teşekkürler dosbacım, inşallah bebişili bir yıl olur.....tumecim doğum günün kutlu olsun canım
bebişli bi yıl geçirmen dileğile...
kürtajdan sonra bende diyeti bıraktım başlamadımteşekkürler dosbacım, inşallah bebişili bir yıl olur.....
bebekten olmasa da yemekten benim göbiş şişecek sanırım,
kızlar ben gitgide kilo alıyorum ne yapıcam ben ya, geçen ay giyebildiğim 3 pantolunumun içine giremiyorum, düğmeleri kapanmıyor:18::18::18::18::18::18::18::18:
fundayla sen erkek gibi geçiyorsunuz sanki ama doğrusunu 2 3 ay sonra öğreniriz artık çok merak ediyorum sağlıklı olsunlarda inşallah.
korkma tatlım dr izin verdiyse bişe olmaz inşşş..nerden nereye gidiyosun bu arada??
buda hasretin druna
sevenlerin kavuşmasına izin verdiği için
fıındık kadar mı ayyyyyyy rabbimin mucizesi
herşeyin yolundsa olmasına ve yolculuk için izin çıkmasına sevindim tatlım.üzülmüştüm valla dün akşam
ayyyyyyyyyyyy hasretin druna da alkış göndermiştim ben:78:
yanlış smile hasretcim
sağolasın hasretcim, bebişler demişsin hasretcim.. içine mi doğdu ne yoksa 2011 bana ikiz bebişler mi getirecek
maasaallll bitenemmm eğer çizelge yapamak istiyosan o hani dün kopyaladığın link vardı yaaaa onu KONTROL PANELİNİ aç PROFİL DÜZENLEYE gir biraz aşağı in aorda onun için ayrılmış bi kutucuk var oraya kopyalayıver ok???
kızlar bişe sorcam geçen yaz yaptırdıgım hormon testi iyi çıkmıştı benim herşey normak dedi doktorum.benim komşum klomenle hamile kaldı.banada kullanmamı zararsız oldugunu yan etkisinin olmadıgını sadece yumurtalıkların hızlı çalıştıgını söylüyo.sadeşimde kullanıyo klomen sperm sayısı yükselsin diye eşim varikosel ameliyatı olmuştu.sizce kullansam zararı olurmu.
biraz uğraştım ama çizelgem oldu.
daha leyleğin çooook yolu var. inşallah başına birşey gelmeden eve varır.
olmadı yahuuuu
yanlış hatırlamıyorsam senin SAT'ın 8 mart 'tı.
http://lauf.lilypie.com/NPXZp3.png
bu linki kontrol panelinde profil düzenleye girip aşağıda çizelge kısmına yapıştır bakalım beğenecek misin.
ay vallahi çıldırıcam ya karı gene hamile ne tarlaymış gerçekten
heyooooooooooooooooo yaptım.
teşekkürler hasretciiiiiiiiiiiiimmmm canım arkadaşıııııımmmm
rica ederim canım. tarihler doğruysa ve şekli beğendiysen sorun yok.
kızlar ben bugün biraz erken yatacağım hepinizi öptüm iyi gecelerrr
kız sen banamı gülüyosun hala??? gül bitanemm güllll.. naparsın çok terbiyeliyimdirrrrr anlama o işlerden
evvet yaaaaa ne tarla ama....
bi kereyle süper yaniiiii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?