Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım amin
yakınmı test yaptırdığın yer.tahmini kaçta dönersin

tumecim hoşgeldin canım
nasılsın

melodi günaydın canım.

Günaydın canım.keyifler yerindedir umarım..inşallah masalın sonuç çok pozitiftir ya bizede bir umut olur valla :)

amin canım amin
yakınmı test yaptırdığın yer.tahmini kaçta dönersin

yakın yakın. e-mail atacaklar sonucu. sonrada tel açıcam söyleyecekler.yoksa telefonda söylemiyolarmış. sonrada dr arayacam. bakalım ne diyecek.
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yakın yakın. e-mail atacaklar sonucu. sonrada tel açıcam söyleyecekler.yoksa telefonda söylemiyolarmış. sonrada dr arayacam. bakalım ne diyecek.

Canım inşallah sonuç çok pozitiftir..allah hayırlısını versin ..çok bekletmeden gelsin artık bu bebişler yahu :)

semicim topiğimiz hayırlı olsun canım....
diğer topikte geçmişi okudum burda olduğunuzu görünce koşa koşa geldim canım

inşallah bol hamişli bir topik olur..

bizler gibi umudunu kaybetmeden anne olmayı bekleyen tüm arkadaşlarla birbirimize destek olarak bu zor süreci atlatırız inşallah..

bu arada pcyi dün arkadaşa bırakmıştım solucanı temizlesin diye..sabah pc yi almaya gittim. ben sadece solucan var sanırken truva atı ve diğer virüs çeşitleri de varmış..pcye format atılmalıymış ama bugün yapmayalım dedim...

ay bugün de giremesem buraya çatlardım valla...

neyseki geldimmmmmm
kızlar gittim kan verdim saat 12 belli olacak. du edın bana kızlar
inşallah çok pozitiftiiiirrr

masalcım hala adet olmamışsın canım..
ay inşallah hamilesindir ya.
bak heyecan yaptım şimdi....

yeni topiğin ilk hamişi olursun inşallah

yaaaa deliricem. şimdi aradılar pozitif ama 1 hafta sonra gene bakalım diyolar. çok düşük pozitiflik dedi.
bu ne simdi yaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:

Günaydın canım.keyifler yerindedir umarım..inşallah masalın sonuç çok pozitiftir ya bizede bir umut olur valla :)

iyiyiz canım çok şükür.stres var işte biraz.oda geçecek birzdan işallah

anladıysam:26::26::26:
bu durumda sonuç maildemi yaacak,teldemi söyleyecekler,dr mu söyleyecek,gidip alıncamı öğreneceksin:44::44::44:
şimdi biz ne bekliyoruz yani mailmi
sorularımla kafan bulansın cevap falaz yazda vakit geçsin

yaaaa deliricem. şimdi aradılar pozitif ama 1 hafta sonra gene bakalım diyolar. çok düşük pozitiflik dedi.

iki ara bir derede kalmak bu demek ki.
kaç çıktığını söyleseydiler keşke.değerinin katlanıp katlanmadığına bakacaklar masalcım.
bende ne diyeceğimi şaşırdım ne var diyorlar ne yok.ne düşünülür ki bu durumda

ben birazdan gelicem kızlar. labuvatuara gidip bi konuşayım ne diyecekler bakalım.
ooooooffffff yaaaa

masalcım hadi inşallah canım

lütfen gönlünü ferah tut.. bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah.
bol bol dua edicem sana bitanem.. inşallah değerin yükselir...

kaç çıktığını söylemediler mi

Güzelim önce sakin ol moralini bozma sakın.belki geç döllenme olmuştur o yüzden düşük çıkmış olabilir.bthcg kaç değer nedir onu öğren bence bir hafta bekleme gebelik oluştuysa bebiş tutunmaya çalışıyorsa değer katlanarak yükselecektir..kimyasal gebelik olabilir diye bir hafta bekle tekrar yap demiş olabilirler..bebiş sana tutunmaya çalışıyor bence dinlen bol bol moralini yüksek tut..

ben birazdan gelicem kızlar. labuvatuara gidip bi konuşayım ne diyecekler bakalım.
ooooooffffff yaaaa

canım hayırlı haberlerle dön inşallah..

ama şunu unutma canım önemli olan değerin düşük çıkması değil, 2 günde bir iki katına çıkması...

inşallah canım vardır ne güzel olur vallaha topingimiz neşe dolar seni sabırsızlıkla bekliyoruz

merhaba melodi seninle tanışmadık sanırım.. hoşgeldin topiğe:))

iyiyim orkideceğim sen nasılsın canım...
evdeyim bugün.. bir yandan yerleri siliyorum bir yandan da gözüm burada:)

bende iyiyim canm kolay gelsin bende temizlik yapacaktım masalın haberini duyunca kaldım öyle inşallah hayırlı haberlerle gelir :)

masalcım gelmişsin..
laboratuvar ile konuştun mu? ne dediler canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…