Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınız burda olan arkadaşlar ne kadar zamandır hamile kalmayı istiyor ben 7 yıldır bekliyorum artık dayanamıyorum aşılama ve bir defa tüp bebek denedik olmadı ne olur benim içinde dua edin arkadaşlar kendinze iyi bakın iyi geceler

aaaa resmen günahımı alıyorsun
hafytada 10 15 dk gidiyorum.hepsi bu

nasıl yani aldın boyunun ölçüsünü anlamadım ne olduki:26:

hadi canım nezaman kaybolsan ordan topluyoruz
ya bi yorum dikkatimi çekti bende fikrimi yazdım yedim zılgıtı sonra bizi semiye sor dediler.

tatlım ece zaten çok sık gelmiyordu
hasrette çalışıyor masal başından beri hep burdaydı.gördüğüm kadarıyla yine burda.yani ben aynı düşünmüyorum.
ayrıca bu topikte olmasada neler var
bak mesela
ben hamileyim diyelim.arkamı dönüp gidiyorum.nisan hamişleri topiğine yada aralık anneleri
bu tarz topiklerde var ve buraya uğramıyorum.
yani bizde öyle biri yok.ayrıca hamişlerin eskisi kadar gelememeleri,bilgi ve paylaşım amaçlı diğer topilklere gitmeleri(bizi de unutmazlarsa)normal bence.ee hamişlerin kendi aralarında paulaşımları farklı olur

hem onlar ve bebişleri iyi olsunda arada gelip sağlık haberlerini vermeleride yeter

ya bi yorum dikkatimi çekti bende fikrimi yazdım yedim zılgıtı sonra bizi semiye sor dediler.

hadi canım.yapmazlar öyle şeyler ama:44::44:gerçekten mi.kimden.ne zaman. gidip bakayım sayfaya.

ay şaka yapıyorsun sandım
hakiketen semiye sor demişler

neyse geçmiş gitmiş tatlıya bağlanmış.nehiride tanımıyorum ama yanlış anlamış ve sert çıkmış.
olur arada yanlış anlaşılmalar.sonu iyi olsun.

evet şaka yapmıyordum ciddiydim neyseki arkadaş beni yanlış anladığını söyledi tatlıya bağlandı zaten sen hangi konuda ciddi olduğumu hangi konuda şaka yaptığımı ayırd edemez oldun

semicim beni ve söyldiklerimi yanlış anlamışsın canım.
ben doğru anlayabilmek adına yazını defalarca okudum
ikazın yerini buldu ben haddimi aştım sanırım kusura bakma
ben kimsenin keyfinin kahyası değilim isteyen istediği topiğe istediği saatte girer ben şaka yapmayı beceremiyorum sanırım kusura bakma.
tabiki önemli olan masal ece hasret ve orkidenin sağlıklı olmaları hepimizin isteği aynı doğrultuda buna ne şüpe pardon çok pardon.

inşallah darısı sendedir artık çoşar gezer egleniriz :118::118:hep beraber ben burayı bırakırmıyım hiç konuşmasamda altta görürsünüz sadece eşim annem biliyor annem ablamada söylemiştir ama ben kimsenin duyması taraftarı degilim daha söyle kesemi göreyim kalp atışını dinleyim sonra oda soranlara yoksa öyle bire bir kendim söylemem rabbim hayırlısını versin

canım çok tebrik ederim daha dün geldim buraya umutsuz şekilde güzel haberlerini almak umut verdi bana çok sevindim
bebeğini hayırlısıyla kucagına alırsaın inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım

teşekkür ederim canım darısı sizlere umutsuzluga kapılmak yok herşeyin vakti saatti var rabbim en iyisini biliyor inşallah sizlerinde yüzü gülecek

teşekkür ederim canım darısı sizlere umutsuzluga kapılmak yok herşeyin vakti saatti var rabbim en iyisini biliyor inşallah sizlerinde yüzü gülecek
pko sun galiba peki adetlerin düzenli,miydi
bide ilk kez mi yumurta takibi yaptırmıştın

aaaaa sulecim ama ben hep burdayım şekerim.
hiiiç bırakmadım sizi. ama siz çooook geç saatlere kadar kalıyosunuz.
ee kociş benim izin vermiyo gece 2-3 kadar oturmamı.
ama gündüzleri ve gece 11-12 kadar burdayım. siz bu saatlerde burda olmuyosunuz

günaydııııııııııııııııınlaaar canım arkadaşlarım
gününüz çoook güzel olsun.
bunlarda benden sizlereeeeee

aman Allahımmmmmmmmm kız seni yerim bennn yaşasınnnnnnnnnn!!!! cnm ya tebriklerrrr rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... evet dualarımız kabul oluyo kızlarrrrrrrrrrr

pko sun galiba peki adetlerin düzenli,miydi
bide ilk kez mi yumurta takibi yaptırmıştın

evet pkoluyum ne ilki kaç kere yaptırdım bu tamamen dogal ben tesadüfen öyle annemin doktoru onun zoruyla gittim gittigimde 2 tane yumurtam varmış çatlamak üzere varken takibe alalım dedi öyle oldu kısmetmiş demek herşeyde hayır var adetim düzeni hiç belli olmuyor

aman Allahımmmmmmmmm kız seni yerim bennn yaşasınnnnnnnnnn!!!! cnm ya tebriklerrrr rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... evet dualarımız kabul oluyo kızlarrrrrrrrrrr

çokkkk teşekkür ederim dularımız dileklerimiz hepimizin böyel kabul olmaya devam edecek drısı sizlerin başına inşallah

ohhhhh beeee valla kırdık şeytanın bacağını artık sırayla göbüşlerimiz şişecek belli oldu

yaaa ben nevayı çok merak ediyorum hasta oldumu acaba sonra üsküdara gittimi adam ona ne dedi ne verdi???????????????????????????? bu akşammı gelecekmiş:26: aramayada çekiniyorum hastanede sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…