bende iyiyim canım,evet ya son haftalar hep yoğun geçti pek uğrayamadım..hoşbulduk tatlım. iyiyim şükür yok bi yaramazlık...
sen nasılsın tatlım, yoktun kaç gündür nerelerdeydin bakalım???
evet bitanem yenilikler var. yeni arkadaş geldi aramıza ece..
tüp bebek yaptırdı ve şimdi hamileçok şükür...
bende yarın ankaraya gidiyorum tüp bebek için. inşallah hayırlısıdır
okumuşsundur belki tatlım
arada uğra lütfen tatlım.iyiyim bende cok sükür.masalın dedigi gibi 1tane hamisimiz war cok sükür
kızlar ben çıkıyorum eşim geliyormuş,herkese selam.
bu sefer arayı soğutmadan uğrayacağım :))
öpüyorum çok,iyi geceler..
Masal naber şekerim?hazırlıklar tamammı?yolculuk yarın dimi?
iyiyim canım sağol. biraz heyecan var sadece.
hazırlıklar tamam sayılır. yarın öğlen çıkıyoruz yola bi aksilik çıkmazsa..allahın izniyle
walla tatlım ben bile heyecanlanlıyım..kac saat sürer yol peki?
valla 6-7 saat sürermiş. ama biz yarın öğlen çıkıp uşakta dinlenicez.
sonrada sabaha karşı ankaraya yola cıkarız heralde.
şimdilik böyle düşünüyoruz. bakalım yarın ola hayrola
selam kızlar... hoşgeldinizz
burdada kimse yok nerdeler acaba zamanda geçmiyor:26::26::26::26::26:
iyi akşamlar canım tüp bebeğpi hangi hastanede yaptırrmayı düşünüyorsun.Allah yardımcın olsun ben de temmuzda düşünüyorum:)
inşallah
:83::83::83:
iyi akşamlar arkadaşım.Adanalısın galiba benimde eşim adanalı orda tüp bebek konusunda iyi bir hastane var mı?
iyi akşamlar canım...
Ankara'da Ankalife tüp bebek merkezinde canım.
hepimizin allah yardımcımız olsun bitanem. zor bi süreçten geçiyoruz hepimizin amacıda aynı, umududa aynı, derdi de aynı. rabbim hepimizin kucağımızı doldursun inşallah. sağlıklı sıhatlı bebişler versin bizlere
amin canım Allah ilk denemnde kucağına almayı nasip etsin hastane seçerken nasıl karar verdin ne kadar tutarmış ve o süre içinde nerede kalacaksın.beni ençok kalma sorunu stres yapıyor.biz tokattayız ya.Benim eşim adanalı aslında orada yaptırsam daha rahat ederim ama hastaneyi neye göre seçecez.Allahım yardımcın olsun.anlatırsın artık neler yaptığını adetinin 2. günü mü başlıycaksın tedaviye.
canım bende izmirdeyim bitanem
büp bebek merkezini k.valdem bulmuş. çok iyi dedi falan filan.bende aradım araştırdım.
ordanda beni aradılar bir sürü detayını anlattılar. ilgimi çekti. gidip denemekte fayda var. salı gününe randevu aldım işte. ilk muayene olacak daha. benim bi sorunum yok ama spermlerde hem sayı az hemde hareketlilikte sorun var. bana genel bir muayene olacak. eşimde bazı testler yapılacak. bir günde işleminiz biter dediler. ve ayrıcada hastanede konaklama olanağımız varmış bitanem. tanıdıklarda var zaten ankarada. artık bilemiyorum hayırlısı olur inşallah.
inşallah canım.ayrıntıları yazarsın ben kalma sorunundan dolayı adanada yaptırcam mayısta bi muayeneye giderim inşallah gerek kalmaz ama bizim de hiç bir sorunumuz yok ama olmuyor.izmirde yokmu iyi biyer.senin için hayırlısı olur inşallah.bende maya tüp bebeği aramıştım sadece 802 yl imiş iyiydi ama çalıştığım için şimdi gidemiyom.kalma yeri de varmış ama adanaya karar verdim bildiğimiz yer dinlenme imkenım var Allah hepimize bu mutluluğu yaşatır inşallah kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?