Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım hayırlısı bakalım bende 23 aydır deniyorum bize sebepsiz dediler aşılamada tutmadı kısmet
sen tüpü dert etme tek tüple hamiş kalan çok kişi duydum

ben iyiyim çok şükür canım. sen nasılsın.
iyi diyelim iyi olalım canımmm,boyun tutulma sırası bana geldi galiba :)
ben iyiyim bitanem. şükür yok bi yaramazlık
sen nasılsın tatlım, iyimisin?
aynı canım hergünki gibi
boynum tutuldu işte

canım genelde akşam yapılsa daha iyi oluyo mesela hergün saat 5 gibi

canım yumurta takibi nasıl yapılıyor

tamam tatlım önemli değil ben okurum... çok geçmiş olsun dikkat et kendine.. heee boyunluk bende istedim ama vermedi dr bana.zaten 3-4 günden fazla takmamak gerekiyomuş sanırsam..ona göre sende bi araştır istersen tatlım.tekrar geçmiş olsun..
aşılama yaptırdınmı tatlım hiç?
iyi diyelim iyi olalım canımmm,boyun tutulma sırası bana geldi galiba :)

aynı canım hergünki gibi
boynum tutuldu işte

canım genelde akşam yapılsa daha iyi oluyo mesela hergün saat 5 gibi

hmm peki benim adetim dün bitti ne zaman başlamalıyım sence???28günde bir adet oluyorum yani 14.gün falan çatlaması lazım,aslında aşağı yukarı biliyorum günlerimi ama olsun yinede sormakta yarar var dimi

selam kızlar,
çok giremiyorum kusura bakmayın,

edacım ağzından bal damlıyor canım, inşallah bebiş ağrısıdır onlar, hiç sanmıyorum ama belli de oılmaz...

semicim ben ömrüm boyunca midemin ağrıdığını hiç bilmem, annem gastrit ağrısı olabilir dedi, geçmezse öbür hafta doktora gideceğim

masalcım

güzel anne seni.....
kız neyime nazar deysin benim..

senin gibi maviş gözlerim de yok ki

cnm çok geçmiş olsun.. geçen sene bu aylarda mide ağrısından çok çektim bende..dr gittim ilaçta kullanamadım hamileyimdir diye dr bana stresten dedi..ozamanalar daha çok takıyodum bebişi kafama..2-3ay çektim yani.. sonra geçti şükürler olsun..inş seninde geçer tatlım..bizim hasta olmamamız lazım,ilaç kullanamaıyoruz çünkü

hayır canım aşılama olmadı 3üde doğal yolla hamile kaldım.

olmazmı tatlım olur tabii ki..

anladığımkadarıyla soltüpün tıkalı sağtüpünde yarı açık olmasından kaynaklanıyosağ tüpüm bugün rahim filminde açıldı.o an acı içerisinde oldugumiçin ne dediğini pek anlamadım.yarında üstten film çekecek detaylarını yarın konuşuruz dedi.ve ben bu 3 kimyasal gebeliği 6 ay içinde geçirdim

febe canım senin sorunun ne peki?

peki sizin sorun ne?

bizde bi sorun yok kuzucum
bende kan pıhtılaşması çıktı ama bu gebe kalmaya engel degil
sadece hamile kaldıktan sonra hergün göbekten iğne vurulucam bebek dogana kadar
ama daha hamile kalamadım 2 kimyasal gebeliğim var o kadar
eşimdede bendede bi sorun çıkmadı şimdiye kadar

sen yinede yarın detayları sor dr una ama bana kalırsa döllenme olduğuna göre tüpten kaynaklı değil.. ya sağlıklı embriyo gelişemediği için yada rahimden kaynaklı diye düşünüyorum..bakalım ne der dr un o sana yol gösterir mutlaka.:94::94:

febe canım senin sorunun ne peki?

sorun yok cnm bu iyi mi kötümü bilmiyorum ama sorun yok ve ben hiç çift çizgi görmedim hatta dr beni muayne ettiğinde sen şimdiye kadar nasıl hamile kalmamışsın hayret sana konduramadım dedi.. ama yok işte olmayınca olmuyo..iki kez aşılama yaptırdım yine olmadı..

ne kadar oldu canım bebek bekleyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…