Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim sen iyisimi dr nu değişrtir başka dr da görün muhakak...

canım çok geçmiş olsun.
ben çok fazla bi yorumda bulunamam sadece keşke bi dr daha gitseydın yada 15 gün daha beklemesen diyebilirim sadece

sen hamilemisin bel agrıları olmuyomu sendede haklısın beklemicem o kadar daha başka bi yere gidicem sol tarafındanmı kalkmıştı ne o kadar olumsuz konuştuki bi şey varsa söyleyin dedim yoo ben olabilecek her ihtimalden bahsediyorum dedi beni umutsuzluga sürükledi oysa

allah rağzı olsun cnm
ben sana durumumu söyliyim.
dün çatlama iğnesi oldum.3 gün çalışmam var nolur benide geçir dualarında...hoşbuldum cnm amiiiiinnnnnnnnnn inş cnmya

şuan adetimin üstünden geçeli tam 10 gün oldu .
olmuyacagına o kadar alışmıştık ki test bile yapmayı düşünmedim baştan
bol bol dua ediyorum her namazımda rabbimden oğluma kardeş istiyorum ölüp gittigimde şu fani dünyada yavrum yanlız kalmasın istiyorum

canım insanoğlu böyle. elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor malesef.

ben hep derdim ki hamile kalayım başka birşey istemem. şimdi hamileyim ama eşim yanımda değil. şimdi de eşim yanımda olsun onu hiç üzmeyeceğim diyorum. oysa zamanında bu çocuk mevzusu yüzünden hüngür hüngür ağlatmıştım kocamı. şimdi düşününce içim sızlıyor. hiç haketmedi. siz eşlerinizi üzmeyin lütfen.

hiçbir zaman hayat planladığımız gibi gitmiyor malesef. ve bizim bunun için yapabileceğimiz hiçbirşeyimiz yok. dua etmekten başka.

[sıze="3"]canlar ben şimdilik çıkmak zorundayım iyki gelmişim buraya iyki sizleri tanıdım :) görüşmek üzere allaha emanet olun[/sıze]

canını sıkmadan önce mutlaka başka bir doktora git canım ve çok bekleme hemen yarın git. kanaman olmuyor değil mi.

allah rağzı olsun cnm
ben sana durumumu söyliyim.
dün çatlama iğnesi oldum.3 gün çalışmam var nolur benide geçir dualarında...hoşbuldum cnm amiiiiinnnnnnnnnn inş cnmya

tamam canım ismin şengül mü. namazlarımdan sonra dua edeyim sana. bu ilk çatlatma iğnen mi. inşallah Allah gönlüne göre verir canım.

canım gönlünü ferah tut. dediğimiz gibi mutlaka başka bir doktora git. inşallah o sana daha güzel şeyler söyler.

Bi şey daha sora bilirmiyim kaç ayetel kürsi okuyosunuz kızlar

biz 313 okuyorduk canım. neden öyle bilmiyorum. sağolsun arkadaşlar benim için de okumuşlardı ve Allah'ım dualarını kabul etti.

evet canım. allahın izniyle var bebiş bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alırım.
bel ağrım oluyo ama çok nadir. hatta hissetmiyorum desem yeridir
madem öyle hiç bekleme derim ben hemen başka bi dr görün bitanem.

28 günde 1 cnm..adetim biter bitmez hemen yapayım bari :)

pko çok yumurta olması fakat büyüyemesi diye biliyorum :)
vallaha cnm dr bana dediğine göre yumurta çatlayamadığı için kist oluşuyormuş.polikistikoverde birçok kist anlamına geliyor...allahım tüm dualarımızı kabul etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…