Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vaktiyle benimde rejim yapmışlığım var 59 ndan 53 e inmiştim
tatlım ara verme rejime önceki aç mkalmaların hep boşuna gidiyor o zaman
bırakıp bırakıp tekrar başlamak(senin için söylemiyrm)yanlış yıprandığınla kalıyorsun ve sürekli bir rejim durumu oluyor
dediğin gibi sen kafana koydugunu yaparsın
hadi görelim seni
kim tutar nevayı

evet canım öyle bir ortamki burası dışarıyı bile istemiyorsun zamanla çok güzel bir bağ oluşuyor aramızda beraber üzülüp beraber seviniyoruz bencillik yok kırmak yok birlik dostluk paylaşım var burada o yüzden iyikide var iyikide tanımışım diyorum herşeyi konuşmak her insanla mümkün olmuyor malesef insanı yoruyor burada yumurta diyorsun çatlama diyorsun detaya inmiyorsun herkes hemen anlıyor aynı dili konuşuyoruz

bu arada kocana olan aşkında gözümden kaçmadı yani dünyam güzel gözlüm falan en büyük şansımızda onlar işte kocişlerimiz en önemliside bu hayatta bu bence hayat arkadaşın iyi olsunda herşeye sabredilir. HERKEZE İYİ GECELER TATLI RÜYALAR..........:79::79::79:

nevacım msj alınamadı diyor
benim teldemi problem anlamadım ki

eee bende ondan sonra telin ayarları ile oynamadım ama
birkaç multimedyayı sildim bakalım

o benim herşeyim aldığım nefesim... allahım onu başımdan eksik etmesin... hepimizinkinide neyse cnm iyi geceler tatlı rüyalar be çıkayım artık tekrar görüşmek umuduyla...

neyse fikrinizi almak için yarın buraya atarım resmini şimdi çok teferruatlı uğraşamam ok hadi bu sefer ben kaçar

o benim herşeyim aldığım nefesim... Allahım onu başımdan eksik etmesin... Hepimizinkinide neyse cnm iyi geceler tatlı rüyalar be çıkayım artık tekrar görüşmek umuduyla...

allah bozmasın tatlım her zaman bekleriz ne demek sanada iyi geceler

ay nevacım ben hep zayıflığımdan hala zalığımdan şikayetçiydim kilo alabildiğime çok sevindim.
senin kocişinin mubalası bence hiçte büyütülücek bi kilon yok ben 73 olmak istiyorum daha.

bırak nasıl isterse öyle düşünsün sen takılma kocişine ilgi alanını değiştirsin azcıkta seni rahatlığıyla üzdüğü konularla ilgilensin
fırsatcı semi nolcak

neden yanıltıcı olsun tatlım
bence tamda gerçeği yansıtıyor

evet bende onu diyecektim ama iş işten geçti diye sesimi çıkarmadım
2 sene kalıyor sanırım

pardon.
ay sağol semicim yok kız benden zarar gelmez korkma.
neyse hallettim semicim kaldırdım yoksa deşifrenin böylesi görülmemiş olurdu valla
biraz geriden takib ediyorum ama komşu geldi ara vermek zorunda kaldım

kızlarrrrrrrrrrr kimse kalmamış ya yetişemedim ..bugün misafir vardı gelemdim szi çok özledimmm...öpüyorum hepinizi canlarım

ay nevacım ben hep zayıflığımdan hala zalığımdan şikayetçiydim kilo alabildiğime çok sevindim.
Senin kocişinin mubalası bence hiçte büyütülücek bi kilon yok ben 73 olmak istiyorum daha.

73 mü :26::26::26::26::26: Yer değiştirelim o zaman

ay sağol semicim yok kız benden zarar gelmez korkma.
Neyse hallettim semicim kaldırdım yoksa deşifrenin böylesi görülmemiş olurdu valla
biraz geriden takib ediyorum ama komşu geldi ara vermek zorunda kaldım

o saatte komşumu geldi sana :26::26::26:

günaydın... ama küstüm ben herkesleee ben bi yabancıyım aranızda kimsenin fotolaarını görmedim konuşmuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…