Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
( bende görmedim ama (
senle küs değilim ozaman gel
kanki

küsme tatlım
hem baaaaak sonunda hasretin yardımıyla oldu gördünmüüüüüüüüüü
çok güzell olmuşşşşşş

bencede yabancısın sanki biz seni gördükte

napim bu arada ben sana 500 tefriciye okudum.. okumayanlarda bi zahmet okusun.. ben bu hafta çok yoğunum..vakıa bugün bitiyo inşş.tesbihlerimde haftasonu bitecek.yine yardım ederim okuruz.

febecim Allah kabul etsin canım benimde vakia da 9.günüm inş.
başka ne tesbih çekiyorsun canım ??
bu arada tefriciye olayı nevanın dediği gibi bitsin çnk katılım bu konuda azaldı...mesela kimin ki bitti kimin ki ne kadar kaldı bilmiyorum ( melodinin 1900 tane varmış aslında paylaşalım diyeceğim ama tabii siz bilirsiniz??

febeciğim kimseden ses çıkmıyor artık dua paylaşımı özelden yapılacağı için (yasak)yazmıyorum diye herkes saldı böende böyle zorla olmaz dedim bırakalım o zaman dedim melodiden sonra ama alanlar okusun

amin cnm seninkinide Allah kabul etsin..tefriciye okumak istemeyen söylesin bizde ona göre paylaşıp okuyalım..isteyenlere okuyalım..

- inne rabbeke hüvel ğallagul alim (1227 defa)

- fallahü hüvel veliyyü ve hüve yuhyi (289 defa)

- rabbüke yağlugu ma yeşau ve yeğtaru (2532)

- hüvallahül ğaligul bariu (1094)

NOT: bunlarbelirtilen sayılarda 7gün üst üsre bir miktar suya okunacak.8.günü sabah namazından önce eşlerin aç karnına içmeleri lazım.inşş rabbim dünya meyvelerini nasip eder..

Son düzenleme:

tabii zorla olmaz bende ondan dedim isteyene okuyalım diye..nese kızlar ben şimdilik çıkıyorum görüşürüz

Allah razı olsun canım... seninde duaların kabul olsun inş.

dosbacım o ayetlerin anlamlarıda çooooookk güzel sonra yazarım istersen..

canım kelime hatası olmasın diye netten arapça yazılışına bakacam ama bulamazsam böle okurum anlamları içinde şimdiden teşekkür ederim
bu arada tefriciye için uyarımı aldık siteden??? bu nedenle karışıklık oldu sanırım

evet konu dışını çıkmak dua paylaşımı yapmak yasak ama özelden yazışılabiliniyor.

bu havalar açmadıkça ben böyle olucam sanırım
güneşi görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarr selam nasılsınız bakalım?nevacım ya şu preseed jel ptt ile geliyor değil mi canım ?

Ay nevacım alemsin tatlım benim :)moraller nasıl canım ..kocişine sinirin geçtimi kuzum..

ehh işte geçmesinde ne yapsın Dün sordum sana hiç çocuk sormuyorlarmı diye:26:
Soruyorlarmış oda olmuyor diyormuş ee o kadar mı dedim
ee banada o kadarcık soruyla yetinseler bende böyle bunalımlarda olmazdım sanırım. Kızlar gerçekten söylüyorum insan içine çıkasım gelmiyor yok çok kilo almışsın yok çocukmu var yoksa ayy inanının bu konuyu buradan başka yerde konuşmayı bırak duymak bile istemiyorum çok sıkıldım. Ne yapacağım kararsızım şimdi köye gidince daha çok maruz kalacağım.allahım bana yardım etsin

ama ilk foto çok güzelmiş
oraya ışınlanma şansım olsaydı keşke:82::82:

bizim bu sene tatil işide zor.offf
ancak ağvaya gideriz masalda gelecekti ama vazgeçti
yazın topiği beklerim artık siz o plaj benim bu koy senin derken
pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…