kızlar slm çok sıkıntılıyım dinlermisiniz benidehayatım en zor günlerini geçiriyorum
32 yaşındayım 10 yaşında oğlum vr senelerce ikinci bebegim olmadı 1,5 yıl önce hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı . gelelim bu güne pazar test yaptım silik çizgi çıktı salı tekrarladım ikisde kıp kırmızı çıktı ama belim çok agrıyo resmen kopuyo eşim gelince hemen doktora gittik ultrasonla baktı kan toplanması gibi bi şey var kese görünmüyo dedi ufak diyede görünmez dedi neyse anlattım böle böle düşügüm oldu testte çıkınca agrım oluncada korktum geldim ultrasonda görünmüceni biliyorum dedim
git 15 gün sonra gel dedi düşük önleyici bişeyler yokmu dedim korkuyorum bide hemen kalan biride degilim yani düşük hapı verdi bide kan hapı yat dinlen dedi tutunamadan kayıpta edebilirsin dış gebelikte olabilir falan dedi bozdu moralimi gönderdi günlerdir aglıyorum cnm çok sıkkın
bende her defasında diyorum yüzlerine. ben hiçbir zaman kaybetmem.
beni kaybedenler üzülsün. gerçektende öyle. kendimi övme veya yüceltme amaçlı söylemiyorum.
onlar her şeyimden faydalanıyolardı, bilgimden becerimden ama kaybetiler şimdi sadece ben bilmiyorum ben karışmam diyorum çekiliyorum.
destek için değil ama yanında bulundum açıkçası ama sadece bedenen yanlarındaydım farkındalar
canım çok geçmiş olsun.
ben çok fazla bi yorumda bulunamam sadece keşke bi dr daha gitseydın yada 15 gün daha beklemesen diyebilirim sadece
ayy canım etmem mii. tabii ki ederim. Allah'ım tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah seni de tüm isteyenleri de. bu arada hoş geldin topiğimize. bu topik bana uğur getirdi. topiğe yazmaya başladığım ilk ay arkadaşlarımın da duaları sayesinde (o ay bana ayetel kürsi okunmuştu) hamile olduğumu öğrendim 2 buçuk seneden sonra . darısı senin başına inşallah canım.
canımm inşallah bir sorun yoktur. gönlünü ferah tutmaya çalış ve bu 15 günlük süre içinde bol bol dua et. Allah'ım dualarını geri çevirmez inşallah. peki kaç haftalıksın şuan. 15 gün beklemek zor olur daha önce başka bir doktora gitmeyi düşünüyor musun.
iyi düşün iyi olsun canım.
canım benim senden daha iyi kimse bilemez dimi bunun kıymetini.
aslında bende çok ayrı kaldım kocişten bu nedenlede kıymetini bilir şükrederim bugün bu saçmalıklara dertlenirken kocişi hatırladım ve senin söylediklerini düşündüm.
sen hamilemisin bel agrıları olmuyomu sendede haklısın beklemicem o kadar daha başka bi yere gidicem sol tarafındanmı kalkmıştı ne o kadar olumsuz konuştuki bi şey varsa söyleyin dedim yoo ben olabilecek her ihtimalden bahsediyorum dedi beni umutsuzluga sürükledi oysa
allah rağzı olsun cnm
ben sana durumumu söyliyim.
dün çatlama iğnesi oldum.3 gün çalışmam varnolur benide geçir dualarında...hoşbuldum cnm amiiiiinnnnnnnnnn inş cnmya
şuan adetimin üstünden geçeli tam 10 gün oldu .
olmuyacagına o kadar alışmıştık ki test bile yapmayı düşünmedim baştan
bol bol dua ediyorum her namazımda rabbimden oğluma kardeş istiyorum ölüp gittigimde şu fani dünyada yavrum yanlız kalmasın istiyorum
Bi şey daha sora bilirmiyim kaç ayetel kürsi okuyosunuz kızlar
orkide hoş geldin nasılsın canım
hoşbulduk canım iiyim sen nasılsın?
ben de iyiyim çok şükür. topik biraz dertli şu sıralar.
sen hamilemisin bel agrıları olmuyomu sendede haklısın beklemicem o kadar daha başka bi yere gidicem sol tarafındanmı kalkmıştı ne o kadar olumsuz konuştuki bi şey varsa söyleyin dedim yoo ben olabilecek her ihtimalden bahsediyorum dedi beni umutsuzluga sürükledi oysa
evet canım öyle allahım dermansız dert vermesin kimseye inşallah toparlanırlar
tatlım biter bitmezde erken olur..sen 11.gün başla bence..tabi adet döngünde önemli 29günden fazla sürüyosa 13.gün de başlayabilirsin..adet döngüne göre ayarla yani ok??
ohhhh seninde bitiyo tatlımmm..ben şimdide o yeteler vardı ya onları okuyorum,benimde yarın bitiyo bunlar..sonra bi evi temizlerim artık iyice saldım yani
vallaha cnm dr bana dediğine göre yumurta çatlayamadığı için kist oluşuyormuş.polikistikoverde birçok kist anlamına geliyor...allahım tüm dualarımızı kabul etsin inş...
inşallah canım. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.
bir hamiş gidiyor bir hamiş geliyor. hoş geldin masalcan
hoşbulduk tatlım. nasılsın hasretciiiim.
umarım herşey yolundadıııırrrr
yolunda canım çok şükür. tek sıkıntım eşimden ayrı olmam o da geçer inşallah.
ay canım benim yaaaaa.
rabbim tez zamanda kavuştursun kocişineeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?