Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki tatlı ballı nevacımmm çift çizgiyi gördüğün günü 1.gün olarakmı saydın?

şöyle diyeyim
adetin 13. gün=silik
14.gün=net
15.gün=silik
gördüm 14 ten sayınca 14 gün daha ekle tam 28 . gün regl oldum tatlım yalnış yazmışım düzelttim.

Son düzenleme:
rüyan güzel canım ama ilginç ne diyelim hayırlara gitsin inşallah hayırlı haberler gelir sana.

şöyle diyeyim
9. gün=silik
10.gün=net
11.gün=silik
gördüm 22 sinde regl oldum tatlım

yani nevacım çok güzel anlatmışsın tebrik ederim..ya canımıniçi sen bana son 2 regl tarihini verirmisin?

bu arada ben netten bişe buldum ve yaptım..istersen sende yap..adetin bittikten 3gün sonra falan öğlen vakti temiz bir kağıda 110tane besmele yazıp hamile olana kadar üstünüzde taşıyın yazıyodu ben yazdım taşıyorum..istersen yap sende tatlım..

yada şöle yapalım ben 28nisanda çift çizgiyi net gördüm.sen bana regl tarihimi söle tatlım??

onu bende duydum ama hep unuttum açıkçası bu sefer yapayım bari

yada şöle yapalım ben 28nisanda çift çizgiyi net gördüm.sen bana regl tarihimi söle tatlım??

11 yada 12 mayıs

yap tatlım yap ben inanıyorum olacak.. bu arada aklıma geldi herkese söylüyorum ilişkiden önce besmele çekmeyi unutmayın arkidişlerim çok önemliii

03.05.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU:85:|09.05.2011
SEMİ:90:|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|12.05.2011
MELODİ:108:|18.05.2011
NEVA:113:|22.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

Son düzenleme:
rüyan güzel canım ama ilginç ne diyelim hayırlara gitsin inşallah hayırlı haberler gelir sana.

ayyyy çok güldüm en çokta kendi adının yanındaki smile çok komik çok..bende çok fingirdek bişe oldum galiba..dereyi görmeden paçalrımı sıvadım ne ..ama herzamanki halimbu ay daha fazla sadece okadarda olsun

kızlarrrrrrrrrr selammmmmmmmm sizleri de özledim ama geldiğimde kimse olmuyor yabu arada haftasonu yoktum zaten gezdik vs..dünde bebiş mevlüdü vardı ay kızlar ne tatlıydı daha 1 aylık cok cok içiyodu memiştenerkek ama bi güzel giydirmişler maşallah ah ah hep dua ettim bizlerede nasip et güzel allahım diye..nevacım dün topikte aradım seni ama bulamadım kuzum şu preseed nasıl kullanılıyor diye neyse yaptım sanırım umarım işe yararbide benim bu ov.testleri bu ay saçmaladı ya anlam veremiyorum genelde geç yumurtluyordum 16.veya17.günlerde ..bu sefer yaptım 13.de 14.net kırmızı çıkmadı pazar günü ama sol kasığımda müthiş bi ağrı vardı ben net olmadı diye çalışmadık dün koyulaşması gerekirken nerdeyse çıkmadı bileşok oldum ilk defa böyle oldu ..yani dün çalıştık mecburen inşallah kaçırmamışızdır yumurtlamayı yaa artık sıyırıcsam hee korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…