Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eceeeeee canımmmm çok sevindim Rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin.... çok güzel bi duygu
Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin senin adına çoook sevindim gözlerim doldu inan...

masalcım kararına sevindim canım hakkından hayırlısı olsun
bu merkez bana yakın hayatım eğer bi isteğin olursa hiç çekinme...
hamiş kal inş. kontrollere falan gel tanışalım kaynaşalım...

(Yazdıklarım gelmiyo bazen.) tumecim hawa degisimide yasamadımki,ben her ay baska bise yasıyorum cıldırıcam yakında.namaz kılsammı kılmasammı off of

(Yazdıklarım gelmiyo bazen.) tumecim hawa degisimide yasamadımki,ben her ay baska bise yasıyorum cıldırıcam yakında.namaz kılsammı kılmasammı off of

ay canım bilmiyorum ki acaba çatlama kanaması falan mı?
eğer leke sürekli gelmiyorsa bence boy abdesti alıp namazını kılabilirsin..

günaydın arkadaşlar. Nevacım ben ayetel kürsilerimi okudum. 50 tane daha alabilirim.
tamam canım

hasret41 eğer musade edersen sizin için bi sakıncası yoksa perşembe günü adetim biticek bende okuyabilirim
ne demek şekerim hoş geldin aramıza burası herkese açık bir yer yalnız seni tanıyalım yaşın kaç rahatsızlığınız ne ne kadarlık evlisin gibi sonrada gelecek regl tarihini söylersen listeyede ekleyelim canım.
kızlar ben birazdan yola çıkıyorum.
Ne olur bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda
Gelince görüşmek üzere hepinizi seviyorum
inşallah hayırlı olur canım mutlu git mutlu gel
(yazdıklarım gelmiyo bazen.) tumecim hawa degisimide yasamadımki,ben her ay baska bise yasıyorum cıldırıcam yakında.namaz kılsammı kılmasammı off of

belki yerleşme lekesidir canım olamazmı yani bir sürpriz

bugün kimsenin konuşası yok herhalde.

neyse ben fatura yatırmaya gidiyorum.gelince görüşürüz

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|?
HASRET|50|OKUNDU
HASRET|50|?
FEBE|20|?
ECE|30|?
MELODİ2|50|?
SEMİ|50|?
ŞULE|20|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
NEVA|12.03.2011
SEMİ|14.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|2.HAFTA |??

Son düzenleme:

sırf bu haberi öğrenmek için bugün topiğe girdim.takip ediyordum sessizce.duyunca çok sevindim Allah tamamına erdirsin.Kucağına sağ sağlim al evladını.Rabb'im herkese versin bebek içinde bizede amin.

ay canım bilmiyorum ki acaba çatlama kanaması falan mı?
eğer leke sürekli gelmiyorsa bence boy abdesti alıp namazını kılabilirsin..

ewet cnm öyle yaptım.dewamlı degil çünkü.nese ben komsumla pazara gidiyorum.optm tatlım,gorusuruz.

teşekür ederim hoşbuldum 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim geçtiğimiz kasım ayının 18de tedavimize başladık tedavi olumlu yanıt verdi ama 12 haftalıkken kaybettim oğluşumu malesef sorunumuz eşimde doğuştan bi böbreği yok buna bağlı olarak bi tıkanıklık oluşmuş spermi dışarı atamıyor

kızlar ben birazdan yola çıkıyorum.
ne olur bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda
gelince görüşmek üzere hepinizi seviyorum
Masalcım dualarımız seninle tatlım inşallah güzel haberlerle dönersin yolun açık olsun :)

bu ay 9,da oldum adet kürtajdan sonra ilk olduğu için tarihinden emin ediğilim bidahaki ay daha netleşicek tarih

bu ay 9,da oldum adet kürtajdan sonra ilk olduğu için tarihinden emin ediğilim bidahaki ay daha netleşicek tarih

canım geçmiş olsun Rabbim bi daha göstermesin hayırlıca kucağına almak nasip olsun
bende şubatın 14ünde kürtaj oldum 9 haftalıktı...
bende adet tarihimden emin değilim hatta hala lekelenmeler oluyor (

şulecim selam hoşgelgin..öncelikle geçmiş olsun ..gerçekten zor bir durum ..ama bir kere gebe kalabildiğine göre şansın yüksek güzelim moralini yüksek tut ve bu savaşı kazan hepimiz bunun için uğraş veriyoruz tez zamanda bebişler gelir inşallah :)

tedavi olarak aşılama yada tüp mü yaptırdın canım eşim dışarı atamıyor dedinya Bu arada çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha göstermesin rabbim bu zorlukları.
tamam canım netleştiğinde söylersin o zaman

Son düzenleme:
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|?
HASRET|50|OKUNDU
HASRET|50|?
FEBE|20|?
ECE|30|?
MELODİ2|50|OKUNDU
SEMİ|50|?
ŞULE|20|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
NEVA|12.03.2011
SEMİ|14.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?
ŞULE|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|2.HAFTA |??

Son düzenleme:
kızlar selam sizlerede nasılsınız?yolundamı herşey ?masalcım tedaviye gitmiş çok sevindim umarım güzel haberler getirir..bende durumlar bozuk biraz bi hafta var reglime ama umutlu değilim bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek onun stresindeyim ya of of

iyiyiz canım ben geçen ay 12 sinde olmuştum yine geçti günüm ama belirtilerim 3 gündür var gelen giden yok

iyiyiz canım ben geçen ay 12 sinde olmuştum yine geçti günüm ama belirtilerim 3 gündür var gelen giden yok

Tatlım kırmızılar gelmesin zaten bebişler gelsin inşallah :)bu arada ben duamı bitirdim hasret için allah kabul etsin ..öpüyorum kocamanından ..semi k.valdesinde sanırım yakalayamadım onu..muhabbet edemiyorum az giriyorum bu aralar ama aklım ,gönlüm,dualarım sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…