Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar,benimle aramızda 2 gün olan tüp bebek yaptıran arkadaşım da bugün öğrendi.onunda pozitif.4 arkadaş aynı dr.a gittik.dördümüzün de pozitif.arkadaşlar lütfen cesaretli olun tüp bebek konusunda.korkmayın.inşallah herkes bu mutluluğu yaşar.aminnnnnn.

günaydın arkadaşlar. nevacım ben ayetel kürsilerimi okudum. 50 tane daha alabilirim.

madem umudumuz bitmeyecek banada dua edermisiniz.sohmetleriniz çok hoş yabancı kabul ediyomusunuz bilemiyorum ama genede yazmak istedim geceden beridir burdayım ve kendimi sığdırabiliceğim bi yer arıyorum umarım bu sıcak ortama kabul edilirim.

hasret41 eğer musade edersen sizin için bi sakıncası yoksa perşembe günü adetim biticek bende okuyabilirim

hoş geldin şule. benim için tabiki bir sakıncası yok memnun olurum. zaten ben 50 yi alınca geriye 20 tane kalacak istersen 20 yi sen oku.

hoşgeldin canım aramıza
burda hepimizin amacı aynı umudumuz bitmedi demek ve bitmediğini göstermek
bunun içinde elimezden gelen herşeyi yapıp, Rabbime dua etmek.

kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin ve sizde ki problem nedir?

masalcım yolculuk bugünmüş,, güle güle git, güle güle gel.
inşallah hayırlı haberlerle dön bize.

pardon kızlar günaydın demeden konuya dalmışım

günaydınnnnnnnnn

günaydın tume nasılsın.

iyiyim hasretcim sen nasılsın canım...

evdeyim bugün. temizlik yapıyorum canım.. arada da buraya bakıyorum..
cumartesi akşam misafir vardı, her yer batmış,

offf offff misafir gelmeden temizle misafir gittikten sonra temizle... zor bizim işimiz valla

ececim,arkadasın adınada cok sewindim.masallah,rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..darısı başımıza ins.

bitanem tabii ki kabul ederiz hosgeldin aramıza.dualarımızla,umudumuzla olacak ins.adet tarihin ne,sorununuz ne cnm?

kızlar ben birazdan yola çıkıyorum.
ne olur bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda
gelince görüşmek üzere hepinizi seviyorum

Kızlaaar benim bi sorunum war.. Bugün adetimin 19.günü. Dün we bugün az az lekelenme oldu,gögüslerim sisti karnımda agrıyo.bu ne simdi adetmi oluyorum??? Daha 8gun war.ne bu kızlar??:18::18::84:

topik bayağı kalabalık bugün nabersiniz kızlar masalcım hayırlı yolculuklar canım

bitanem dualarım seninle.hayırlısıyla git gel.laptoptu seninki dimi?yanına alabilrsen al,wireless wardır otelde..haberlesiriz..

güle güle git güle güle gel canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin seni ve haberlerini bekliyorum hayırlı yolculuklar dualrımız seninle

canım güle güle git gel...

dualrımız seninle canım.. bizi habersiz bırakma..

Kızlaaar benim bi sorunum war.. Bugün adetimin 19.günü. Dün we bugün az az lekelenme oldu,gögüslerim sisti karnımda agrıyo.bu ne simdi adetmi oluyorum??? Daha 8gun war.ne bu kızlar??:18::18::84:

febecim erken adet mi oluyorsun acaba dicem ama daha 8 gün var diyorsun... acaba hava değişimi falan mı yaşadın. benim hava değişimlerinde hep öyle olur..

topik bayağı kalabalık bugün nabersiniz kızlar masalcım hayırlı yolculuklar canım
merhaba minecim.. iyiyim canım ben sen nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…