ehh işte geçmesinde ne yapsınDün sordum sana hiç çocuk sormuyorlarmı diye:26:
Soruyorlarmış oda olmuyor diyormuş ee o kadar mı dedim
ee banada o kadarcık soruyla yetinseler bende böyle bunalımlarda olmazdım sanırım. Kızlar gerçekten söylüyorum insan içine çıkasım gelmiyor yok çok kilo almışsın yok çocukmu var yoksa ayy inanının bu konuyu buradan başka yerde konuşmayı bırak duymak bile istemiyorum çok sıkıldım. Ne yapacağım kararsızım şimdi köye gidince daha çok maruz kalacağım.allahım bana yardım etsin
[ı]ama ilk foto çok güzelmiş[/ı]
[ı]oraya ışınlanma şansım olsaydı keşke:82::82:[/ı]
bizim bu sene tatil işide zor.offf
ancak ağvaya gideriz masalda gelecekti ama vazgeçti
yazın topiği beklerim artık siz o plaj benim bu koy senin derken
pufff
[ı]nevacım sen nasıl bir ortamdasın anlamadım ki ben
insan bir kere sorar
olmadığını anlayınca bir daha sormaz.her gördüklerinde bebek mi sorulur ne münasebet yani.ama sen sıkıntıyı kgyu bebek zannettikleri için mi şu ara yaşıyorsun acaba.anlamadım ki[/ı]
ehh işte geçmesinde ne yapsınDün sordum sana hiç çocuk sormuyorlarmı diye:26:
Soruyorlarmış oda olmuyor diyormuş ee o kadar mı dedim
ee banada o kadarcık soruyla yetinseler bende böyle bunalımlarda olmazdım sanırım. Kızlar gerçekten söylüyorum insan içine çıkasım gelmiyor yok çok kilo almışsın yok çocukmu var yoksa ayy inanının bu konuyu buradan başka yerde konuşmayı bırak duymak bile istemiyorum çok sıkıldım. Ne yapacağım kararsızım şimdi köye gidince daha çok maruz kalacağım.allahım bana yardım etsin
73 mü :26::26::26::26::26: Yer değiştirelim o zaman
o saatte komşumu geldi sana :26::26::26:
o saatte komşumu geldi sana :26::26::26:
BUDA PAZARTESİ DÜNYAMIZA TEŞRİF EDEN TOŞUNCUKK:nazar:
sorun kimde deme cesaretini k.validem dışında kimse gösteremedi henüz.buna gerçekten kızardım.
kimse hyanlış anlamasın lütfen ama köy ortamında daha fazla soruya maruz kalıyor insan maalesef.bayramdan bayrama babamın köyüne giderin ve istisnasız her bulunduğum ortamda bu tarz şeylerle karşılaşıyorum.ama zannederim ben bu tarz insanlara değer vermediğim için sözlerinede çok değer vermiyorum.bazılarıda gerçekten cahillikten abuksubuk kelimneler ediyorlar aama farkında değiller.onlarada sadece gülüyorum kızamam ki bilerek yapmıyorlar po tarz konuşmalar onlar için normal
kasıtlı üzmek için söyleyene pek rastlamadım
öylesi vicdansız ALLAH korkusu olmayan bir tiptir ve benden cevabını alır
bu konuda gerçek tek üzüntüm gecen anlattığım hani şu 7 sene bekleyenben eşime boşanalım demiştim diyen kadındı herkesin olduğu bir ortamda hemde
bu ne demek istiyor demiştim.neye uğradığımı şaşırmıştım üzülmüştüm bir müddet durumu bile algılayamamıştım.bir daha işallah öyle bir durumla karşkılaşmam
karşılaşırsamda bu sefer tecrübeliyim
[ı][sıze="2"][sıze="3"]sorun kimde deme cesaretini k.validem dışında kimse gösteremedi henüz.buna gerçekten kızardım.
Kimse hyanlış anlamasın lütfen ama köy ortamında daha fazla soruya maruz kalıyor insan maalesef.bayramdan bayrama babamın köyüne giderin ve istisnasız her bulunduğum ortamda bu tarz şeylerle karşılaşıyorum.ama zannederim ben bu tarz insanlara değer vermediğim için sözlerinede çok değer vermiyorum.bazılarıda gerçekten cahillikten abuksubuk kelimneler ediyorlar aama farkında değiller.onlarada sadece gülüyorum kızamam ki bilerek yapmıyorlar po tarz konuşmalar onlar için normal
kasıtlı üzmek için söyleyene pek rastlamadım
öylesi vicdansız allah korkusu olmayan bir tiptir ve benden cevabını alır
bu konuda gerçek tek üzüntüm gecen anlattığım hani şu 7 sene bekleyenben eşime boşanalım demiştim diyen kadındı herkesin olduğu bir ortamda hemde
bu ne demek istiyor demiştim.neye uğradığımı şaşırmıştım üzülmüştüm bir müddet durumu bile algılayamamıştım.bir daha işallah öyle bir durumla karşkılaşmam
karşılaşırsamda bu sefer tecrübeliyim[/sıze][/sıze][/ı]
nevacım eşinde bir alemmiş.çok mantıklı bir çözüm sunmuş
maşallah sübhanallahkız neva ya bu tam tosunck al gezmeye götür he darısı başımıza olsun inşallah
bir günlük bebek açmış gözlerini bakıyor böcü böcü
maaşallah maaşallah
bende istiyorum:84::84::84::84::84:
ahh canım hangi birini düzelteyim ozaman psikopat olur çıkarım bu seferde çocuğu olmayan ve delirmiş gelin gözüyle bakılırım ondan korkuyorum çünkü içimde yaşamak istiyorum acımı ben kimse bilsin istemiyorum herkes doğurdu köyde orada biliyosun evlenene 1 ay sonra başlıyorlar sormaya hadi sormasalar bile her ortamda çocuk konuşulacak konu çok oluyor allah aratmasıni, şuda hamileymiş , herkese saldırayımmı yada hiç evden çıkmayayım mı sıkıldım ben aslında destek almam gerek bu konuda gitmeyi düşünmüyorda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?