arkadaşım kahveye geldi, gidince hemen gelirim
masalcan da hiç görünmedi bugün, nereler de acaba?
bulantıları vardı iyice artmıştır belkiii,kıyamam yaaaaa
tatlım benim biraz işim var,akşamada k.valideme gidicekmişiz.. hafiften hazırlanıyorum..ara ara gelirim yine
bu arada merhaba sevgili arkadaşlarıııımmmm
merhaba güzel anne hoşgeldin
Tume öncelikle sana merhaba ve diger kızlar selamlar :)
2. aşılamamda tutmadı. Olumsuz düşüncem den dolayı degil aksine zaman ve yaş kaybından dolayı bütün bayanlara önerim bununla ugraşacagınıza dierk tüp bebek yaptırın hem daha az ilaç hem yüksek oranla kesin çözüm..insanın hem psikolojisi bozuluyor hem ilaçların yan etkisi hem yüksek agrılar sinir bozuklugu bide tam regl dönemi psikolojisinde olumsuz yanıt alma. o yüzden kızlar herkese direk tüp bebek öneriyorum.
sevgilerle, inşallah herkes anne olur çünkü dünyaya bunun için geldik.
hoşgördük canımın içi.
naber sulecim? iyimisin geçtimi accık sinirin toparladınmı kendini bakalım
merhaba ALLAH sabır versin hayırlısı ile umudunuza kavuşursunuz inşallah.
2. aşılamamda tutmadı. Olumsuz düşüncem den dolayı degil aksine zaman ve yaş kaybından dolayı bütün bayanlara önerim bununla ugraşacagınıza dierk tüp bebek yaptırın hem daha az ilaç hem yüksek oranla kesin çözüm..insanın hem psikolojisi bozuluyor hem ilaçların yan etkisi hem yüksek agrılar sinir bozuklugu bide tam regl dönemi psikolojisinde olumsuz yanıt alma. o yüzden kızlar herkese direk tüp bebek öneriyorum.
iyiyim canım benim geçti geçti hafta sonu istanbuldaydım dejarj olup geldim
hoşgeldin bitanem.
derdi veren rabbim dermenınıda veriyo tatlım. allah sabır versin.
üzülme diyicem ama malesef üzülmeden olmuyo.
bende 3 negatif aşılamadan sonra kavuştum bebeğime inşallah.
rabbim tez vakkite sanada gönderir bebişini bitanem inşallah.
teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah sağlıklı Hayırlı ve bol şanlı evlat yapsın bebişini.
tüp bebekle mi oldu aşlıma mı canım ?
valla hiç beklemediği bir şekilde doğal oldu bebişim.
aşılama sonrası çok moralim bozuldu çok zaman kaybı oldu bizim için dedik.
ve gittik tüp bebek merkeziyle anlaştık herşeyimizi ayarladık.
maddi manevi hazırlandık yani. işte adet olmayı bekliyorum gelmedi.
normalde 8 martta gelmesi gereken adet gelmeyince kızlarda bunu biliyolar, yarın sabah test yap dediler. bende kalktım sabah inanmayarak test yaptım ve pozitif çıktı. sonra yine yaptım yine yaptım hep kıpkırmızı çift çizgi var. hafta sonuydu pazartesi gittim beta hcg baktırdım bayağı bi yüksek çıktı ve bebiş geldi. rabbimin mucizesi.
bu arada bi önceki ayda kimyasal gebelik olmustu. 4 gün sonra kanamam oldu. ama bi sonraki ayda bebiş geldi. veeeee ben hiiiiiiiçççç doğal hamile kalacam diye bir umudum yoktu.
ama ol dedikten sonra rabbim ne olursa olsun oluyo.
ve inan tüp bebek yaptırıcaz dıye çalışmamız gereken günlerde sadece 1 gün çalıştık.
eşim nasıl olsa tüp bebek yaptırıyoruz kendimizi kasmamıza gerek yok dedi ama işte geleceği varsa geliyoo melekler. rabbimin mucizesi gerçekteeeenn
valla bitanem okuyunca bidaha aynı duyguları yaşadım... tey tey teyyyy
geldim canım. sabahtan sağlık ocağına gittim. ordan anneme gittim
evde oturduğumda hiçbirşey yemiyorum annemde zorluyolar sırf o yüzden gittim valla.
iyiyim ama yiyemiyorum açım ama yiyemiyorum.
kıloda vermişim. almışımdır diye düşünürken vermişim şaşırdım.
hayatımda ilk defa kilo verdim diye üzüldüm
evet tatlım bulantılarım bayağı arttı. yatıyorum geçsin diye bulanıyo ayağa kalkıyorum çıkaracak gibi oluyorum çıkaramıyorum. karışık bi durumlar var anlamadım valla.
ama çok şükür halime. biliyosunuz bende çoook bekledim bu bulantıları.
rabbim hepinize tez zamanda bu duyguyu yaşatsın. herşeye rağmen bu rahatsızlıklara çok şükür diyorum. bütün kalbimle dua ediyorum sizlereeeede rabbim meleklerinizi göndersin inşallaaaaaaahhhh
amin bitanem sağol..
ya ben o kötü böğ.kökü suyunu içtiğim için bu ayı boş geçemezdim..mutlak değerlendirmem gerekiyodu yani... ee bide ov.testinde pozitifi gördüm, pre-seedde var kim tutar beniigelsinnn bebişlerrrrrr
valla canımın içi inan ben hala inanamıyorum bebişimin geldiğini.
her hatırladığımda gözlerim doluyo. çok uğraştım çook üzüldüm yani anlatmama bile gerek yok burda hep beraber yaşadık bütün olayları, bütü duyguları.
ama ben hiçbir zaman için umudumu kaybetmedim inancımı kaybetmedim,pes etmedim en önemlisi bu.
hep koştum peşinden ve buna emınım ki rabbim dua eden uğraşan çok isteyen kullarını her ne olursa olsun muradına isteğine kavuşturuyor.
rabbim çok büyük çooookkkk.
rabbim hepinizi benim kavuştuğum giibi meleklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah.
inanın çok dua ediyorum buna.
Okurken tüylerim ürperdi çoook sevindim adına çok güzel birşey. Yaşamış kadar oldum insan duygulanıyor ve ümitleniyor. Teşekkür ederim paylaştığın için. Maaşallah Maaşallah Allah nazar değmesine izin vermesin. Umarım bundan sonraki yaşamında hep şanslı olur her istedigin hemen olur. Çünkü gerçekten sınanıyoruz. İnşallah mükaafatı da güzel olur Rabbimin.valla hiç beklemediği bir şekilde doğal oldu bebişim.
aşılama sonrası çok moralim bozuldu çok zaman kaybı oldu bizim için dedik.
ve gittik tüp bebek merkeziyle anlaştık herşeyimizi ayarladık.
maddi manevi hazırlandık yani. işte adet olmayı bekliyorum gelmedi.
normalde 8 martta gelmesi gereken adet gelmeyince kızlarda bunu biliyolar, yarın sabah test yap dediler. bende kalktım sabah inanmayarak test yaptım ve pozitif çıktı. sonra yine yaptım yine yaptım hep kıpkırmızı çift çizgi var. hafta sonuydu pazartesi gittim beta hcg baktırdım bayağı bi yüksek çıktı ve bebiş geldi. rabbimin mucizesi.
bu arada bi önceki ayda kimyasal gebelik olmustu. 4 gün sonra kanamam oldu. ama bi sonraki ayda bebiş geldi. veeeee ben hiiiiiiiçççç doğal hamile kalacam diye bir umudum yoktu.
ama ol dedikten sonra rabbim ne olursa olsun oluyo.
ve inan tüp bebek yaptırıcaz dıye çalışmamız gereken günlerde sadece 1 gün çalıştık.
eşim nasıl olsa tüp bebek yaptırıyoruz kendimizi kasmamıza gerek yok dedi ama işte geleceği varsa geliyoo melekler. rabbimin mucizesi gerçekteeeenn
hoşgeldin canım benim...
aman kendine dikkat et canım, miden bulanıyor biliyorum ama günde 4-5 ceviz yemeğe mutlaka çalış,
ceviz içi bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış, zaten şeklide tıpkı beyine benziyor
12-14. haftadan sonra zaten bulantılar giderek azalıyormuş,
Rabbim seni ve bebeğini korusun bitanem
selincim hoşgeldin canım, geçen gün seni aklımdan geçirdim görünmüyorsun diye..
üzüldüm canım ama elden gelen bir şey yok, Allahım böylesini daha uygun gördü demekki, Vardır Rabbimin bir bildiği.
selincim sanırım tüp bebeğe geçeceksin sen canım.
inşallah masalcım gibi sende tüpe hazırlanırken bebişin kendiliğinden geliverir..
ben tüp bebek için öncelikle eşimi ikna etmeliyim, yazın bir aşılama daha yaptıracağım,eğer o da tutmazsa eylül gibi ben de tüp düşünüyorum
Canım seni gördüğüme sevindim :):)hoşgeldin canım benim...
aman kendine dikkat et canım, miden bulanıyor biliyorum ama günde 4-5 ceviz yemeğe mutlaka çalış,
ceviz içi bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış, zaten şeklide tıpkı beyine benziyor
12-14. haftadan sonra zaten bulantılar giderek azalıyormuş,
Rabbim seni ve bebeğini korusun bitanem
selincim hoşgeldin canım, geçen gün seni aklımdan geçirdim görünmüyorsun diye..
üzüldüm canım ama elden gelen bir şey yok, Allahım böylesini daha uygun gördü demekki, Vardır Rabbimin bir bildiği.
selincim sanırım tüp bebeğe geçeceksin sen canım.
inşallah masalcım gibi sende tüpe hazırlanırken bebişin kendiliğinden geliverir..
ben tüp bebek için öncelikle eşimi ikna etmeliyim, yazın bir aşılama daha yaptıracağım,eğer o da tutmazsa eylül gibi ben de tüp düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?