Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ha şöyle valla seni bu sefer bu kadar kararlı görmek beni sevindirdi canım...
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin...

madem çatlama günlerin sen yine çalışmalara devam et..
ay bakarsın senin bebişte masal gibi yeni tedavi öncesi geliverir..

ay ne güzel olur
hadi bakalım inşallahhhhhhh

inşallah...öle olanlar çok var etrafımda ya tüp bebeğe gidecekkken yada normal tedaviye başlayacakken hamile olduğunu öğrenen inşallah seninde öyle olur tatlım...

kullanmıyorum ama
c.tesi ve pazar 2.ci çizgiyi koyu gördün sanırım
ve dün yine koyu
testte bir problem yoksa mantıklı olan iki kez yumurtladığındır
ki bu olmayacak bir durumda değil canım.bazı bayanların bazı aylarda birden fazla yumoşu olabilir
belki öyle birşeydir
ovulasyon testleri ile ilgili topikler var orayada sorabilirsin canım
sen çalışmaya devam et tatlım

kimsenin bilgisi yokmu yaaaa(((
kafam karişti.bir yandan acaba mı diyorum.bir yandan ümitlenme diyorum.test almak istemiyorum çünkü reglime 8 gün var

kafam karişti.bir yandan acaba mı diyorum.bir yandan ümitlenme diyorum.test almak istemiyorum çünkü reglime 8 gün var

vallaha bu konu akkında bir bilgim yok...hatta o testler nerden alınır ne zaman yapılır nasıl yapılır hiçbir bilgim yok olsa yarum yapardım cnm......

çok teşekkürler arkadaşım o topiklere kimse gelmiyo galiba yazdım ama ses çıkmadı.ehhh napalım hayırlısı.fazla mal göz çıkarmaz dimiii:)

ya 2 gün yaptım daha yapamadım berbat kokuyor berbat bir tadı vasr kusa kusa içtim 2 gün

pkoya kiste soğan kürü çok iyi geliyor kızlar yapın derim yumurta büyütmeyede incir kürü bu ikisini kullanın kızlar. gerçekten çok işe yarıyor.

selam kızlarr nasılsınızzz?? evimdeyim çok çükürr..ohhhh

inşallah...öle olanlar çok var etrafımda ya tüp bebeğe gidecekkken yada normal tedaviye başlayacakken hamile olduğunu öğrenen inşallah seninde öyle olur tatlım...

çok teşekkür ederim kızlar.öyle bir durum rabbimin mucizesi olur.işallah hepimizin mucizesi tek tek gerçekleşir

İğrenç Ötesi Espriler xD
‎1 - Ödemeli at Funda Arar :-D
2 - Ben kahve içiyorum Nurgül Yesilçay :-D
3 - Cem ...Uzan üstünü örteyim :-D
4 - Evde yiyecek birşey kalmadı hepsini Windows 7 :-D
5 - Bir adam kitap okurken ölmüş neden ? Çünkü satır başına gelmiş :-D
6 - Sınav kolaya benziyordu ama fantaydı :-D
7 - Japonca su nasıl istenir ? Mataramasuko ! :-D
8 - Adamin birini hıçkırık tutmuş öksürük dövmüş :-D
9 - Hiç terlemeyen devlet memuruna ne denir ? NOTER

tatlım bazen gebelik olmuşsada ovulasyon testlerinde çift çizgiyle anlıyormuşsun öyle okumuştum bir yerde yani böylede anlaşılıyormuş ama 2 yumurtan oluştuysa biri önce 1 i sonraçatlamış da olabilir yani ümitlenmederim ama umutsuzluğada düşme nasıl bir denge ama

masalll bitanemmm rabbim kucapına almayıda nasip etsinnn...sırada hasretle orkide var sonrada bizlerrrrrr inşşş

nevaaaaaa

ayrıva o avatarındaki kıza da hasta oldum ayy maşallahhhhh yaaaa kız ben onu yerimmmmmm

hakikaten iğrenççç....

masalll bitanemmm rabbim kucapına almayıda nasip etsinnn...sırada hasretle orkide var sonrada bizlerrrrrr inşşş

amiiiiiiin inşallah bitanem inşallah.
rabbim hepimizin önce göbişini sonrada kucağını doldursun.
inşallaaaaaaaaaaahhhhhh
sağ salim, hayırlı evlatlar versin rabbiiiiiiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…