Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmmmmmmmmmmm
yine kimse yok

neyse kızlar ben bugün nişan tuttum
gittik adapazarına kardeşimin sözlüsüne nişanı konuşmaya
ne zaman olack nerde olacak alınacak verirlecek...ay hepsini ben konuştum çünki annem azcık rahatsızlandı
ama süper iş bitiren görümceydim yani
ama konuş konuş başım şişti hem güzel hem zor işlermiş.
3eylülde nişanımız var bekleriz kızlar

sonra eve geldim
hani demiştim ya araba aldık diye biz o arabayı alamamıştık ,çünki tam alacağımız gün adam kaza yapmıştıama ben burayı meşgul etmemek adına yazmamıştm
hahyırlı değilmiş bize o araba dedik.ve hiç haberim yokken eşim almış arabayı gelmiş hemde tam istediğimi

benim birhayalim var .belki saçma ama.hep eşime derdim ki
bebeğimiz olsun ,arabamız olsun
ben arabanın arka koltuğuna bebişimib. koltuğuna koyayım,tabi yanında ben
ve kast.ya annemi ziyarete gidelim.

rabbim sana şükürler olsun
sadece bebişim kaldı.en büyük hasretim.ama rabbime çok inanıyorum gelecek benim bebişim.öyle değilmi teyzeleri

hepinizi öpüyorum seviyorum sizi ızlar.
hepiniz hayalleri gerçek olsun işallah

nevacım nerelerdesin canım sen dünde yoktun:26:
bebişi çok üzüdüm kan bulunmuş herşey yolunda gider işallah.yaşama sıkı sıkı tutun güzel bebiş.

sende o kadar güzel bir dua almışsın ki canım rabbim işallah kabul etsin

inşallah tatlım inşallah olacak senin ben hissediyorum

dün nerdeydim biliyormusun tatlım k. validemde sabah tosuncuğun yanına gittin anesi rahatsızdı evinin işini falan yaptım tam yemek hazırladım sofrayı kuracaktım bebişin altını değiştiriyordu annesi bir kıyamet koptu açmış bakıyor neye bakıyorsa sen o arada kadını baştan aşağı kahverengiye boya ama öyle böyle değil püskürtmeli yani :120: çok güldüm o haline
oradan 4 gibi k. valideme geçti misafiri gelecekti eşim git dedi gece döndük öyle işte çok yorgundum girdim baktım buraya sonra hemen uyumuşum öyle tatlım

evet bana öyle dediler çok duygulandım kadıncağaz dün doğum yapmış bugün elinde serum iğnesi duruyor bebeğini bekliyor ben kadını tanımıyorum eltisini tanıyorum ama bana öyle dedi işte inşallah rabbim dualarımızı duyarda o acıyı yaşatmaz.

kuzum sen hangi sitelerde geziyorsun

küçük sıpaya da bak

ama normal bebişler gibi yapacak hali yoktuya
tosuncuğada bu yakışır

düşün;
kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu,sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni,sen hazır değilsen?
Kim yıkar,yıpratır sen izin vermezsen?
...kim sever seni,sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar,sende başlar,sende biter...
Yeter ki yürekli OL,tükenme,tüketme,
tükettirme içindeki yaşama sevincini..
''ya çare sizsiniz yada..............................çaresizsiniz!'':112: :112: :112:

Son düzenleme:
kuzum sen hangi sitelerde geziyorsun

küçük sıpaya da bak

Ama normal bebişler gibi yapacak hali yoktuya
tosuncuğada bu yakışır

ne sitesi kuzum takılıyorum öyle kociş 1 saat oldu yatalı bende hala gideceğim ama hiç gidesim yok:100: Uykum var da senin çağırdığını hissettim

neva cım adetinin 10.günü değilmi bugün
ne duruyorsun sen burda

ne sitesi kuzum takılıyorum öyle kociş 1 saat oldu yatalı bende hala gideceğim ama hiç gidesim yok:100: Uykum var da senin çağırdığını hissettim

bende baktım çıkmışsın dedim bu saatte çkıkmaz neva erken daha saat
glir tekrar
bende yatacaktım baktım saat 12 ay dedim daha çok erkenmiş
resmen biyolojik saatim şaşırdı 12yi erken buluyorum

bende baktım çıkmışsın dedim bu saatte çkıkmaz neva erken daha saat
glir tekrar
bende yatacaktım baktım saat 12 ay dedim daha çok erkenmiş
resmen biyolojik saatim şaşırdı 12yi erken buluyorum

kocişin kaç kaç çalışıyor tatlım

semiciğim ben kocişe keçiboynuzu tozu aldım sütle karıştırıp içiriyorum azda bal at içine içiyorlar hemde çok iyiymiş herşeye dün gece yorgunluktan unutmuşum
Baktım sabah yapmış içiyordu

kocişin kaç kaç çalışıyor tatlım
8 4 canım bu hafta memuruz

canım benimki şikayet etmiyo r keçi boynuzu suyunu içiyor
3 aydan önce etkisini göstermez diyordu su için tozunu bişlmem ama hemen bu aya etki etmez canım
devam etmesi lazım

bu ay içimden bir his bişeyler olacak diyor bilmiyorum rahatım yani allahım inşallah olursa herkese en büyük umut olurum sanırım 8 sene gibi uzun bir zaman ve hiç gebe kalamamış olaraktan

Bu arada dün k. Valdemlerdeydik dedimya yine diğer torunlarına çeyize başlamışta onları söylüyor misafir kadında ......nda olunca onada o zaman yaparsın dedi sordular yine sırf detaya inmemek için psikolojik sanırım bizimki dedim o da valla eskiden ne zor şartlarda hamile kalınılıyordu o zaman olmazdı olmasa diye konuşuyorlar yaaaa sabııııııır diyorum
onun üzerine yine valideciğim valla benim şu anda kalsam kalırım ceket atsa oluyor dedi yineeeeeeeee Bende zaten bu konuda doluyum anne gözümüz yok herkesin çocuğu kendine bakabileceksen yap dedim.delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü şeyyy kızdırdı beni yine sonra düzeltiyor aklınca yok şimdi herşey hormonluymuşta ondan oluyormuşta falan..

aaa öylemi ama 10 gün hiç yumurtlamadımki ben bugün biraz sancım olmuştu aslında ondanmıki :26: Yarın başlayayım ben teste

ya tamam canım %99 çatlama olmamıştır ama
her ihtimali değerlendirmeliyiz
aslında bıkkınlık gelmese 10.günden 22.güne kadar gün aşırı çalışmak lazım
bugün ben,m 19 febeye diyordum ama annem olunca 18gitti.olsun gerçi18 çok önemli değil.ama çıkmamış candan umut kesilmiyor işte.yatutarsa hesabı:86::86::86:

8 4 canım bu hafta memuruz

Canım benimki şikayet etmiyo r keçi boynuzu suyunu içiyor
3 aydan önce etkisini göstermez diyordu su için tozunu bişlmem ama hemen bu aya etki etmez canım
devam etmesi lazım

yokkkkkkkkkkkkkk O içilecek yoksa ona ekmek yooooooook anladın sen onu

yok olsa ben anlıyorum normalde akıntım olmaz benim yumurtlayınca oluyor 3 gün o kdar

Olsun tatlım biz artık ona gerçekten çalışma olarak bakıyoruz geçtik diğer türlüsünü kimse kusura bakmasın yani anne falan ne yapalım koskoca bir ay bu sonra bekle dur gece gündüz çalıştığınla kal. Yazık bize dimi

yani ne diyeyim kayınvalideni tebrik ediyorum
bu kadar mutlu gecemde ordan buraya benide sinirlendirmeyi başardı
ama bunlarda sana
az bile demişsin aferin sana
resmen terbiyesizlik ya.utan utan gelininin yanında öyle konuşmaktan.yani çocoğun olmadıı için değil olsada gelini yanında insan öyle konuşmaz
ayıp be
(ben en son ayıp kelimesini yine k. validen için kullanmıştım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…