sen bilirsin tatlım. gönlün aklın ne diyosa onu yap.
ben sadece benim düşündüğümü söyledim tatlım
slm kızlar nasılsınız. yaaa kızlar geçmişi okuyordum uzun süredir ne olmuş böyle topiğimizde herkesin morali diplerde. bizim topiğimiz neşelidir. bozmayın moralinizi lütfen. dağıtın topiğimizin üzerindeki kara bulutları.
dur ya yanlışmı anladım eltinin kocişiyle sorunları var ve okunuda desteğiniz içinmi aradı seni.
kayınvaliden bence senide seviyor bu zamana kadar okuduklarımdan bunu çıkardım fakat eltine biraz zaafı var sanırım hoş gör tavrını koymakla doğru yapmışsın ama sakın seni ve yiğenimizi üzücek boyuta gelmesine izin verme.
dua et lütfen hamilelerin duası red edilmezmiş.
masalcım öleler ne yapıcan insanlara yaranılmıyor vallaha.benim kaynanamda kızından başkasını görmez sanki eşime üvey evlat gibi davranır...kızı afedersin itin bilmem neresine sokar onu ama kıymetli.eşim herşeyi yapar ama kıymesiz işte ne yapıcan insana yaranmak çok zor arkadaşım...
sende sağol tatlım...
boşver sen git günahı ona kalsın cnm günahını at sen o yaptığı terbiyesizlikle kalsın.ama sakın kafana takma lütfen...hayatta senin için daha önemli olan kişiler var boşver sakın üzme kendini cnm...
sağol canım benim aslında yapılması gereken senin dediğin kendi gelse kibarca red ederdim fakat kızına dayanamıyorum.
telkinine çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim güzel anne.
evet şekerim doğru anladın sen. ben şaşırmadım biliyomusun.
vardır böyle şeyleri. işin garibi k.valdeme demişki ben aradım evıne gittim ulaşamadım sormadım ona bebeği. güyaaa k.valdeme sormuş habrini almış.
bu arada da ben tam 1 hafta evden kapı dışarı çıkmadım. ama muhatap olmak istemiyorum.
biliyorum ki k.valdem koruma altına alır ben suçlu olurum.
o yüzden koyverdim gitti ne halleri varsa görsünler diyorum
benim kocişim benim kıymetimi biliyo ve hiç kimseye lafta söyletmez üzmelerinede izin vermez o yönden rahatım valla
evet şekerim doğru anladın sen. ben şaşırmadım biliyomusun.
vardır böyle şeyleri. işin garibi k.valdeme demişki ben aradım evıne gittim ulaşamadım sormadım ona bebeği. güyaaa k.valdeme sormuş habrini almış.
bu arada da ben tam 1 hafta evden kapı dışarı çıkmadım. ama muhatap olmak istemiyorum.
biliyorum ki k.valdem koruma altına alır ben suçlu olurum.
o yüzden koyverdim gitti ne halleri varsa görsünler diyorum
benim kocişim benim kıymetimi biliyo ve hiç kimseye lafta söyletmez üzmelerinede izin vermez o yönden rahatım valla
ediyorum canım. Allah'ım hepimize gönül ferahlığı versin inşallah. canım tam olarak komşunun ne yaptığını anlayabilecek kadar gerileri okumadım. ama ne yapmış olursa olsun senin canını sıkmana değmez emin ol. hiçbirşey senden kıymetli değil. bırak başkaları yüzünden canını sıkmayı.
hahh şöyle. bozmayın moralizi. eşiniz sizi seviyor mu, yanınızda mı başka kimseye ihtiyacınız yok. kendinizi de eşinizi de üzmeyin
ah canım ya sağol ALLAH razı olsun.
bu arada sana hoşgeldin demek nasib olmadı hoşgeldin ALLAH umuduna
kavuştursun hayırlısıyla tez zamanda.
oh daha ne olsun önemli olanda sizin kocişinle birbirinize olan desteğiniz.
ay ben şaşırdım vallae sen naptın teselli etmedin dimi.
sen alışmışın tabi boşver masalcım böyle tipler kıymetlı olurlar bazen.
senin kalbinin güzellüğini farkedemiş olmamalarına yansınlar.
banada dua et lütfeeeennnnnnnnn çok ihtiyacım var noluuuuuuurrrrrrrr
ne demek bebeğim biz dert ortağıyız. ve çok şükür birbirimizi anlıyoruz
kızlar slm çok sıkıntılıyım dinlermisiniz benidehayatım en zor günlerini geçiriyorum
32 yaşındayım 10 yaşında oğlum vr senelerce ikinci bebegim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı . gelelim bu güne pazar test yaptım silik çizgi çıktı salı tekrarladım ikisde kıp kırmızı çıktı ama belim çok agrıyo resmen kopuyo eşim gelince hemen doktora gittik ultrasonla baktı kan toplanması gibi bi şey var kese görünmüyo dedi ufak diyede görünmez dedi neyse anlattım böle böle düşügüm oldu testte çıkınca agrım oluncada korktum geldim ultrasonda görünmüceni biliyorum dedim
git 15 gün sonra gel dedi düşük önleyici bişeyler yokmu dedim korkuyorum bide hemen kalan biride degilim yani düşük hapı verdi bide kan hapı yat dinlen dedi tutunamadan kayıpta edebilirsin dış gebelikte olabilir falan dedi bozdu moralimi gönderdi günlerdir aglıyorum cnm çok sıkkın
kızlar slm çok sıkıntılıyım dinlermisiniz benidehayatım en zor günlerini geçiriyorum
32 yaşındayım 10 yaşında oğlum vr senelerce ikinci bebegim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı . gelelim bu güne pazar test yaptım silik çizgi çıktı salı tekrarladım ikisde kıp kırmızı çıktı ama belim çok agrıyo resmen kopuyo eşim gelince hemen doktora gittik ultrasonla baktı kan toplanması gibi bi şey var kese görünmüyo dedi ufak diyede görünmez dedi neyse anlattım böle böle düşügüm oldu testte çıkınca agrım oluncada korktum geldim ultrasonda görünmüceni biliyorum dedim
git 15 gün sonra gel dedi düşük önleyici bişeyler yokmu dedim korkuyorum bide hemen kalan biride degilim yani düşük hapı verdi bide kan hapı yat dinlen dedi tutunamadan kayıpta edebilirsin dış gebelikte olabilir falan dedi bozdu moralimi gönderdi günlerdir aglıyorum cnm çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?