senle küs değilim ozaman gel( bende görmedim ama (
çok güzell olmuşşşşşşküsme tatlım
hem baaaaak sonunda hasretin yardımıyla oldu gördünmüüüüüüüüüü
bencede yabancısın sanki biz seni gördükte
amin cnm seninkinide Allah kabul etsin..tefriciye okumak istemeyen söylesin bizde ona göre paylaşıp okuyalım..isteyenlere okuyalım..febecim Allah kabul etsin canım benimde vakia da 9.günüm inş.
başka ne tesbih çekiyorsun canım ??
bu arada tefriciye olayı nevanın dediği gibi bitsinçnk katılım bu konuda azaldı...mesela kimin ki bitti kimin ki ne kadar kaldı bilmiyorum ( melodinin 1900 tane varmış aslında paylaşalım diyeceğim ama tabii siz bilirsiniz??
febeciğim kimseden ses çıkmıyor artık dua paylaşımı özelden yapılacağı için (yasak)yazmıyorum diye herkes saldı böende böyle zorla olmaz dedim bırakalım o zaman dedim melodiden sonra ama alanlar okusun
amin cnm seninkinide Allah kabul etsin..tefriciye okumak istemeyen söylesin bizde ona göre paylaşıp okuyalım..isteyenlere okuyalım..
- inne rabbeke hüvel ğallagul alim (1227 defa)
- fallahü hüvel veliyyü ve hüve yuhyi (289 defa)
- rabbüke yağlugu ma yeşau ve yeğtaru (2532)
- hüvallahül ğaligul bariu (1094)
NOT: bunlarbelirtilen sayılarda 7gün üst üsre bir miktar suya okunacak.8.günü sabah namazından önce eşlerin aç karnına içmeleri lazım.inşş rabbim dünya meyvelerini nasip eder..
dosbacım o ayetlerin anlamlarıda çooooookk güzel sonra yazarım istersen..
bu havalar açmadıkça ben böyle olucam sanırım
güneşi görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr selam nasılsınız bakalım?nevacım ya şu preseed jel ptt ile geliyor değil mi canım ?
SEMİ NE BU HALİN KUZUM YAZA KADAR ZAYIFLA DEMEDİKMİ SANA BİDE YATMIŞSSIN ÖLE TÖVBE TÖVBE
Ay nevacım alemsin tatlım benim :)moraller nasıl canım ..kocişine sinirin geçtimi kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?