aaaa resmen günahımı alıyorsun
hafytada 10 15 dk gidiyorum.hepsi bu
nasıl yani aldın boyunun ölçüsünü anlamadım ne olduki:26:
ha ondanmı e öyle ama msal ece hasret uğramaz oldu artık aşşağıdada olsa orkideyide göremeyiz.
sende hiç bi fırsatı kaçırmıyosun semicim.
evet ya çok zor yarın gidicem bakalım geçer inşallah sağolasın canım.
iyi geceler.
kızlar semi başka topiklerde salınıyordu gelsin diye semi seni özledim yazdım koşa koşa geldi sağolsun.
hadi canım nezaman kaybolsan ordan topluyoruz
ya bi yorum dikkatimi çekti bende fikrimi yazdım yedim zılgıtı sonra bizi semiye sor dediler.
hadi canım nezaman kaybolsan ordan topluyoruz
ya bi yorum dikkatimi çekti bende fikrimi yazdım yedim zılgıtı sonra bizi semiye sor dediler.
ay şaka yapıyorsun sandım
hakiketen semiye sor demişler
neyse geçmiş gitmiş tatlıya bağlanmış.nehiride tanımıyorum ama yanlış anlamış ve sert çıkmış.
olur arada yanlış anlaşılmalar.sonu iyi olsun.
tatlım ece zaten çok sık gelmiyordu
hasrette çalışıyor masal başından beri hep burdaydı.gördüğüm kadarıyla yine burda.yani ben aynı düşünmüyorum.
ayrıca bu topikte olmasada neler var
bak mesela
ben hamileyim diyelim.arkamı dönüp gidiyorum.nisan hamişleri topiğine yada aralık anneleri
bu tarz topiklerde var ve buraya uğramıyorum.
yani bizde öyle biri yok.ayrıca hamişlerin eskisi kadar gelememeleri,bilgi ve paylaşım amaçlı diğer topilklere gitmeleri(bizi de unutmazlarsa)normal bence.ee hamişlerin kendi aralarında paulaşımları farklı olur
hem onlar ve bebişleri iyi olsunda arada gelip sağlık haberlerini vermeleride yeter
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
semi,masalcan+,o_rkide01+,
ay tabloya bak.3 kişiyiz ikisi hamile
topiğimiz bereketlendi yahu
sıradaki benmiyim ne
birkaç daha hamiş çıksın topik adını değiştiririz artık.
hamişler topiği diyeterfi ederiz
orkide tatlım güzel haberi verdinmi yakınlarına
burda olman çok güzel ama kocişinin pamuklara sarması lazım sennerde yahu kocişin
canım çok tebrik ederim daha dün geldim buraya umutsuz şekilde güzel haberlerini almak umut verdi bana çok sevindim
bebeğini hayırlısıyla kucagına alırsaın inşallah
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım
pko sun galiba peki adetlerin düzenli,miyditeşekkür ederim canım darısı sizlere umutsuzluga kapılmak yok herşeyin vakti saatti var rabbim en iyisini biliyor inşallah sizlerinde yüzü gülecek
ha ondanmı e öyle ama msal ece hasret uğramaz oldu artık aşşağıdada olsa orkideyide göremeyiz.
sende hiç bi fırsatı kaçırmıyosun semicim.
evet ya çok zor yarın gidicem bakalım geçer inşallah sağolasın canım.
iyi geceler.
kızlar semi başka topiklerde salınıyordu gelsin diye semi seni özledim yazdım koşa koşa geldi sağolsun.
günaydııııııııııııııııınlaaar canım arkadaşlarım
gününüz çoook güzel olsun.
bunlarda benden sizlereeeeee
:52birgün bende buraya bunu yazacagımı bilmiyordum kızlar evet bende hamileyimm geçen gittigim doktor bugüne çagırmıştı beni bugün adetim geçeli birgün oldu umudum yoktu üsten baktı iyi görünüyor kan testi isteyelim dedi 2 saat sonra sonuç çıktı ve hamileyimmm ama daha çok küçük ben bu ay geç yumurtlamıştım bugün yumurtalayalı 13 gün oldu allahım mucizemi gönderdi darısı tüm isteyenlerin başına ilk kontrolümüz 10 mayıs keseyi görecez inşallah allah nasip ederse
pko sun galiba peki adetlerin düzenli,miydi
bide ilk kez mi yumurta takibi yaptırmıştın
aman Allahımmmmmmmmm kız seni yerim bennnyaşasınnnnnnnnnn!!!! cnm ya tebriklerrrr rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... evet dualarımız kabul oluyo kızlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?