(Yazdıklarım gelmiyo bazen.) tumecim hawa degisimide yasamadımki,ben her ay baska bise yasıyorum cıldırıcam yakında.namaz kılsammı kılmasammı off of
tamam canımgünaydın arkadaşlar. Nevacım ben ayetel kürsilerimi okudum. 50 tane daha alabilirim.
madem umudumuz bitmeyecek banada dua edermisiniz.sohmetleriniz çok hoş yabancı kabul ediyomusunuz bilemiyorum ama genede yazmak istedim geceden beridir burdayım ve kendimi sığdırabiliceğim bi yer arıyorum umarım bu sıcak ortama kabul edilirim.
ne demek şekerim hoş geldin aramıza burası herkese açık bir yer yalnız seni tanıyalım yaşın kaç rahatsızlığınız ne ne kadarlık evlisin gibi sonrada gelecek regl tarihini söylersen listeyede ekleyelim canım.hasret41 eğer musade edersen sizin için bi sakıncası yoksa perşembe günü adetim biticek bende okuyabilirim
inşallah hayırlı olur canım mutlu git mutlu gelkızlar ben birazdan yola çıkıyorum.
Ne olur bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda
Gelince görüşmek üzere hepinizi seviyorum
(yazdıklarım gelmiyo bazen.) tumecim hawa degisimide yasamadımki,ben her ay baska bise yasıyorum cıldırıcam yakında.namaz kılsammı kılmasammı off of
Arkadaşlar az önce öğrendim.pozitif.çok mutluyum.118.1 çıktı.herkese desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim.inşallah sağ sağlim devam eder .allahım sağlıklı bir şekilde kucağımda kucağımda görmeyi nasip eder inşallah....
ay canım bilmiyorum ki acaba çatlama kanaması falan mı?
eğer leke sürekli gelmiyorsa bence boy abdesti alıp namazını kılabilirsin..
Masalcım dualarımız seninle tatlım inşallah güzel haberlerle dönersin yolun açık olsun :)kızlar ben birazdan yola çıkıyorum.
ne olur bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda
gelince görüşmek üzere hepinizi seviyorum
bu ay 9,da oldum adet kürtajdan sonra ilk olduğu için tarihinden emin ediğilim bidahaki ay daha netleşicek tarih
tedavi olarak aşılama yada tüp mü yaptırdın canım eşim dışarı atamıyor dedinyateşekür ederim hoşbuldum 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim geçtiğimiz kasım ayının 18de tedavimize başladık tedavi olumlu yanıt verdi ama 12 haftalıkken kaybettim oğluşumu malesef sorunumuz eşimde doğuştan bi böbreği yok buna bağlı olarak bi tıkanıklık oluşmuş spermi dışarı atamıyor
tamam canım netleştiğinde söylersin o zamanbu ay 9,da oldum adet kürtajdan sonra ilk olduğu için tarihinden emin ediğilim bidahaki ay daha netleşicek tarih
kızlar selam sizlerede nasılsınız?yolundamı herşey ?masalcım tedaviye gitmiş çok sevindim umarım güzel haberler getirir..bende durumlar bozuk biraz bi hafta var reglime ama umutlu değilim bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek onun stresindeyim ya of of
iyiyiz canım ben geçen ay 12 sinde olmuştum yine geçti günüm ama belirtilerim 3 gündür var gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?