Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bencede bırakma tatlım devam

ayyy kıyamam ben sanaaa....
gelmedimi kociş daha kuzuummm.
ne yaptın bakalım yemek bu akşam. menüyü söyle bakalııımmm
masalcım aradım kocişi gecikecekmiş biraz, sen ye dedi, bende bir yandan yemek yiyiyorum bir yandan da burdayım canım:))

yemeği söyleyim ama ya canın çekerse

masalcım aradım kocişi gecikecekmiş biraz, sen ye dedi, bende bir yandan yemek yiyiyorum bir yandan da burdayım canım:))

yemeği söyleyim ama ya canın çekerse

çekmez çekmez.:26:
benimde kociş geldi o arada hemen kapattım

Son düzenleme:
et sote, pilav, ayran

kocişin özel istekleri.

ben buralardyım, kociş çok nete takılıyorsun demesin, arada gelirim yine

oooo güzelmiş tatlım afiyet olsun.
bal şeker olsun ama yağ olmasın
tamam bitanem bekleriz arada seniiiii

günaydın kızlarrrrrrr...

herkesler nerde bakim???? ayy kızlar rüyamda bi deli gördüm.arbasına binmişim ne alakaysa ama annem ablam yeğenim de var..biz üsküdara gidiyoruz,oda gidiyomuş bırakıyo bizi..ben çok korkuyorum ama bişede diyemiyorum..nese iniyoruz,bi sokağa giriyoruz,herkes namaz kılıyo,babamda orda..biz geçicek yol bulamıyoruz çünkü namaz kılanların önünde kalıyoruz..adamın biri bize İstanbul köprüsüne gidin ordan geçebilirsiniz diyo falan öyle geriside yok çok tuhaftı yaa

günaydıııııınnnnn
topicimiz çok sessiz kalmış
febecim değişik bi rüyaymış hayır olsun inş.

slm kızlar nasılsınız bakalım febe sen kaçıncı gün çift çizgiyi gördün tatlım benim bugün 12. günüm dün çıkmadı bakalım bugün çıkacakmı?:26:

günaydıııııınnnnn
topicimiz çok sessiz kalmış
febecim değişik bi rüyaymış hayır olsun inş.

evet çok değişikti gerçekten..yaa ben zaten saçma rüyalar görme rekorunu kırmak üzereyim..bazen rüya görmemek için dua ediyorum.okadar saçma ve kötü ki..etkisindende kurtulamıyorum hemen

rüyan güzel canım ama ilginç ne diyelim hayırlara gitsin inşallah hayırlı haberler gelir sana.

slm kızlar nasılsınız bakalım febe sen kaçıncı gün çift çizgiyi gördün tatlım benim bugün 12. günüm dün çıkmadı bakalım bugün çıkacakmı?:26:

iidir tatlım senden naber?? 10.gün yapmıştım yoktu.11.günde yapmadım. 12.gün yaptım hemen kıpkırmızı oldu..ama belki böğ.kökünden dolayı erken çatlamışta olabilir.bilmiyorum.

benimde sana bi sorum var.. sen çift çizgiyi, gördükten kaç gün sonra ragl oldun?? tam 14mü?

evet tatlım net çift çizgiyi gördükten tam 14 gün sonra geldi

rüyan güzel canım ama ilginç ne diyelim hayırlara gitsin inşallah hayırlı haberler gelir sana.
güzelmi gerçekten?? ayy ben delilerden çok korkarım,rüyamdada yanımdaydı ve bana asılıyodu namaz kısmı çok güzeldi ama biz kılmıyoduk nese hayır olsun diyelim..

aldatılma kokusu alıyorum bennnnn

gerçektenmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…