benim kocişte öyle düşünse keşke ama nerde gözü hep üstümde ne yesem suç hep hatırlatır sağolsun
evet o dikkatimi çekti ne olmuş yani
her fırsatı değerlendir zaten sakın atlama tağammı?
ama ne güzel duruyor zayıf olmak 64 de çok değil ben onada razıyım şimdi gerçi çokta güzel olurdu yani ama 3 kilo verdim o yani yok gerisi yapıştı kaldı sanki 1 haftadır dikkat edemedim ama yarın başlayayım bari tekrardan ben de kaçıyorum çok uykum geldi yarın erken kalkacağım kociş 7 de gidiyor işe kayfaltı falan hazırlicam :97:
iyi geceler kızlar tatlı rüyalar bende yatayım güzel gözlüm daha yatmıycanmı diye soruyorburası çok güzel bir yer iyki üye oldum zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan ve sizin gibi gzel insanlarla muhabet etmekte çok güzel.
o benim herşeyim aldığım nefesimevet canım öyle bir ortamki burası dışarıyı bile istemiyorsun zamanla çok güzel bir bağ oluşuyor aramızda beraber üzülüp beraber seviniyoruz bencillik yok kırmak yok birlik dostluk paylaşım var burada o yüzden iyikide var iyikide tanımışım diyorum herşeyi konuşmak her insanla mümkün olmuyor malesef insanı yoruyor burada yumurta diyorsun çatlama diyorsun detaya inmiyorsun herkes hemen anlıyor aynı dili konuşuyoruz
bu arada kocana olan aşkında gözümden kaçmadı yani dünyam güzel gözlüm falan en büyük şansımızda onlar işte kocişlerimiz en önemliside bu hayatta bu bence hayat arkadaşın iyi olsunda herşeye sabredilir.HERKEZE İYİ GECELER TATLI RÜYALAR.......... :79::79::79:
o benim herşeyim aldığım nefesim... Allahım onu başımdan eksik etmesin... Hepimizinkinide neyse cnm iyi geceler tatlı rüyalar be çıkayım artık tekrar görüşmek umuduyla...
benim kocişte öyle düşünse keşke ama nerde gözü hep üstümde ne yesem suç hep hatırlatır sağolsun
evet o dikkatimi çekti ne olmuş yani
her fırsatı değerlendir zaten sakın atlama tağammı?
ama ne güzel duruyor zayıf olmak 64 de çok değil ben onada razıyım şimdi gerçi çokta güzel olurdu yani ama 3 kilo verdim o yani yok gerisi yapıştı kaldı sanki 1 haftadır dikkat edemedim ama yarın başlayayım bari tekrardan ben de kaçıyorum çok uykum geldi yarın erken kalkacağım kociş 7 de gidiyor işe kayfaltı falan hazırlicam :97:
ay sağol semicim yok kız benden zarar gelmez korkma.neden yanıltıcı olsun tatlım
bence tamda gerçeği yansıtıyor
evet bende onu diyecektim ama iş işten geçti diye sesimi çıkarmadım
2 sene kalıyor sanırım
pardon.
ay nevacım ben hep zayıflığımdan hala zalığımdan şikayetçiydim kilo alabildiğime çok sevindim.
Senin kocişinin mubalası bence hiçte büyütülücek bi kilon yok ben 73 olmak istiyorum daha.
ay sağol semicim yok kız benden zarar gelmez korkma.
Neyse hallettim semicim kaldırdım yoksa deşifrenin böylesi görülmemiş olurdu valla
biraz geriden takib ediyorum ama komşu geldi ara vermek zorunda kaldım
günaydın... ama küstüm ben herkesleee ben bi yabancıyım aranızda kimsenin fotolaarını görmedim konuşmuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?