haberler alalıııımmmm...
ay ay ay nasıl sevindim anlatamam.valla kendimin hamileliğmi öğrendiğimde bile bukadar bağırasım yoktu kıııııızzzz ayyyyyyyyyyyyyyyy
kıııızlar ben yemek yapmakla meşgulum kaçıyorum.
gene gelirim kociş erken yatar bugün
kuuuuzzzuumm alahhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. herşey çoook güzel olsun hayatınızda.
allah analı babalı büyütsün. çoooooooooook tebrik ediyorum orkideciiimmm
cumartesi gidecem inşallah canım bi aksilik çıkmazsa.
allahın izniyle kalp atışlarını duyarım inşallah
:52birgün bende buraya bunu yazacagımı bilmiyordum kızlar evet bende hamileyimm geçen gittigim doktor bugüne çagırmıştı beni bugün adetim geçeli birgün oldu umudum yoktu üsten baktı iyi görünüyor kan testi isteyelim dedi 2 saat sonra sonuç çıktı ve hamileyimmm ama daha çok küçük ben bu ay geç yumurtlamıştım bugün yumurtalayalı 13 gün oldu allahım mucizemi gönderdi darısı tüm isteyenlerin başına ilk kontrolümüz 10 mayıs keseyi görecez inşallah allah nasip ederse
aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy çığlık atasım vaaar
şöööööyleee bağıra bağıra zıplamak istiyorum...
allahım inşallaaaaaaaaaaaaaaah her ay böyle haberler alalıııımmmm...
ay ay ay nasıl sevindim anlatamam.valla kendimin hamileliğmi öğrendiğimde bile bukadar bağırasım yoktu kıııııızzzz ayyyyyyyyyyyyyyyy
canım zayıflasan daha iyi olur bence bence hötü etkilemez sağlıklı zayıfladıktan sonra incir kürü falan yapabilirsin ben de pko yok o yüzden pek bir bilgimde yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?