Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy bak kızdım bende şimdi o zaman kocişe büyük iş düşüyo..ben olsam benimkine söyletirdim gelmesin kendi annemede ben derdim bu arada ilişki niye yasak??

söyledim tatlım almayacak kociş zaten. biz gideriz dedi.
ilişkide düşüğü engellemek için heralde. anlamadım ki bende. annelerin yanında soramadım açıkçası
valla soracaklarımın hiçbirini soramadım onların yüzünden. bak iyi dinle falan filan ikisinede kızdım zaten ee kocişte kızdığımın farkında yanlız gideriz diyip duruyo.
ee benim annem olsa söylerimde. k.valde alınganlık yapar eminim.
hamile kalmadan önce çoook yerini yaptı bu dr meselesi için gelmeye yerini ayarladı yani.
ama her defasındada yok yani

tumecim yeni yaşın hayırlara vesile olsun inşallah.
sevdiklerinle ailenle ve bizlerle birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu,ve umuduna kavuşacağın bi yaş geçirmen dileklerimle

oooooooooooooooooo doğum günü çocuğuda gelmiiiiiişşşşş

hoşgelmiiiiiiiiişşşş

ay araya yazmışım idare et silip tekrar yazamam o kadar şeyi

ebeveny banyosu olmazsa olmazlarımdan.benim oturduğum apartmandada vardı hep inmenin hayalini kurardık ama yazda 1 yada 2 defa ancak çıkardık
ama burda olsa hergün orda olurum canım 1.kattayım ben hemen ayağımın altında olacak
ah ah hayal

neden birazcık anlayışlı olamıyorlarrrrrrrr
söylemeden kendiliğinden anlamaları lazım.

bo kocişine

buda hasretin druna
sevenlerin kavuşmasına izin verdiği için
fıındık kadar mı ayyyyyyy rabbimin mucizesi
herşeyin yolundsa olmasına ve yolculuk için izin çıkmasına sevindim tatlım.üzülmüştüm valla dün akşam

aslında drlar almıyorlar ama siz sülalecek girmişsiniz maaşallah canım.
bu durumda dua et canım.k.pederinde bende gelicem diye tutturabilirdi

ayyy bak kızdım bende şimdi o zaman kocişe büyük iş düşüyo..ben olsam benimkine söyletirdim gelmesin kendi annemede ben derdim bu arada ilişki niye yasak??

ilahi febe
canımdr bebeği riske atmak istememiştir

ayyyyyyyyyyyy hasretin druna da alkış göndermiştim ben:78:
yanlış smile hasretcim

selam kızlar nasılsınız???

ay ben çok özledim hepinizi, annem var giremiyorum fazlaca, zaten kadını ayda yılda bir görüyorum, cumartesi dönecek, cumartesiden sonra sık sık görüşürüz artık..

[sıze="2"][sıze="3"]iyiki doğdun tumeeeeeeeeee. Canımın içi seneye bebişin kucağında kutlarsın inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh..
:119::119::119::119::119:[/sıze][sıze="3"][/sıze][/sıze]

masalcım çooookkkk teşekkür ederim canım hep birlikte daha nice senelere inşallah...

tumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mutlu yılllar tatlım nice senelere yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık ve bebiş getirsin inşallah.

aminnn inşallah hepimiz için 2011 yılı hamiş geçer inşallah..

masallllll semiii hoşgeldinizzzzzzz

TUMEEEE bitanem nice mutlu senelereeeeeeee.. yeni yaşın sana bebiş gtirsin inşşşşşşşş:119::119::119::119:

febecim adaşımk çook sağol, inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize...

tumecim sağlıklı,mutlu,bebişli nice senelere canım

semicim bitanem çokk sağol canım, hep birlikte inşallah

sağolasın hasretcim, bebişler demişsin hasretcim.. içine mi doğdu ne yoksa 2011 bana ikiz bebişler mi getirecek

tumecim yeni yaşın hayırlara vesile olsun inşallah.
sevdiklerinle ailenle ve bizlerle birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu,ve umuduna kavuşacağın bi yaş geçirmen dileklerimle

şulecimçok sağol canım. inşallah hepimiz umudumuza kavuşacağız Allahımın izniyle

oooooooooooooooooo doğum günü çocuğuda gelmiiiiiişşşşş

hoşgelmiiiiiiiiişşşş

ay kızlar geldim ama kısa yazdım kusura bakmayın, face de duvarı kapatmıştım ama sağolsun herkes mesaj atmış, akşam gelebilirsen gelirim yine, şimdi yemek yapmaya geçiyorum

hepinizi çokkkkkkkkk seviyorum......

valla olurmu olur. k.peder sever çyle şeyleri.
hiç unutmuyorum bikeresinde seni ben bi dr götürecem demişti.
hayatta senle gitmem demiştim. kadın doğuma k.peder götürecekmiş şaşırmışın heralde dedim.
k.valdemede dedim ne diyo bu hayatta gitmem benim kocam yokmu niye o götürsün dedim.
eşim duyunca aynen böyle oldu ve çoook sinirlendi valla
ben wc koştum sıkışık bakıyoya ultrasonla. bı çıktım iki annede kurulmuşlar sandalyelere ooohhhh
gel keyfim gel. bakın keseyi görün gidin bekleme salonuna ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:44:
valla anlamıyolar. ikiside gelinlerininkinleri görmemişler ben yandım. her seferinde takılırlar aretık peşimize. bakma bu defa duydular bi daha ne zaman gideceğimi söylemem zaten

maasaallll bitenemmm eğer çizelge yapamak istiyosan o hani dün kopyaladığın link vardı yaaaa onu KONTROL PANELİNİ aç PROFİL DÜZENLEYE gir biraz aşağı in aorda onun için ayrılmış bi kutucuk var oraya kopyalayıver ok???

deneyeyim bakayım bi. ay sağol bitanem.
inşallah becerebilirim

kızlar bişe sorcam geçen yaz yaptırdıgım hormon testi iyi çıkmıştı benim herşey normak dedi doktorum.benim komşum klomenle hamile kaldı.banada kullanmamı zararsız oldugunu yan etkisinin olmadıgını sadece yumurtalıkların hızlı çalıştıgını söylüyo.sadeşimde kullanıyo klomen sperm sayısı yükselsin diye eşim varikosel ameliyatı olmuştu.sizce kullansam zararı olurmu.

ayyyy yok yapamıyorum şekerim.
kalsın napıyım. beceremedim. ben her gün yazarım tatlım.
bugün 7 HAFTA 1 GÜNLÜK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…