yokkkkkkkkkkkkkkO içilecek yoksa ona ekmek yooooooook anladın sen onu
yok olsa ben anlıyorum normalde akıntım olmaz benim yumurtlayınca oluyor 3 gün o kdar
Olsun tatlım biz artık ona gerçekten çalışma olarak bakıyoruz geçtik diğer türlüsünü kimse kusura bakmasın yani anne falan ne yapalım koskoca bir ay bu sonra bekle dur gece gündüz çalıştığınla kal. Yazık bize dimi
yani ne diyeyim kayınvalideni tebrik ediyorum
bu kadar mutlu gecemde ordan buraya benide sinirlendirmeyi başardı
ama bunlarda sana
Az bile demişsin aferin sana
resmen terbiyesizlik ya.utan utan gelininin yanında öyle konuşmaktan.yani çocoğun olmadıı için değil olsada gelini yanında insan öyle konuşmaz
ayıp be
(ben en son ayıp kelimesini yine k. Validen için kullanmıştım)
tühhhh aç kalacak kociş
Ben çatlama olunca yumrta akı gibi bir akıntı geldiğini bilmiyordum ama görüyordum
ne zaman öğrendim takip etmeye başladı yok akıntı falan
He birde benim akıntının çoğalmasından anlama gibi bir lüksümde yok
drlar inatla iltihabın yok demesine rağman çok fazla akıntım vardır herzaman
mutlaka her vakit abdest alırım mesela gibi bir sürü sıkıntı veryr ama dr a sorsan hiç iltihap yok
mesela kızlar kullanıyorlar ya soğandı böğürtlendi
diyorlar akıntım çoğald
yok işte bende hiç artış martış olmuyor
canım benle her konuda aşık atıyor görsen evini ıvır zıvır herşeye meraklı gelin gibi doymamış gözü küçümsediğimden değil gelen insana göre davranırsın bikeresinde ramazanda düşün köyü topladıKendine yeni yem. Tak. Falanda almıştı 3 lü servis hazırlattı bana yaaaaa 6-12 kişi gelir tamam bide o insancıklar ne bilsin onu yorgunluğum bir yana insanlara o tabağıda alayım şunuda vereyim derken helak olmuştum Herşey yerine göre ben böyle şeye görgüsüzlük gösteriş meraklısı derim veeee hiç sevmem her zaman doğallıktan yanayım o yüzden beni herkes sever onu kimse
şeytan kulağına hiççç bilmem çamaşır değiştirenlere şaşırırdım hep sürekli kaçırıyorlar sanırdım sormazdımda meğer buymuş sebep
nevacım sana kötü bir haberim var
o kadın yaşlanmaz
ruhu genç canım ruhu içinde var.
ama ALLAHta sana kolaylık versin
gelinle aşık atan k.valide de hiç çekilmez
neva kız aklıma geldi sen doğurunca k.validende doğumasın bir tane
hani ceketten hamile kalırmış ya
yaparmı yapar:26::26::26::26:
gözümün önüne getirdimde
beraber falan gidersiniz dra kontrole
ya gerçekten mi bende herkesi benim gibi zennediyoırum
ama bayanlarda zaten bir miktar olması gerekiyor diye biliyorum olmamasıda tuhaf değilmi yoksa ben yanlışmı biliyorum
şulede geldi ama benim uykumda geldi
bende çıkmak istemiyorum ama sabah erkenciyim
annemi yolcu edicem
şule hoşgeldin tatlım
iyisin işallah
neyse kuzum ben kaçar ayakta uyuyorum valla
ya gerçekten mi bende herkesi benim gibi zennediyoırum
ama bayanlarda zaten bir miktar olması gerekiyor diye biliyorum olmamasıda tuhaf değilmi yoksa ben yanlışmı biliyorum
kızlar bugün çok güzel geçti arkadaşlarla buluştuk eski işyerinden gezdik oturduk değişiklik oldu benim içinde, taki akşam o kötü haber gelene kadar tanıdığımız biri erken doğum yapmuş 7.5 aylık ama kan uyuşmazlığı nedeniyle birde erken doğum olması bebekte sarılığa yok açmış ve acil 0r(-) kana ihtiyaç varmış ve bulunmazsa 2 saat ömrü varmış çocuğun bende benim uyuyor dedim ama birkere vermeye çalıştığımda bayılmıştım ve verememiştim ama veremezsemde vicdan azabı çekerdim benim yüzümde oldu diye neyse dua ede ede gittim rabbim yüzümü kara çıkarma diye bütün gün bulunamayan kan ben hastaneye varmadan önümden 2gönüllü veriyordu ve benden almadılar o kadar dua ettimki rabbime veremeseydim vicdan azabından ölürdüm çünkü neyse ama bir dua ediyorlar bana umut oldun moral oldun diye kadın birde demezmi sana dua ettim doğumda diye o halde bana bunu söylüyor dua edelim kızlar o minik yürek yaşasın şu an moralmen çöküğüm çok kötü oldum her anımız sınav işte herşey olup bitmiyor hep bir eksikler çıkıyor hayatta olanın kıymetini bilmeliyiz ve sabretmeliyiz bir kez daha öğrendim bunu. Iyi haberde 4 dersin 3 ünü geçmişim çok şükür.
,[ı]slmmmmmmmmmmm
yine kimse yok
Neyse kızlar ben bugün nişan tuttum
Gittik adapazarına kardeşimin sözlüsüne nişanı konuşmaya
ne zaman olack nerde olacak alınacak verirlecek...ay hepsini ben konuştum çünki annem azcık rahatsızlandı
ama süper iş bitiren görümceydim yani
Ama konuş konuş başım şişti hem güzel hem zor işlermiş.
3eylülde nişanımız var bekleriz kızlar
Sonra eve geldim
hani demiştim ya araba aldık diye biz o arabayı alamamıştık ,çünki tam alacağımız gün adam kaza yapmıştıama ben burayı meşgul etmemek adına yazmamıştm
hahyırlı değilmiş bize o araba dedik.ve hiç haberim yokken eşim almış arabayı gelmiş hemde tam istediğimi
Benim birhayalim var .belki saçma ama.hep eşime derdim ki
bebeğimiz olsun ,arabamız olsun
ben arabanın arka koltuğuna bebişimib. Koltuğuna koyayım,tabi yanında ben
ve kast.ya annemi ziyarete gidelim.
Rabbim sana şükürler olsun
sadece bebişim kaldı.en büyük hasretim.ama rabbime çok inanıyorum gelecek benim bebişim.öyle değilmi teyzeleri
Hepinizi öpüyorum seviyorum sizi ızlar.
Hepiniz hayalleri gerçek olsun işallah[/ı]
bu ay içimden bir his bişeyler olacak diyor bilmiyorum rahatım yani allahım inşallah olursa herkese en büyük umut olurum sanırım 8 sene gibi uzun bir zaman ve hiç gebe kalamamış olaraktan
Bu arada dün k. Valdemlerdeydik dedimya yine diğer torunlarına çeyize başlamışta onları söylüyor misafir kadında ......nda olunca onada o zaman yaparsın dedisordular yine sırf detaya inmemek için psikolojik sanırım bizimki dedim o da valla eskiden ne zor şartlarda hamile kalınılıyordu o zaman olmazdı olmasa diye konuşuyorlar yaaaa sabııııııır diyorum
onun üzerine yine valideciğim valla benim şu anda kalsam kalırım ceket atsa oluyor dedi yineeeeeeeeeBende zaten bu konuda doluyum anne gözümüz yok herkesin çocuğu kendine bakabileceksen yap dedim. delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü şeyyy kızdırdı beni yine sonra düzeltiyor aklınca yok şimdi herşey hormonluymuşta ondan oluyormuşta falan..
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun inşallah.....
Herkese hayırlı haftalar, inşallah bu hafta da bize güzel hamiş haberleri getirir:)))
günaydın canım inşallahhgünaydın canım herkese inş rabbim nasip eder hepimiz hamiş haberi veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?