Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kenzül Arş Duasının Fazileti

Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)den rivayet edilmistir.Söyle buyuruyor......

-Cebrail bana dediki:"Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayi okursa,Allah´ü Teala onu,kiyamet gününde yüzü ayin ondördü gibi parlak hasreder.
Hatta bütün insanlar onu,bir peygamber veya melek sanirlar.

Ben ve sen onun kabrinin üzerinde dururuz.
Ona hesapsiz ve azapsiz,üzerine binip Cennete girmesi icin Cennetten bir Burak getirilir.
Sirat köprüsünden simsek gibi gecer.
Onun günahi denizlerden suyundan,yagmurlarin damlasindan,agaclarin yapraklarindan,kumlarin adedinden,taslardan daha fazla olsa bile,kendisine kabul olunmus(nafile)hac ve bin umre sevabi yazar.

Korkan kimse olursa,Allah onu onu korktugundan emin kilar.
Susayan kimse okursa,Allah onun susuzlugunu giderir.
Ac olan okursa,giyindirir,hasta okursa sifa verir,hastanin üzerine okunursa,hastaligindan kurtulur,dünya veyahut ahiret ihtiyaclarindan okursa Allah istedigini verir.
Bir düsmandan veya sultandan korktugu icin okursa,Allah onlarin serrinden korur ve Allah´in mahlukatindan gelecek olan tüm zarar ve eziyetleri kendisine ulasmaktan meneder.
Borclu olan okursa,Allah onu,borcunu ödemeye muvaffak kilar,hicbir kimseye muhtac olmaz.

tatlım sen 13ten itibaren hergün yaptınmı test??dün kaçıncı günüdü?? dün silik çıktıysa bugün netleşebilir ozaman.. 3gr tüpe sıkıyosun preseedden kullanıyosun ok??

tatlım sen 13ten itibaren hergün yaptınmı test??dün kaçıncı günüdü?? dün silik çıktıysa bugün netleşebilir ozaman.. 3gr tüpe sıkıyosun preseedden kullanıyosun ok??

tatlım selammmm...bugün 16.gün ben pazar günü yapmıştım net çıkmadı 2.çizgi dün koyulaşmasının beklerken iyice silikleşti bunun üzerine dün çalışma yaptık inşallah yakalamışuızdırçbugün bidaha yapıcam ov.testini bakalım ne çıkacak ...sen nasılsın tatlım belirtiler falan var mı?

a.s bitanem.. olsun silikte olsa dün çalışmakla çok iyi yapmışsınız tatlım bugün tekrar yap ve çizgi çıkmasada bence bugünde çalışma olsun mutlaka.. ama biraz sakin olmaya çalış ok?? nasıl olsa artık ov.testimiz var daha rahatız ne var ne yok biliyoruz günümüzü biliyoruz bu çok güzel bence.

bende belirti falan yok tatlım bakalım..haftaya bugün test yapıcam bebiş varsa çıkablir diye düşünüyorum..:89::89:

evet tatlım haklısın çalışmlara devam bugünde inşallah vardır kuzum sen de tutturmuşsundur babyi..zaten bana doktor yolları görünüyor bakalım bu aydan sonra artık....şuleeeeeee,semiii,masal hoşgeldiniz canlarrrrrrrrr

ahh ahh inşş gelsin bebişlerde doktor yollarında kalmayalım yaaaa

hoşbuldum melodicim sağol hayatım sen nasılsın?

ne olsun kuzum valla bu aralar bebek gezmelerine gidiyorum falan duygular tavan yaptı şulecimmmmm..olsun bizim de zamanımız var inşallah gelck lokumlarımız hayırlısıyla inşallah kendimizi avutmaca işte

ahh ahh inşş gelsin bebişlerde doktor yollarında kalmayalım yaaaa

aminnnnnnnnn tatlım inşallah gelsiner artık ya lütfennnnnnnnn ...annemle babamda istanbulda bugün hz.yuşa tepesine gitmişler dua etmişler bol bol allah duymuştur umarım..

ne olsun kuzum valla bu aralar bebek gezmelerine gidiyorum falan duygular tavan yaptı şulecimmmmm..olsun bizim de zamanımız var inşallah gelck lokumlarımız hayırlısıyla inşallah kendimizi avutmaca işte

evet canım benim bu duygu sellerinin bu sabrın karşılığını alıcaz inşallah.
napalım umud fakirin ekmeğidir.

evet canım benim bu duygu sellerinin bu sabrın karşılığını alıcaz inşallah.
napalım umud fakirin ekmeğidir.

ah ah öyle napalım..dışardan çok pozitif dururum gülerim hep öyleyimdird ekolay kolay karamsarlığa kapılmam ama bu bebk olayı acayip bişey ne kadar güçlü dursamda olmuyo içimde kopan fırtınaları bir ben biliyorum aslında birde bu duyguları yaşayan siz canım arkadaşlarım...anneler günü de yaklaşıyo ah inşallah bizim hediyemizde bebişler olsun

napsak kendi kendimize hadiye alsak bebiş kıskanıp gelirmi acaba

en zoruda o luyor işte dik durmak herşeyi içine atmak yaptığın söylediğin herşeye dikkat etmek zor evet rabbim yardımcımız olsun.
ya ben bazen kendimi tanıyamaz oluyorum içimde kopan fırtınalar üstelik bunları bastırmaya zorlamak.
3 yıldır her anneler gününde içim acıyordu özellikle son iki anneler gününde bu anneler günü öyle olmıyıcak diye sevinirken bebeğimi benden alırlarken hastanede bu anneler günü dahada acı geçicek of bimiyorum.

bende haftasonu bi avm de içerlendim eşim hemen alalım sana da bişi dedi ama ben anne olmadan istemiyorum ki ( zaten bi anlamı olmuyo dedim...boynum bükük kaldı Rabbim halimizi görür de belki bu anneler gününde hepimizi sevindir...seneye kucaklarımız dolu gireriz

napsak kendi kendimize hadiye alsak bebiş kıskanıp gelirmi acaba
bilmem belkide gelir gelsinlerr bence

zor çok zor ama napıyoruz pes etmek yok denemelere devammmmmm şuleeeeeeeeeeee umudumuz biterse işte o zman ayvayı yeriz kuzum

iyiyim canım saol sen nasılsın...
kusura bakma dualarımı etmek için gitmiştim uzun sürdü pc'yi açık bırakmıştım görmemişim hayatım

bende iyiyim çok şükür.. Allah kabul etsin dualarınıda tatlım.. bizim regl tarihlerimiz aynıymış..inşş aynı gün iki güzel haberi beraber veririz topiğe

bende iyiyim çok şükür.. Allah kabul etsin dualarınıda tatlım.. bizim regl tarihlerimiz aynıymış..inşş aynı gün iki güzel haberi beraber veririz topiğe
ayyy inşallah febecim... canım benim adet tarihlerim hiç belli olmuyor ama o tarihte sonucu almış olurum... sen bu ay maşallah ii çalıştın :)) senden çok ümitliyim hepimize çok dua ediyorum

kızlaaar biraz önce balkonda çamaşır seriyordum yan komşunun 1 aylık bebeği ağladı....ayyy o kadar güzel geliyordu ki sesi... ağlamasına bile razıyım...ona çok dua ettim Rabbim korusun diye bize de tez zamanda bu duyguyu yaşatsın (ami)
ayyy ben bugün yine çok doluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…