180m2 ALLAH kolaylım versin.sakın hata yapıp benim gibiçok koyu yada çok açık laminant ve fayans alma.evin hizmetçisi olursun.
misal teyzoş almış toz göstermeyen fayansları.4 5gün süpürülmesin ev hiç birşey yok
benim evi 2 gün süpürme tozdan bakılmıyor:84::84::84::84::84::84::84:
banada demişlerdi ama dinlememiştim
ama sana dinle derim
kesinlikleeeeee çok koyu renklerle başım dertte en küçük zerre kadar tozu bile gösteriyo hele bide güneş varsabide çok önemli bişe daha eğer koyu renkse düz olmamalı karışık renk olmalıki göstermesin..
ahh tatlım bizim apartmanın arka bahçesinde kamelya var ama benimki hiç gelmiyo bende inmiyorumevet gerçekten ne yapıyormulş bu insanlar
gelin kaynana beraber oturanlar
balkon problemimiz aynı canım.ancak baharda ve yaz akşamları
arka bahçeye şöyle güzel bir kamelya yapabilsek ama yakın gelecekte görünmüyor maalesef
evim 130m2 ve temizle temizle bitmiyor sen nasıl başa çıkıyorsun febecim çok zor yyaaaa hergün hergün fenalık geliyor yapmasanda olmuyor
kızıyorum artık yapmayacm tam hizmetçi oldum diyorum
1 gün sonra bakıyorum içim almıyor tıpış tıpış
benim ebeveyn banyom varrrrne işe yarayacaksa:26::26:
:85: :85: :85: ne yapalım.
tatlım gelirsiniz sizde beraber otururuz valla ohhh ne güzel olur
ne işe tarayacaksamı:26:
neva niyeti bozmuş kocişi eve sokmayacak
masaaaaaaaaaaal bizde seni özledikj uykucu
nasılsın canım gün sayıyorsun dimi
hadi az kaldı uyuyacaksın uynacaksın
uyuyacaksın uyanacaksın
pıt pıtları duymaya gidicezzzzzzzzz
masalcığım yakın olsaydın valla gelirdim doğumda yanına, orkidede çok uzak.neyse buraya resimlerini koyarsınız artık daha çok var deme bir bakmışsın gelmiş benim içimden kız gibi geçiyor. ne bileyim:26:
sayıyorum canım. nasıl c.tesi olacak bilmiyorum.
inşallah yine anneler gelmezler peşimize takılıp.
ağzımı arıyolar ama duymamazlıktan geliyorum valla
ay bikerede kocişle yanlız gideyim yaaaaa ooooffffff. takılıyolar peşimize.
masalcığım yakın olsaydın valla gelirdim doğumda yanına, orkidede çok uzak.neyse buraya resimlerini koyarsınız artık daha çok var deme bir bakmışsın gelmiş benim içimden kız gibi geçiyor. ne bileyim:26:
slm kızlar nasılsınız.
Tumecim doğum günün kutlu olsun. nice mutlu senelere inşallah. yeni yaşınını sana hayırlı ve sağlıklı bebişler getirmesini diliyorum.
Kızlar ben bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim doktorum dedi ultrason da bakalım mı ben de tabi memnuniyetle kabul ettim. baktık kese baya büyümüş neredeyse fındık tanesi kadar olmuş. doktora sordum boş mu dolu mu görebilmek için erken mi diye o da erken aslında ama bu kese dolu dedi. flu da olsa görünüyor dedi. o yüzden çok mutluyum.
haa bi de yolculuk yapabilirsin dedi
sende gideceğin günü söyleme masal o zaman nereden bileceklerki?
amaaaan fındığım benim. çok sevindim tatlım. rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallaaaahh
inşallah canım hepimize nasip etsin Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı.
ay valla nevacım niyeyse benimde kız diye geçiyo.
haksızlık yapıyorum sanırım ama güzel kızım diye seviyorum niyeyse:26:
keşke yakın biyerlerde olsaydık valla.
en azından haftada bir görüşsek ne güzel olurdu valla
bu arada eğer buluşacaksak benim kociş getirecek beni. tabi bi aksilik olmazsa
slm kızlar nasılsınız.
Tumecim doğum günün kutlu olsun. nice mutlu senelere inşallah. yeni yaşınını sana hayırlı ve sağlıklı bebişler getirmesini diliyorum.
Kızlar ben bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim doktorum dedi ultrason da bakalım mı ben de tabi memnuniyetle kabul ettim. baktık kese baya büyümüş neredeyse fındık tanesi kadar olmuş. doktora sordum boş mu dolu mu görebilmek için erken mi diye o da erken aslında ama bu kese dolu dedi. flu da olsa görünüyor dedi. o yüzden çok mutluyum.
haa bi de yolculuk yapabilirsin dedi
tamam canım o zaman ortak bir gün belirleyip buluşmak kalıyor geriyeminede gelsinde konuşalım yine.
çok sevindim tatlım eee artık yakın zamanda yolculuk var sanırım sana bence kocişine sürpriz yap.
nevaaa benim ki ne gibi geçiyor içindenn???????
evet yakın bir zamanda giderim Allah'ın izniyle. Gene de korkuyorum ama sorun olmaz herhalde. yaaa benim çok uykum var azıcık uyuyayım en iyisi. sonra görüşürüz kızlar.
aaaa olurmu benden çok onlar sayıyo günleri.
geçen keseyi görmeye gittiğimizde dr odasına bile bizimle beraber girdiler.
çok kızdım ama ne diyebilirimki o durumda içerisi insanlarla dolu.
adam ilişki yasak diyo ve bunu herkez biliyo maşallahhhh
yaa benim kociş izin vermezse ben gelemezsem çookkk üzülürümmm napıcam bennnnnnay valla nevacım niyeyse benimde kız diye geçiyo.
haksızlık yapıyorum sanırım ama güzel kızım diye seviyorum niyeyse:26:
keşke yakın biyerlerde olsaydık valla.
en azından haftada bir görüşsek ne güzel olurdu valla
bu arada eğer buluşacaksak benim kociş getirecek beni. tabi bi aksilik olmazsa
evet yakın bir zamanda giderim Allah'ın izniyle. Gene de korkuyorum ama sorun olmaz herhalde. yaaa benim çok uykum var azıcık uyuyayım en iyisi. sonra görüşürüz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?