saol canım ... badana işi de daha bi zor sana da kolay gelsin hayatım
inş. canım bebiş ağrılarıdır
en büyük problemim zaten adetimin belli olmaması( ama en ii ihtimalle 10 gün var
yok canım çıkacaksan niye temizlik yapasın ki...zaten temizmiş evin...
yeni evin işi çok olur enerjini oraya sakla :)
yumurtam çatladığını anlamaıyorum( ama geçmiş olması lazım...gerekli çalışmaları tahmini tarihlere göre yaptım... ama ara vermeyi düşünmüyorum gün aşırı devam :))
masalcım aradım kocişi gecikecekmiş biraz, sen ye dedi, bende bir yandan yemek yiyiyorum bir yandan da burdayım canım:))ayyy kıyamam ben sanaaa....
gelmedimi kociş daha kuzuummm.
ne yaptın bakalım yemek bu akşam. menüyü söyle bakalııımmm
masalcım aradım kocişi gecikecekmiş biraz, sen ye dedi, bende bir yandan yemek yiyiyorum bir yandan da burdayım canım:))
yemeği söyleyim ama ya canın çekerse
çekmez çekmez.:26:
benimde kociş geldi o arada hemen kapattım
et sote, pilav, ayran
kocişin özel istekleri.
ben buralardyım, kociş çok nete takılıyorsun demesin, arada gelirim yine
kızlar ben yatıyorum.
iyi geceler herkeze öpüyorum sizleriii
günaydıııııınnnnn
topicimiz çok sessiz kalmış
febecim değişik bi rüyaymış hayır olsun inş.
günaydın kızlarrrrrrr...
herkesler nerde bakim???? ayy kızlar rüyamda bi deli gördüm.arbasına binmişim ne alakaysaama annem ablam yeğenim de var..biz üsküdara gidiyoruz,oda gidiyomuş bırakıyo bizi..ben çok korkuyorum ama bişede diyemiyorum..nese iniyoruz,bi sokağa giriyoruz,herkes namaz kılıyo,babamda orda..biz geçicek yol bulamıyoruz çünkü namaz kılanların önünde kalıyoruz..adamın biri bize İstanbul köprüsüne gidin ordan geçebilirsiniz diyo falan öyle geriside yok çok tuhaftı yaa
slm kızlarnasılsınız bakalım febe sen kaçıncı gün çift çizgiyi gördün tatlım benim bugün 12. günüm dün çıkmadı bakalım bugün çıkacakmı?:26:
iidir tatlım senden naber?? 10.gün yapmıştım yoktu.11.günde yapmadım. 12.gün yaptım hemen kıpkırmızı oldu..ama belki böğ.kökünden dolayı erken çatlamışta olabilir.bilmiyorum.
benimde sana bi sorum var.. sen çift çizgiyi, gördükten kaç gün sonra ragl oldun?? tam 14mü?
güzelmi gerçekten?? ayy ben delilerden çok korkarım,rüyamdada yanımdaydı ve bana asılıyodurüyan güzel canım ama ilginçne diyelim hayırlara gitsin inşallah hayırlı haberler gelir sana.
aldatılma kokusu alıyorum bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?