Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febecim
canım nasılsın???
iyiym bitanem çok şükür..sen nasılsın??? kusura bakama nolur slm bile veremeden çıktım..eşim bu aralar zırt pırt eve geliyoo..gerçi hiç gitmese git dememde sizden ayrı kalmakta istemiyorum..hem sizi hem onu çok seviyorum

nezamandır kendime bakım yapamadım duaları okumaktan salmıştım..bugün kişisel bakım günüm
naptın kuzum yaaa içimdeki küller alevlendiiiiii....

söyle o kırmızılara gelmesin bebiş gelsin..telkin verelim belki gelir bebişimiz..vücudumuz bizi dinler veeee bebiş gelir olamazmı yani:26::26: bence olurrrrr

bu arada 4gün var henüz erken inşşşşşş gelmiştirrrrrrrrrrr

bende iyiyim canım evdeyim bugün, keyif yapıyorum....
bu ay da gelmedi bebiş, 4 gün sonra bir daha yaparım testi, o zaman da gelmediyse kısmet diğer ay için çalışmalar hız vermek lazım

bu arada annenler gittiler mi canım? yumurtlama günlerini kazçırmadınız inşallah..

dün kahvaltı yapıp gittiler.. 3gün çalışmak gerekiyodu ama biz 2gün çalışabildik...umarım yeterli olmuştur..3.gün de yaptım ov.testini çoook silikte oolsa çıktı ama çalışmadık..10gün sonra belli olur sanırsam...bakalım umudum var ma benim her ay umudum var hiç gitmediki

Allah kavuştursun canım,
en azından 2 gün çalışma olmuş, hiç olmamasından iyidir, hadi bakalım inşallah gelir bebişin bu ay, sana bahar sürprizi yapar

Allah kavuştursun canım,
en azından 2 gün çalışma olmuş, hiç olmamasından iyidir, hadi bakalım inşallah gelir bebişin bu ay, sana bahar sürprizi yapar

amin bitanem sağol..
ya ben o kötü böğ.kökü suyunu içtiğim için bu ayı boş geçemezdim..mutlak değerlendirmem gerekiyodu yani... ee bide ov.testinde pozitifi gördüm, pre-seedde var kim tutar benii gelsinnn bebişlerrrrrr

bebiş için bütün kozlar kullanılmış valla.. İnşallah bitanem inan hepimiz için dua ediyorum, Rabbim ona açtığımız ellerimizi geri çevirmeyecek ben inanıyorum..

bebiş için bütün kozlar kullanılmış valla.. İnşallah bitanem inan hepimiz için dua ediyorum, Rabbim ona açtığımız ellerimizi geri çevirmeyecek ben inanıyorum..

ayenen öyle tatlım maddi manevi kozlarımı kullandım

okuduğum dualar,süreler hepsi bitti şimdi beklemedeyim yani

aynen tatlım bende çok inanıyorum,rabbim en kısa ve en hayırlı zamamnda bebişlerimizi gönderecek inşşşş.. dua konusunda bende aynen isim isim söylüyorum..birbirimize ettiğimiz dualar kabul olacak inşş..annemle babama bahsettim bu siteden.tam olarak ne için uğraştığımızı söyemedim babama ama biliyo anladı yani birbirimize dua ettiğimizi falan söyledim çok beğendi oda

hadi bakalım inşallah.......
Babanında ellerinden öpüyorum bitanem..

sen işlerini hallet canım, iyi gezmeler,iyi bakımlar sana

bende iyiyim canım evdeyim bugün, bir yandan tv izliyorum, bir yandan buraya bakıyorum öyle işte

ohhhhhh ne güzel hakediyosun valla tadını çıkar canım benim.
annenler gittimi?
bende cumartesi gittim istanbula dün gece döndük çok güzeldi vakit nasıl geçti anlamadım.
hele abimin bi kızı var her çocuk çok şekerdir ama bunu görmeniz lazım gülmekten mahvetti bizi innanın enerjisi hiç bitmiyor tam yemelik kocişle onu severken kafamız dağıldı kociş bizimde böyle bi kızımız olur dediğindede içim acıdı arkamızdan bi ağlayışı vardıki canım benim ya.

annem gitti canım, ohhh ne güzel sende eğlenmişsin ne güzel.
Rabbim bize de evlatlarımızı nasip etsin şulecim, İnşallah seninde öyle şeker mi şeker bişr kızın olur canım..

annem gitti canım, ohhh ne güzel sende eğlenmişsin ne güzel.
Rabbim bize de evlatlarımızı nasip etsin şulecim, İnşallah seninde öyle şeker mi şeker bişr kızın olur canım..

evet ya uzun zamandır görüşememiştik hepsini gördüm ve rahatladım kafamı dağıttım.
amin canım inşallah tumecim cümlemizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…