Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masaaaaaaaaaaal bizde seni özledikj uykucu
nasılsın canım gün sayıyorsun dimi
hadi az kaldı uyuyacaksın uynacaksın
uyuyacaksın uyanacaksın
pıt pıtları duymaya gidicezzzzzzzzz

o yüzden siyah fayanstan vazgeçtim işte gri tonda oldu. laminanta da sabah erkenden gittim toz alınmamış olsun diye bir baktım açık ve koyu renkler felaketti adamda hatta daha toz alamadık dedi zaten iyide olmuş dedim 2 renk beğendim tozun t si bile belli olmuyordu hemde tam istediğim renk oda gri beyaz açık yani:26: mobilyalarımıda beyaz alacağım inşallah. ama büyük ev çok masraflı oluyor semiiii sadece banyolar tuvalet merdiven girişi teras musluk ıvır zıvır 7000 tl tutmuş laminantı düşünemiyorum 2 ev yapıyor gibiyiz

ayyyy kesinlikle istemiyorumm

ahh tatlım bizim apartmanın arka bahçesinde kamelya var ama benimki hiç gelmiyo bende inmiyorum..yaz gelsin komuşularla kısır yapar ineriz dedik ama geçen yaz 1kere bile inmedik

ev işi deme bana deliriyorum iki tane ev gibi benimki camların sayısını bilmiyorum 11tane kapı var..gerisini sen düşün ama kullanmadığım odalar var oraları herzaman temizlemiyorum bananeeee
benim ebeveyn banyom varrrr ne işe yarayacaksa:26::26:
:85: :85: :85: ne yapalım.
tatlım gelirsiniz sizde beraber otururuz valla ohhh ne güzel olur

ooo ebeveyn banyosu olanlara şanslı gözüyle bakıyorum.. ne işe yarar deme kızım misafir gelir rahat edersin,çoluk çocuk olur büyüdüklerinde rahat edersin,sonra banyoon tertemiz kalır rahat edersinnnn....

masaaaaaaaaaaal bizde seni özledikj uykucu
nasılsın canım gün sayıyorsun dimi
hadi az kaldı uyuyacaksın uynacaksın
uyuyacaksın uyanacaksın
pıt pıtları duymaya gidicezzzzzzzzz

sayıyorum canım. nasıl c.tesi olacak bilmiyorum.
inşallah yine anneler gelmezler peşimize takılıp.
ağzımı arıyolar ama duymamazlıktan geliyorum valla
ay bikerede kocişle yanlız gideyim yaaaaa ooooffffff. takılıyolar peşimize.

masalcığım yakın olsaydın valla gelirdim doğumda yanına, orkidede çok uzak. neyse buraya resimlerini koyarsınız artık daha çok var deme bir bakmışsın gelmiş benim içimden kız gibi geçiyor. ne bileyim:26:

ay valla nevacım niyeyse benimde kız diye geçiyo.
haksızlık yapıyorum sanırım ama güzel kızım diye seviyorum niyeyse:26:
keşke yakın biyerlerde olsaydık valla.
en azından haftada bir görüşsek ne güzel olurdu valla

bu arada eğer buluşacaksak benim kociş getirecek beni. tabi bi aksilik olmazsa

slm kızlar nasılsınız.

Tumecim doğum günün kutlu olsun. nice mutlu senelere inşallah. yeni yaşınını sana hayırlı ve sağlıklı bebişler getirmesini diliyorum.

Kızlar ben bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim doktorum dedi ultrason da bakalım mı ben de tabi memnuniyetle kabul ettim. baktık kese baya büyümüş neredeyse fındık tanesi kadar olmuş. doktora sordum boş mu dolu mu görebilmek için erken mi diye o da erken aslında ama bu kese dolu dedi. flu da olsa görünüyor dedi. o yüzden çok mutluyum.

haa bi de yolculuk yapabilirsin dedi

sende gideceğin günü söyleme masal o zaman nereden bileceklerki?

nevaaa benim ki ne gibi geçiyor içindenn???????

amaaaan fındığım benim. çok sevindim tatlım. rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahh

sende gideceğin günü söyleme masal o zaman nereden bileceklerki?

aaaa olurmu benden çok onlar sayıyo günleri.
geçen keseyi görmeye gittiğimizde dr odasına bile bizimle beraber girdiler.
çok kızdım ama ne diyebilirimki o durumda içerisi insanlarla dolu.
adam ilişki yasak diyo ve bunu herkez biliyo maşallahhhh

tamam canım o zaman ortak bir gün belirleyip buluşmak kalıyor geriye minede gelsinde konuşalım yine.

çok sevindim tatlım eee artık yakın zamanda yolculuk var sanırım sana bence kocişine sürpriz yap.

evet yakın bir zamanda giderim Allah'ın izniyle. Gene de korkuyorum ama sorun olmaz herhalde. yaaa benim çok uykum var azıcık uyuyayım en iyisi. sonra görüşürüz kızlar.

evet yakın bir zamanda giderim Allah'ın izniyle. Gene de korkuyorum ama sorun olmaz herhalde. yaaa benim çok uykum var azıcık uyuyayım en iyisi. sonra görüşürüz kızlar.

yat canım bende çıkıyorum zaten çarşıya gideceğim işlerimi halledeyim sonra görüşürüz hepinizi çok seviyorummm..

ayyy bak kızdım bende şimdi o zaman kocişe büyük iş düşüyo..ben olsam benimkine söyletirdim gelmesin kendi annemede ben derdim bu arada ilişki niye yasak??

yaa benim kociş izin vermezse ben gelemezsem çookkk üzülürümmm napıcam bennnnnn

korkma tatlım dr izin verdiyse bişe olmaz inşşş..nerden nereye gidiyosun bu arada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…