Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iyi geceler herkeze.
ben yatıcam. acayip uykum geldi.
tatlı rüyalar herkeze

bende çok sevinmiştim ovulasyon testindede olsa çift çizgiyi gördüğüm için.

benimde bir görümcem bir eltim var görümcemi el üstünde tutar k. validem ama benimde ilk göz ağrısı olduğumu söyler hep bana düşkündür bilirim ama nazı geçtiği için her lafı söyler belki 5 sene bir oturmasaydım bu kadar yüz göz olmazdık herşey daha farklı olabilirdi. neyse yaşanacak olanın önüne geçilmiyor zaten.hatalarını anlıyorlar ama geç olduktan sonra malesef.

şu dünyada iyilik geçmiyor malesef o yüzden kimse için kendimizi üzmeye hakkımız yok heleki bizim gibi durumda olan insanların buna çok dikkat etmesi gerek tatlım sanada bahane olmuş işte herşeyde bir hayır vardır sende ona göre davran bundan sonra tepkini göstermektende çekinme.

hepsi aynı tatlım

benimkide oğluna çok düşkün sıkıntımız bu valla

en önemliside bu zaten kocişinle iyi ol gerisi ister iyi olur ister olmaz kendi bilecekleri birşey.

rabbim sana bir evlat vermiş tatlım kıymetini bil, benimde olsaydı 7 yaşında bir evladım olurdu ama nasipten öteye geçilmiyor malesef ama sabırla bekleyeceğiz ama görmemesi normal tatlım inşallah hamilesindir.içini ferah tut canım.

28 günde 1 cnm..adetim biter bitmez hemen yapayım bari :)

pko çok yumurta olması fakat büyüyemesi diye biliyorum :)

pkoya kiste soğan kürü çok iyi geliyor kızlar yapın derim yumurta büyütmeyede incir kürü bu ikisini kullanın kızlar. gerçekten çok işe yarıyor.

neva nasılsın canım tosuncuk nasıl

canım saat 7 ye kadar dolaştık kocişle camlarımı,laminantımı kapımı da beğendim bir tek mutfak dolapları kaldı.he bu arada ilk beğendiğim siyah beyazları aldık fayans olarakta ucuz diye beğendiğimiz arasında 500 oynuyordu yapmışken o olsun dedi kociş 2 klozet banyo dolabı lavabo yuda ekleyince bayağı indirimde yaptı kalbim temiz galiba çok içime sindi. oradanda k.valideme geçtim akşam yemeğini orada yedik oradan geçtim tosuncuğun yanına bir gittim nasıl ağlıyor huysuzluk yapıyormuş totosunu açtım kızarmış bütün vücudu kabarmış alerji olmuş zeytinyağı sürdüm totosuna sonra okudum (okumam etkil) bir uyudu sevemedim neyse rahatladıya olsun yarın sabah yine gideceğim

hım çok güzellerdi canım onlar
beğendiklerini alabilmene sevindim canım
ben çıkıyorum nevacım iyigecelr
kociş bari bu akşam burda bulmasın beni
öptüm canım

tamam semiciğim iyi geceler tatlım canım beğendiğin resmi kop.yapıştır yaparsan hareketli olur bilgisayara yükleyip eklenti olarak yaparsan olmaz
edacığım hoşgeldin tatlım nasıl oldun

tamam semiciğim iyi geceler tatlım canım beğendiğin resmi kop.yapıştır yaparsan hareketli olur bilgisayara yükleyip eklenti olarak yaparsan olmaz
edacığım hoşgeldin tatlım nasıl oldun

rabbimin hergününe şükür canımmm
çok imtihan olunan bir kulum

kızlar iyi gecelrrr..bende bugün arkadaşımın yanında doktora gittim babyi gördüm 7.ayına girdi..ayy ya muhteşem bişey doktor ultrasonda herşeyini gösterdi bide gülücük attı bize bebiş..süper bişey kalbimden hepimizi geçirdim o an ..bizde bu duyguları yaşarız inşallah kızlar..sonra gittik bebk alışverişine puset ,oda vs..aldık çok eğlenceliydi ..darısı başımıza ah ah bende neler alıcam da gelmiyo sıpa velhasıl kelam bebek hayaliyle geçen dopdolu ve yorucu birgündü..şimdi yatıtorum çok yorgunum hepinizi çok seviyorum..birgün bizde anne olucaz ve bebişlerirmize cicilerimizi alıcaz inşallah..yarın girebilirsem görüşürüz ..mutlu olun mutlu kalınnn canlarrr..

sanada iyi geceler tatlım,evet her şeyde bende şöyle yapacağım böyle yapacağım diye hayal kuruyoruz ama umudumuzun olmasına işaret inşallah tatlım inşallah olacak bizimde.

Navam canım festete yazmısın yeni gördüm
inan çok zor kullanıyorum ,bu pcyi
inşallah geçerim imtihanımı

çoook fazla duaya ihtiyacım var canım
ruhum daralıyor
doğru kararlar vermem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…