Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar öle bir bakayım dedim ama kimse yok...bende şimdi çıkmak zoruundayım sadece şunu söliyim dedim dün arkadaşlarla konuşmuştuk eşim içki içmemiş
çok mutlu oldummm paylaşmak istedim....
birde bişey sorucam bilmiyorum bilgisi olan varmı? acaba ama
şimdi iğneden sonra bu gün 3 günüm dolduya...3 gün üst üste demişti dr başkada bişey demedi.şimdi nasıl olacak devam ediyormu yoksa sadece bu 3 günmü geçerliydi yoksa gün aşırı çalışmaya devam ediyimmi bilemedim.bilen varsa bana cvp atasa sevinirim canlar....

sen çalışmaya devam et tabiki canım. önemli olan günler geçti ama belli olmaz geç çatlayan yumurtan falan olabilir o yüzden devam. eşinin içki içmediğine sevindim canım. boşuna üzmüşsün kendini.

slm masalcan nasılsın canım

iyi olmaya çalışıyorum canım.
2-3 gündür feci bulantım arttı. yemek hiçbirşey yiyemiyorum.
çok açım ama geçmiyo boğazımdan. sadece yediğim peynir ekmek.
başka bişey yiyemiyorum. ve dün tartı dr kilo vermişim.
elma dışında pek bi meyvede yiyemiyorum zorluyorum kendimi bari meyve yiyeyim diye.
nasılsa yemek yiyemiyorum. düşünüyorum ne yesem diye daha düşünürken midem bulanıyo ee yemeyide düşünemiyorum peynir ekmekle geçiştiriyorum.
artık bugun sabah sadece kızarmış ekmek yedim kuru kuru
çok şükür halime şikayet amaçlı söylemiyorum sadece paylaşmak istedim

boşver hayatım bulansın miden ....bence iyi bişi :)) saçmalıyo deme benim bebişin kalbi durduğunda dr. bana ilk mide bulantın var mı demişti bende son 1 haftadır yok demiştim (
ne kadar bulantı o kadar ii tutunuyo demek :))

bu arada bulantısı olmayanların psikolojisini bozmayayım bazınlarında hiç olmazmış ama benim gibi aniden kesilenler için söledim
3 ay miden bulansın masalcım :))

evet bitanem. bende gecen hafta durunca korkmuştum.
ne olursa olsun bulantı iyiye işaret diye düşündüm bende. ama benim ilk baştan vardı sonra durdu 5-6 gün. ama son 2-3 gündürde bayağı var. diyorum ama çook şükür.
kocişe bile dedim varsın olsun ben razıyım, bunları hissetmek için 2 senedir bekliyorum.
çok şükür rabbime. tez zamanda hepinizde bu duyguyu tatırsın rabbim inşallah.
bütün dualarımda varsınız dua ediyorum.
rabbim kabul etsin inşallaaaahhhh..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

sağolasın cnm hem verdiğin bilgi için hemde benin adımaa sevindiğin için :)
evet boşu boşuna sinirlerimiz bozdum olsun ama ne yapalım yinede sevindim ama hemde çoooooook

nevaaaaaa

ayrıva o avatarındaki kıza da hasta oldum ayy maşallahhhhh yaaaa kız ben onu yerimmmmmm

evet tatlım bende bayıldım o kıza çok güzel tam ısırılmalık

canım şimdi gün aşırı yeterli olacaktır sen devam et zor birşey değil sonuçta evet malesef fevri davranıp kendimizi üzüyoruz bak kocişinde seni dinlemiş

çok iyi eflatun cok güzel şeyler söylüyorda anlayıp uygulayabilne...

evet aslında çok güzel şeyler anlatıyor yapalmayacak birşey değil yeterki insanları kendini sen sevmeyi bil ve şu söze uyarak yaratılanı sevmeliyiz yaratandan ötürü

sen nasılsın bitanem. varmı bi değişiklik?
bişeyler hissediyomusun sen?

canım eminim çok zordur. ben dua ediyorum inşallah mide bulantım falan olmaz diye. çünkü kendi evimde değilim kimse annem babam eşim değil benim derdimi çekmek zorunda değiller yani. yoksa kendi evimde olsam eşimin yanında bulansın derim farketmez.

benim şuan çok belirtim yok. çok az mide bulantılarım başladı.normalde yemek yemeyi çok severim çok iştahlı bir insanım ama 3 gündür iştahım falan kesildi yemek yemeyi düşününce midem bulanmaya başlıyor ama çok değil.

yarın doktora gideceğim bu akıntı işi benim kafamı kurcalıyor. hem midem de bulanmıyor. inşallah bir sorun yoktur.

kızlar bugün çok güzel geçti arkadaşlarla buluştuk eski işyerinden gezdik oturduk değişiklik oldu benim içinde, taki akşam o kötü haber gelene kadar tanıdığımız biri erken doğum yapmuş 7.5 aylık ama kan uyuşmazlığı nedeniyle birde erken doğum olması bebekte sarılığa yok açmış ve acil 0R(-) kana ihtiyaç varmış ve bulunmazsa 2 saat ömrü varmış çocuğun bende benim uyuyor dedim ama birkere vermeye çalıştığımda bayılmıştım ve verememiştim ama veremezsemde vicdan azabı çekerdim benim yüzümde oldu diye neyse dua ede ede gittim rabbim yüzümü kara çıkarma diye bütün gün bulunamayan kan ben hastaneye varmadan önümden 2gönüllü veriyordu ve benden almadılar o kadar dua ettimki rabbime veremeseydim vicdan azabından ölürdüm çünkü neyse ama bir dua ediyorlar bana umut oldun moral oldun diye kadın birde demezmi sana dua ettim doğumda diye o halde bana bunu söylüyor dua edelim kızlar o minik yürek yaşasın şu an moralmen çöküğüm çok kötü oldum her anımız sınav işte herşey olup bitmiyor hep bir eksikler çıkıyor hayatta olanın kıymetini bilmeliyiz ve sabretmeliyiz bir kez daha öğrendim bunu. iyi haberde 4 dersin 3 ünü geçmişim çok şükür.

tatlım akıntı hamilelikte oluyormuş diye duymuştum ben hemen kötü düşünme ama dr da git tabi için rahatlasın sen gitmedinmi kocişinin yanına :26:

ayyy canım çok üzücü bir durum bu. Allah'ım sabır versin annesine babasına. inşallah çocukları yaşar. kesinlikle her anımız sınav. Allah'ım bizleri zor sınavlarla sınamısın inşallah.

tatlım akıntı hamilelikte oluyormuş diye duymuştum ben hemen kötü düşünme ama dr da git tabi için rahatlasın sen gitmedinmi kocişinin yanına :26:

gitmedim canım. 19 mayıs haftası gideceğim inşallah 19-20 si tatil 16'sı da bana tatil aradaki 17 ve 18 de izin falan alabilirsem 9 günlük bir tatilim olur. ondan sonrada okullar kapanınca giderim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…