ayyy bak kızdım bende şimdi o zaman kocişe büyük iş düşüyo..ben olsam benimkine söyletirdim gelmesin kendi annemede ben derdimbu arada ilişki niye yasak??
fabecim naber nasılsın?
fabecim naber nasılsın?
ay araya yazmışım idare et silip tekrar yazamam o kadar şeyio yüzden siyah fayanstan vazgeçtim işte gri tonda oldu. laminanta da sabah erkenden gittim toz alınmamış olsun diye bir baktım açık ve koyu renkler felakettiadamda hatta daha toz alamadık dedi zaten iyide olmuş dedim 2 renk beğendim tozun t si bile belli olmuyordu hemde tam istediğim renk oda gri beyaz açık yani:26: mobilyalarımıda beyaz alacağım inşallah. ama büyük ev çok masraflı oluyor semiiii sadece banyolar tuvalet merdiven girişi teras musluk ıvır zıvır 7000 tl tutmuş laminantı düşünemiyorum 2 ev yapıyor gibiyiz
ah tatlım ah..fayanslar çok tutuyor canım vede alanın büyüksebenim ev 130m2 iyiki daha büyük değil dediğimi hatırlıyorum yaptırırken.içini karartmak gibi olmasın ama fayansın işçiliğide çok fazla
ama laminanttan çok korkma ev yaptırırken en ucuz olanlar laminant,kartonpiyer ve boya badana
ayyyy kesinlikle istemiyorumm
ahh tatlım bizim apartmanın arka bahçesinde kamelya var ama benimki hiç gelmiyo bende inmiyorum..yaz gelsin komuşularla kısır yapar ineriz dedik ama geçen yaz 1kere bile inmedik
ev işi deme bana deliriyorum iki tane ev gibi benimki camların sayısını bilmiyorum 11tane kapı var..gerisini sen düşün ama kullanmadığım odalar var oraları herzaman temizlemiyorum bananeeee
ooo ebeveyn banyosu olanlara şanslı gözüyle bakıyorum.. ne işe yarar deme kızım misafir gelir rahat edersin,çoluk çocuk olur büyüdüklerinde rahat edersin,sonra banyoon tertemiz kalır rahat edersinnnn....
neden birazcık anlayışlı olamıyorlarrrrrrrrsayıyorum canım. nasıl c.tesi olacak bilmiyorum.
inşallah yine anneler gelmezler peşimize takılıp.
ağzımı arıyolar ama duymamazlıktan geliyorum valla
ay bikerede kocişle yanlız gideyim yaaaaa ooooffffff. takılıyolar peşimize.
bo kocişineay valla nevacım niyeyse benimde kız diye geçiyo.
haksızlık yapıyorum sanırım ama güzel kızım diye seviyorum niyeyse:26:
keşke yakın biyerlerde olsaydık valla.
en azından haftada bir görüşsek ne güzel olurdu valla
bu arada eğer buluşacaksak benim kociş getirecek beni. tabi bi aksilik olmazsa
buda hasretin drunaslm kızlar nasılsınız.
Tumecim doğum günün kutlu olsun. nice mutlu senelere inşallah. yeni yaşınını sana hayırlı ve sağlıklı bebişler getirmesini diliyorum.
Kızlar ben bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim doktorum dedi ultrason da bakalım mı ben de tabi memnuniyetle kabul ettim. baktık kese baya büyümüş neredeyse fındık tanesi kadar olmuş. doktora sordum boş mu dolu mu görebilmek için erken mi diye o da erken aslında ama bu kese dolu dedi. flu da olsa görünüyor dedi. o yüzden çok mutluyum.
haa bi de yolculuk yapabilirsin dedi
aaaa olurmu benden çok onlar sayıyo günleri.
geçen keseyi görmeye gittiğimizde dr odasına bile bizimle beraber girdiler.
çok kızdım ama ne diyebilirimki o durumda içerisi insanlarla dolu.
adam ilişki yasak diyo ve bunu herkez biliyo maşallahhhh
ayyy bak kızdım bende şimdi o zaman kocişe büyük iş düşüyo..ben olsam benimkine söyletirdim gelmesin kendi annemede ben derdimbu arada ilişki niye yasak??
[sıze="2"][sıze="3"]iyiki doğdun tumeeeeeeeeee. Canımın içi seneye bebişin kucağında kutlarsın inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh..
:119::119::119::119::119:[/sıze][sıze="3"][/sıze][/sıze]
tumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mutlu yılllar tatlım nice senelere yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık ve bebiş getirsin inşallah.
masallllll semiii hoşgeldinizzzzzzz
TUMEEEE bitanem nice mutlu senelereeeeeeee.. yeni yaşın sana bebiş gtirsin inşşşşşşşş:119::119::119::119:
tumecim sağlıklı,mutlu,bebişli nice senelere canım
slm kızlar nasılsınız.
Tumecim doğum günün kutlu olsun. nice mutlu senelere inşallah. yeni yaşınını sana hayırlı ve sağlıklı bebişler getirmesini diliyorum.
Kızlar ben bugün ilaç yazdırmak için doktora gittim doktorum dedi ultrason da bakalım mı ben de tabi memnuniyetle kabul ettim. baktık kese baya büyümüş neredeyse fındık tanesi kadar olmuş. doktora sordum boş mu dolu mu görebilmek için erken mi diye o da erken aslında ama bu kese dolu dedi. flu da olsa görünüyor dedi. o yüzden çok mutluyum.
haa bi de yolculuk yapabilirsin dedi
tumecim yeni yaşın hayırlara vesile olsun inşallah.
sevdiklerinle ailenle ve bizlerle birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu,ve umuduna kavuşacağın bi yaş geçirmen dileklerimle
oooooooooooooooooo doğum günü çocuğuda gelmiiiiiişşşşş
hoşgelmiiiiiiiiişşşş
ay araya yazmışım idare et silip tekrar yazamam o kadar şeyi
ebeveny banyosu olmazsa olmazlarımdan.benim oturduğum apartmandada vardı hep inmenin hayalini kurardık ama yazda 1 yada 2 defa ancak çıkardık
ama burda olsa hergün orda olurum canım 1.kattayım ben hemen ayağımın altında olacak
ah ah hayal
neden birazcık anlayışlı olamıyorlarrrrrrrr
söylemeden kendiliğinden anlamaları lazım.
bo kocişine
buda hasretin druna
sevenlerin kavuşmasına izin verdiği için
fıındık kadar mı ayyyyyyy rabbimin mucizesi
herşeyin yolundsa olmasına ve yolculuk için izin çıkmasına sevindim tatlım.üzülmüştüm valla dün akşam
aslında drlar almıyorlar ama siz sülalecek girmişsiniz maaşallah canım.
bu durumda dua et canım.k.pederinde bende gelicem diye tutturabilirdi
ilahi febe
canımdr bebeği riske atmak istememiştir
maasaallll bitenemmm eğer çizelge yapamak istiyosan o hani dün kopyaladığın link vardı yaaaa onu KONTROL PANELİNİ aç PROFİL DÜZENLEYE gir biraz aşağı in aorda onun için ayrılmış bi kutucuk var oraya kopyalayıver ok???
deneyeyim bakayım bi. ay sağol bitanem.
inşallah becerebilirim
ayy ne demek bitanemmm yapmak istemiyosan uğraşma sık boğaz mı ettim ne:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?