Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nevacım sen nasıl bir ortamdasın anlamadım ki ben
insan bir kere sorar
olmadığını anlayınca bir daha sormaz.her gördüklerinde bebek mi sorulur ne münasebet yani.ama sen sıkıntıyı kgyu bebek zannettikleri için mi şu ara yaşıyorsun acaba.anlamadım ki

merak etme bu yaz bende biyere gidemiyorum ama ağvaya giderseniz kandırırım kocişi buluşuruz orada bir hafta sonu falan

bak size tosunun resmini koyayım

ya ilaçlardan sonra kilo aldım doğru yani onlar sölemese farkında değilmiyim ben içinde tut kilo almışssın sen hadi yaa kiç farkında değilim dememimi bekliyorlar tabi çocuk yokmu sorusu değil değişiyor zaman zaman mesela gidince bakıldınmı?sorun kimdeymiş? Geçen biri tüp yaptır?diyo sanamı kaldı sanane dimi ama gelde sinir olma işte cvp versen olmuyor vermesen olmuyor ama eşime dedim dönüşüm muhteşem olacak artık kimseye taviz yok ben üzüleceğime onlar üzülsün.bu konu hakkında konuişmak istemiyorum diyeceğim. Susarlar sanırım. Eşimde diyorki eşim çocuk düşünmüyor de 8 senedirmi dedim.:44:

tatlım erkekler bizim kadar maruz kalmıyorlar gerçekten ..aynen bende daraldım daha anca 1,5 yıl oldu evleneli çevredekiler hadi bekliyoruz sizden bebek,vs..her girdiğim ortamda bu bebek mevzusu geçer oldu bende daraldım inan ..napalım vurdumduymaz olmayı öğreneceğiz aahh ahhh....

BUDA PAZARTESİ DÜNYAMIZA TEŞRİF EDEN TOŞUNCUKK :nazar:

Eklentiler

• $Fotoğraf0038.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf0040.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoğraf0036.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf0037.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 32
73 mü :26::26::26::26::26: Yer değiştirelim o zaman

o saatte komşumu geldi sana :26::26::26:

olur seve seve boyum var neva 63,kende zayıfım valla ben 28 yaşımdayım banada sana yapılanın tam tersi yapılıyordu ah yazık yazık çok zayıfsın deyip duruyorlardı etopyalı muamelesi görüyordum sinir oluyordum
ama artık bunu diyemiyorlar.

Kızlar bundanda salon takımı yapacağım ortadaki kanaviçe kumaşı ben simli aldım küçük çiçeklerde işleyeceğim koltuk rengine göre nasıl?:26:

Eklentiler

• $Fotoğraf0043.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 21
sorun kimde deme cesaretini k.validem dışında kimse gösteremedi henüz.buna gerçekten kızardım.
kimse hyanlış anlamasın lütfen ama köy ortamında daha fazla soruya maruz kalıyor insan maalesef.bayramdan bayrama babamın köyüne giderin ve istisnasız her bulunduğum ortamda bu tarz şeylerle karşılaşıyorum.ama zannederim ben bu tarz insanlara değer vermediğim için sözlerinede çok değer vermiyorum.bazılarıda gerçekten cahillikten abuksubuk kelimneler ediyorlar aama farkında değiller.onlarada sadece gülüyorum kızamam ki bilerek yapmıyorlar po tarz konuşmalar onlar için normal
kasıtlı üzmek için söyleyene pek rastlamadım
öylesi vicdansız ALLAH korkusu olmayan bir tiptir ve benden cevabını alır

bu konuda gerçek tek üzüntüm gecen anlattığım hani şu 7 sene bekleyenben eşime boşanalım demiştim diyen kadındı herkesin olduğu bir ortamda hemde
bu ne demek istiyor demiştim.neye uğradığımı şaşırmıştım üzülmüştüm bir müddet durumu bile algılayamamıştım.bir daha işallah öyle bir durumla karşkılaşmam
karşılaşırsamda bu sefer tecrübeliyim

ayyyyyyyyyyyyy neva bu hakikaten tosuncuk.çokkkkkkk tatlı
rabbim ona hayırlı uzun ömür versin

valla bizde bi süre bu konuyu kimseyle konuşmuyorduk aynen bu tarz sorularla bende sıkıştırıldım erkeklere sorulmuyorki bu sorular bende geçiştiriyordum.
ama tüp bebek yaptıktan sonra zaten herkes sorun olduğunu anladı şimdi sormuyorlarartık bebeği kaybettiğim bilindiği için.

bir günlük bebek açmış gözlerini bakıyor böcü böcü
maaşallah maaşallah
bende istiyorum:84::84::84::84::84:

ahh canım hangi birini düzelteyim ozaman psikopat olur çıkarım bu seferde çocuğu olmayan ve delirmiş gelin gözüyle bakılırım ondan korkuyorum çünkü içimde yaşamak istiyorum acımı ben kimse bilsin istemiyorum herkes doğurdu köyde orada biliyosun evlenene 1 ay sonra başlıyorlar sormaya hadi sormasalar bile her ortamda çocuk konuşulacak konu çok oluyor allah aratmasıni, şuda hamileymiş , herkese saldırayımmı yada hiç evden çıkmayayım mı sıkıldım ben aslında destek almam gerek bu konuda gitmeyi düşünmüyorda değilim.

nevacım eşinde bir alemmiş.çok mantıklı bir çözüm sunmuş

maşallah sübhanallah kız neva ya bu tam tosunck al gezmeye götür hedarısı başımıza olsun inşallah

evet hastanede rekor bebek diye geçiyordu valla hatta hemşire verin ekmeği eline yesin dedi. Bende hastanede kucağımda o kokusunu sıcaklığını duyunca bende bende istiyorum dedim insan çok kötü oluyor ya allahım günah yazmasında bir an benim ne eksiğim var niye haketmiyorum bu nları niye yaşayamıyorum dedim vardır rabbimin bir bildiği deyip razı geliyorum ne yapayım hep sorular beynimde salak gibi bide ben şöyle yapacağım şöyle olur gibi yorumlar yapıyorum sonra bir bakıyorum acıyan gözler sonra kendime geliyorum hala umudum varki hayal kurabiliyorum ama çok istiyorumm.

bir günlük bebek açmış gözlerini bakıyor böcü böcü
maaşallah maaşallah
bende istiyorum:84::84::84::84::84:

şimdiden özledim valla

nevacım destek almak gerekli sanırım hayatım
hayatta hiç birşeye hırs yapmadım bebek konusunda da yapmıyorum ama artık canıma yetti...çok sıkıldım... çocuğu olupta beni sıkıştıranlara verende Rabbim ALAN da Rabbim diyorum...bana vermiyo ama onunkini almayacağını kimse garanti edemez...beddua etmiyorum ama çok canımı yakanlar oldu....hele şu düşükten sonra bana yapılanı Rabbim düşmanıma vermesin
zaten sinirler tepemdeydi ilk defa insanlara ağzıma geleni çoook naif bi şekilde söledim altından kalkamadılar....yeter artık ben zaten olmuyo diye üzülüyorm bi de onların işkenceleri canımı daha da acıtıyo
kimseye hakkımı haram etmezdim ama bu konuda da kimseye helal etmiyorum yeter benim gibi dosbayı da çileden çıkardılar

peki herkesin her söylediğini neden bu kadar umursuyorsun:26:
böyle düşünürsen işin içinden çıkamazsın ki.dediğin gibi hangibiriyle uğraşacaksın.
benim yaklaştığım tarzda yaklaşsan
tamam elimizde değil üzülmemek ama biryere kadar canım.bu durumun kendimize zarar vermesini engellemeliyiz asla o boyuta gelmemeli.
diyorsun her ortamda çocuk konuşuluyor e konuşulacak tabi.biraz yüreğimiz burulacak o kadar.

ALLAH ne zaman verirse olacak olmazsa o kadar.
bak ben bunu daha yeniyaşadım.
evimin önünde sokakta 2 komşumla muhabbet edioruz.yan sokaktan 60 yaşlarında bir kadında var.3 5 defa konuşmuşluığum var.neyse
ben komşumun çocuğunu kucağıma aldım
bana dediki
-onu kucağına alacağına yapta bir tane onu al gibi birşey söyledi.
ALLAH ne zaman verirse o zaman dedim.sustu.o kadar.şimdi ben bnunu düşüneyimde üzüleyim mi
hiçişim olmaz o lafı söyleyecek gidecek ben yasını tutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…