teşekkür ederim tatlım
senin sayendenaber nasılsın? yoruldunmu bugün şekerim
kızlar iyi geceler herkeze.
Ben yatıcam. Acayip uykum geldi.
Tatlı rüyalar herkeze
kızlar iyi geceler herkeze.
ben yatıcam. acayip uykum geldi.
tatlı rüyalar herkeze
ovülasyon testi hamile kalmak için en uygun zamanı belirleyen bi test tatlişyani yumurtam çatır çatır çatlıyo inşşşşşş
ahh ahhh ilk dafa çift çizgi gördüm oda ovlasyon testinde bidahaki sefere gebelik testinde görcem inşşş
tatlım istanbulun neresindesin sen?? bende istanbuldayım:)
maşallah subhanallah aman iyi ol canım benim
sağol canım ya ben üzgün değilim aslına bakarsan ama çok kızgınım cesaretine söylediklerine nankörlüğüne kızgınım.
en çokta bu acıtıyor içimi hakettmemem ama evlendiğimden beridir bu tarz olayları çok sık yaşar oldum dolayısıyle yıprandım ve artık sorun bendemi diye düşünmeye başladım.
malesef insanların densizliğini cahilliğini biz düzeltemiyoruz.
iyisimi biz kendimiz biraz kendimizden ödün vermekten vazgeçmeliyiz bence.
çok insanlara yardım etmekte iyi değil valla.
ne kadar yaparsan hep daha fazlasını istiyolar ve yıpranıyoruz biz.
senin gene komşun yanlış hatırlamıyosam benimde bu aralar kocişin tarafı
veeeee benimkiler benim ne kadar zor bebeğime kavuştuğumu bildikleri halde tınlamıyolar.
üzülmiyim veya başımıza bişey gelir diye hiiiiiiç düşünen yok.
işin kötüsü bu aralar kociş çok yoğun ve nerdeyse hiç görüşemiyoruz konuşamıyoruz diyebilirim.
sadece geçen gün dedi bak senin veya bebeğin başına bişey gelirse yakarım hepsini dedi.
ama benim k.valdemin eltime karşı anlamadığım bir zaafı var o üzülmesinde kimin ne hali varsa görsün diyebilecek kapasitede biri malesef.
kötüleme amaçlı değil bizlede ilgilenir yanımızdadır. ama söz konusu o oldumu işler duruyo hatta dünyası duruyor
masalcım öleler ne yapıcan insanlara yaranılmıyor vallaha.benim kaynanamda kızından başkasını görmez sanki eşime üvey evlat gibi davranır...kızı afedersin itin bilmem neresine sokar onu ama kıymetli.eşim herşeyi yapar ama kıymesiz işte ne yapıcan insana yaranmak çok zor arkadaşım...
evet şekerim doğru anladın sen. ben şaşırmadım biliyomusun.
vardır böyle şeyleri. işin garibi k.valdeme demişki ben aradım evıne gittim ulaşamadım sormadım ona bebeği. güyaaa k.valdeme sormuş habrini almış.
bu arada da ben tam 1 hafta evden kapı dışarı çıkmadım. ama muhatap olmak istemiyorum.
biliyorum ki k.valdem koruma altına alır ben suçlu olurum.
o yüzden koyverdim gitti ne halleri varsa görsünler diyorum
benim kocişim benim kıymetimi biliyo ve hiç kimseye lafta söyletmez üzmelerinede izin vermez o yönden rahatım valla
kızlar slm çok sıkıntılıyım dinlermisiniz benidehayatım en zor günlerini geçiriyorum
32 yaşındayım 10 yaşında oğlum vr senelerce ikinci bebegim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı . gelelim bu güne pazar test yaptım silik çizgi çıktı salı tekrarladım ikisde kıp kırmızı çıktı ama belim çok agrıyo resmen kopuyo eşim gelince hemen doktora gittik ultrasonla baktı kan toplanması gibi bi şey var kese görünmüyo dedi ufak diyede görünmez dedi neyse anlattım böle böle düşügüm oldu testte çıkınca agrım oluncada korktum geldim ultrasonda görünmüceni biliyorum dedim
git 15 gün sonra gel dedi düşük önleyici bişeyler yokmu dedim korkuyorum bide hemen kalan biride degilim yani düşük hapı verdi bide kan hapı yat dinlen dedi tutunamadan kayıpta edebilirsin dış gebelikte olabilir falan dedi bozdu moralimi gönderdi günlerdir aglıyorum cnm çok sıkkın
28 günde 1 cnm..adetim biter bitmez hemen yapayım bari :)
pko çok yumurta olması fakat büyüyemesi diye biliyorum :)
neva nasılsın canım tosuncuk nasıl
tamam semiciğim iyi geceler tatlım canım beğendiğin resmi kop.yapıştır yaparsan hareketli olur bilgisayara yükleyip eklenti olarak yaparsan olmaz
edacığım hoşgeldin tatlım nasıl oldun
rabbimin hergününe şükür canımmm
çok imtihan olunan bir kulum
hım çok güzellerdi canım onlar
beğendiklerini alabilmene sevindim canım
ben çıkıyorum nevacım iyigecelr
kociş bari bu akşam burda bulmasın beni
öptüm canımEki Görüntüle 187321
kızlar iyi gecelrrr..bende bugün arkadaşımın yanında doktora gittim babyi gördüm 7.ayına girdi..ayy ya muhteşem bişey doktor ultrasonda herşeyini gösterdi bide gülücük attı bize bebiş..süper bişey kalbimden hepimizi geçirdim o an ..bizde bu duyguları yaşarız inşallah kızlar..sonra gittik bebk alışverişine puset ,oda vs..aldık çok eğlenceliydi ..darısı başımıza ah ah bende neler alıcam da gelmiyo sıpavelhasıl kelam bebek hayaliyle geçen dopdolu ve yorucu birgündü..şimdi yatıtorum çok yorgunum hepinizi çok seviyorum..birgün bizde anne olucaz ve bebişlerirmize cicilerimizi alıcaz inşallah..yarın girebilirsem görüşürüz ..mutlu olun mutlu kalınnn canlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?