selam hoşgeldin topiğimize canım :)inşllah sana da uğurlu gelir topiğimiz ..bende 17 aydır uğraşıyorum bebk için.ilk prolaktinim yüksek çıktı o normale döndü sonra bekledik yine olmadı.en son rahim filminde sağ kapalı sol açık çıktı tüpler .bu 2.ayım film çekileli bekliyoruz bakalım..herkes sebepsiz değil farklı sorunları olanlarda var yani canım..
iyi diyelim iyi olalım canımmm,boyun tutulma sırası bana geldi galiba :)ben iyiyim çok şükür canım. sen nasılsın.
aynı canım hergünki gibiben iyiyim bitanem. şükür yok bi yaramazlık
sen nasılsın tatlım, iyimisin?
edacım ovulasyon testini nezaman yapıyosun? sabah akşam farkediyomu gebelik testi gibimi oda acaba?????
bende öyle diyorum ama kıyabilirmiyiz yaaaa oyyy yerim ben onu yeeeerrr ..kız bari şöle 6aylık falan olunca ısıralım hem ozaman daha datlu oluyolar
canım moralini bozmaa...benimde sağ kapalı sol açık..ama tek tüp hamile kalmak için yterli diyorlar..ben bir kaç ay deneyip yumurta takibi yaptırıcam..hangi yumurtalığın aktif olduğu önemli tatlım..karamsar olacak bir tablo yok yani...
canım moralini bozmaa...benimde sağ kapalı sol açık..ama tek tüp hamile kalmak için yterli diyorlar..ben bir kaç ay deneyip yumurta takibi yaptırıcam..hangi yumurtalığın aktif olduğu önemli tatlım..karamsar olacak bir tablo yok yani...
birde tek tüp açık diye tüp bebek istenmez değil mi?
benim iki tüpte açık bi problemde yok eşimde ama doıktor yin ede tüp bebek önerdi
tamam tatlım önemli değil ben okurum... çok geçmiş olsun dikkat et kendine.. heee boyunluk bende istedim ama vermedi dr bana.zaten 3-4 günden fazla takmamak gerekiyomuş sanırsam..ona göre sende bi araştır istersen tatlım.tekrar geçmiş olsun..fabe merhaba canım senden çok ama çok özür dilerim vallahi ben dün akşam özeline msj attım ama bi hata yaptım sanırım edayla yazışmanı görünce anladımki gelmemiş.
ben cmrts sabaha karşı acile gittim boyunluk takıldı hareketlerim dahada kısıtlandı ve çok ağrımda var okuyamadım kusura bakma nolur zamanını çaldım amacım benimde katkım olsundu ay nolur kusura bakma olurmu kızma bana lütfen.
aşılama yaptırdınmı tatlım hiç?mrb arkadaşlar daha öne yazmıştım ben 3 defa kimyasal gebelik geCirdim bugün rahim ilmi çekildim sol tüpüm tıkalı sağ tüpümde yarı açık çıktı.sağ tüpüm açıldı sol tüpüm açılamadı.tek tüple doğal yoldan hamile kalamam mı?nolur bana yardım edin ne yapmam lazım?
iyi diyelim iyi olalım canımmm,boyun tutulma sırası bana geldi galiba :)
aynı canım hergünki gibi
boynum tutuldu işte
canım genelde akşam yapılsa daha iyi oluyo mesela hergün saat 5 gibi
cnm çok geçmiş olsun.. geçen sene bu aylarda mide ağrısından çok çektim bende..dr gittim ilaçta kullanamadım hamileyimdir diye dr bana stresten dedi..ozamanalar daha çok takıyodum bebişi kafama..2-3ay çektim yani.. sonra geçti şükürler olsun..inş seninde geçer tatlım..bizim hasta olmamamız lazım,ilaç kullanamaıyoruz çünküselam kızlar,
çok giremiyorum kusura bakmayın,
edacım ağzından bal damlıyor canım, inşallah bebiş ağrısıdır onlar, hiç sanmıyorum ama belli de oılmaz...
semicim ben ömrüm boyunca midemin ağrıdığını hiç bilmem, annem gastrit ağrısı olabilir dedi, geçmezse öbür hafta doktora gideceğim
masalcım
güzel anne seni.....
kız neyime nazar deysin benim..
senin gibi maviş gözlerim de yok ki
tamam tatlım önemli değil ben okurum... çok geçmiş olsun dikkat et kendine.. heee boyunluk bende istedim ama vermedi dr bana.zaten 3-4 günden fazla takmamak gerekiyomuş sanırsam..ona göre sende bi araştır istersen tatlım.tekrar geçmiş olsun..
aşılama yaptırdınmı tatlım hiç?
hmm peki benim adetim dün bitti ne zaman başlamalıyım sence???28günde bir adet oluyorum yani 14.gün falan çatlaması lazım,aslında aşağı yukarı biliyorum günlerimi ama olsun yinede sormakta yarar var dimi
hayır canım aşılama olmadı 3üde doğal yolla hamile kaldım.
sağlıklı gebelik için tek tüp yeterli olmaz mı peki
olmazmı tatlım olur tabii ki..
anladığımkadarıyla soltüpün tıkalı sağtüpünde yarı açık olmasından kaynaklanıyosağ tüpüm bugün rahim filminde açıldı.o an acı içerisinde oldugumiçin ne dediğini pek anlamadım.yarında üstten film çekecek detaylarını yarın konuşuruz dedi.ve ben bu 3 kimyasal gebeliği 6 ay içinde geçirdim
peki sizin sorun ne?
anladığımkadarıyla soltüpün tıkalı sağtüpünde yarı açık olmasından kaynaklanıyosağ tüpüm bugün rahim filminde açıldı.o an acı içerisinde oldugumiçin ne dediğini pek anlamadım.yarında üstten film çekecek detaylarını yarın konuşuruz dedi.ve ben bu 3 kimyasal gebeliği 6 ay içinde geçirdim
febe canım senin sorunun ne peki?
sorun yok cnm bu iyi mi kötümü bilmiyorum ama sorun yok ve ben hiç çift çizgi görmedimhatta dr beni muayne ettiğinde sen şimdiye kadar nasıl hamile kalmamışsın hayret sana konduramadım dedi.. ama yok işte olmayınca olmuyo..iki kez aşılama yaptırdım yine olmadı..
ne kadar oldu canım bebek bekleyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?