Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız. yaaa kızlar geçmişi okuyordum uzun süredir ne olmuş böyle topiğimizde herkesin morali diplerde. bizim topiğimiz neşelidir. bozmayın moralinizi lütfen. dağıtın topiğimizin üzerindeki kara bulutları.

sen bilirsin tatlım. gönlün aklın ne diyosa onu yap.
ben sadece benim düşündüğümü söyledim tatlım

sağol canım benim aslında yapılması gereken senin dediğin kendi gelse kibarca red ederdim fakat kızına dayanamıyorum.
telkinine çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim güzel anne.

dua et lütfen hamilelerin duası red edilmezmiş.

evet şekerim doğru anladın sen. ben şaşırmadım biliyomusun.
vardır böyle şeyleri. işin garibi k.valdeme demişki ben aradım evıne gittim ulaşamadım sormadım ona bebeği. güyaaa k.valdeme sormuş habrini almış.
bu arada da ben tam 1 hafta evden kapı dışarı çıkmadım. ama muhatap olmak istemiyorum.
biliyorum ki k.valdem koruma altına alır ben suçlu olurum.
o yüzden koyverdim gitti ne halleri varsa görsünler diyorum
benim kocişim benim kıymetimi biliyo ve hiç kimseye lafta söyletmez üzmelerinede izin vermez o yönden rahatım valla

dua et lütfen hamilelerin duası red edilmezmiş.

ediyorum canım. Allah'ım hepimize gönül ferahlığı versin inşallah. canım tam olarak komşunun ne yaptığını anlayabilecek kadar gerileri okumadım. ama ne yapmış olursa olsun senin canını sıkmana değmez emin ol. hiçbirşey senden kıymetli değil. bırak başkaları yüzünden canını sıkmayı.

evet öyle bitanem. inan ben alıştım üzülmüyorum artık

ah canım ya sağol ALLAH razı olsun.
bu arada sana hoşgeldin demek nasib olmadı hoşgeldin ALLAH umuduna
kavuştursun hayırlısıyla tez zamanda.

sağol canım benim aslında yapılması gereken senin dediğin kendi gelse kibarca red ederdim fakat kızına dayanamıyorum.
telkinine çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim güzel anne.

ne demek bebeğim biz dert ortağıyız. ve çok şükür birbirimizi anlıyoruz

hahh şöyle. bozmayın moralizi. eşiniz sizi seviyor mu, yanınızda mı başka kimseye ihtiyacınız yok. kendinizi de eşinizi de üzmeyin

oh daha ne olsun önemli olanda sizin kocişinle birbirinize olan desteğiniz.
ay ben şaşırdım valla e sen naptın teselli etmedin dimi.
sen alışmışın tabi boşver masalcım böyle tipler kıymetlı olurlar bazen.
senin kalbinin güzellüğini farkedemiş olmamalarına yansınlar.

banada dua et lütfeeeennnnnnnnn çok ihtiyacım var noluuuuuuurrrrrrrr

kızlar slm çok sıkıntılıyım dinlermisiniz benide hayatım en zor günlerini geçiriyorum
32 yaşındayım 10 yaşında oğlum vr senelerce ikinci bebegim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı . gelelim bu güne pazar test yaptım silik çizgi çıktı salı tekrarladım ikisde kıp kırmızı çıktı ama belim çok agrıyo resmen kopuyo eşim gelince hemen doktora gittik ultrasonla baktı kan toplanması gibi bi şey var kese görünmüyo dedi ufak diyede görünmez dedi neyse anlattım böle böle düşügüm oldu testte çıkınca agrım oluncada korktum geldim ultrasonda görünmüceni biliyorum dedim
git 15 gün sonra gel dedi düşük önleyici bişeyler yokmu dedim korkuyorum bide hemen kalan biride degilim yani düşük hapı verdi bide kan hapı yat dinlen dedi tutunamadan kayıpta edebilirsin dış gebelikte olabilir falan dedi bozdu moralimi gönderdi günlerdir aglıyorum cnm çok sıkkın

hahh şöyle. bozmayın moralizi. eşiniz sizi seviyor mu, yanınızda mı başka kimseye ihtiyacınız yok. kendinizi de eşinizi de üzmeyin

canım benim senden daha iyi kimse bilemez dimi bunun kıymetini.
aslında bende çok ayrı kaldım kocişten bu nedenlede kıymetini bilir şükrederim bugün bu saçmalıklara dertlenirken kocişi hatırladım ve senin söylediklerini düşündüm.

ah canım ya sağol ALLAH razı olsun.
bu arada sana hoşgeldin demek nasib olmadı hoşgeldin ALLAH umuduna
kavuştursun hayırlısıyla tez zamanda.

senden cnmmmm. hoşbuldum :) ayy cnm allah asıl senden rağzı olsun aminnnn tatlım inşallah benim ve tüm isteyenlerin rabbim dualarımızı kabul etsin cnm...

bende her defasında diyorum yüzlerine. ben hiçbir zaman kaybetmem.
beni kaybedenler üzülsün. gerçektende öyle. kendimi övme veya yüceltme amaçlı söylemiyorum.
onlar her şeyimden faydalanıyolardı, bilgimden becerimden ama kaybetiler şimdi sadece ben bilmiyorum ben karışmam diyorum çekiliyorum.
destek için değil ama yanında bulundum açıkçası ama sadece bedenen yanlarındaydım farkındalar

banada dua et lütfeeeennnnnnnnn çok ihtiyacım var noluuuuuuurrrrrrrr

ayy canım etmem mii. tabii ki ederim. Allah'ım tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah seni de tüm isteyenleri de. bu arada hoş geldin topiğimize. bu topik bana uğur getirdi. topiğe yazmaya başladığım ilk ay arkadaşlarımın da duaları sayesinde (o ay bana ayetel kürsi okunmuştu) hamile olduğumu öğrendim 2 buçuk seneden sonra . darısı senin başına inşallah canım.

ne demek bebeğim biz dert ortağıyız. ve çok şükür birbirimizi anlıyoruz

ay evet ya burası bi nimet iyiki tanışmışım çıkarsızca yapılıyor burdaki herşey.
akşam semiyi kırdım ben malesef farkında olmadan sağolsun özrümü hemen kabuletti büyüklüğünü gösterdi örneğin hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.

canım çok geçmiş olsun.
ben çok fazla bi yorumda bulunamam sadece keşke bi dr daha gitseydın yada 15 gün daha beklemesen diyebilirim sadece

canımm inşallah bir sorun yoktur. gönlünü ferah tutmaya çalış ve bu 15 günlük süre içinde bol bol dua et. Allah'ım dualarını geri çevirmez inşallah. peki kaç haftalıksın şuan. 15 gün beklemek zor olur daha önce başka bir doktora gitmeyi düşünüyor musun.

iyi düşün iyi olsun canım.

kızlar kociş geliyo ben bi masayı filan hazırlıyım.
sonra yine gelirim öpüyorum siziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…