Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok ilginç canım demkki işe yarıyor bu incir kürü.. o zaman bir kez daha yap. ama bu sefer çalışmalarını erken yap.

bir de ne zaman başlanıyor bu küre ve nasıl hazırlanıyor

çok ilginç canım demkki işe yarıyor bu incir kürü.. o zaman bir kez daha yap. ama bu sefer çalışmalarını erken yap.

bir de ne zaman başlanıyor bu küre ve nasıl hazırlanıyor
canım gün vermiyo ama ben adet bitiminde başlamıştım
21 gün yapıyosun 7 gün ara veriyosun
hazırlanışı
yarım lt klorsuz kaynayan suya (ben daha fazla koyuyorum çnk kaynayınca 2 bardak kalmıyo) 6-7 adet inciri üzerinde beyaz pudrası varsa soğuk su ile yıkıyosun ve elinle 2'ye bölrek atıyosun
15dk kaynıyor kapatıyosun ağzını kapatıp 20 dk dinlendiriyosun
sonra süzüyosun ve ılık iken sabah ve akşam yemekten 15 dk önce aç karnına içiyosun

sağol canım belki bende yaparım bu ay adet olayım da bir..

bu arada ben çıkıyorum, doktora gideceğim, sonra eve gelirim, hava çok kötü burda tam uyku havası gelir yatarım tekrar... öptüm canım

tumecim sana birşey soracaktım
kistin arada ağrı yapıyor mu:26:

bu arada dosbacım tumecim kızlar yapmayın üzülmenin bize faydası yokki
benimde adetin ilk sinyali geldi az önce
süt buharı yapmıştım vede gün kaçırmadım sayılır
ama ne yapayım helak mı edeyim kendimi.umutla bir dahaki aya devam
klasik ama umudumuzu kaybedersek geriye ne kalır bizden
kocamn bir enkaz
olacak kızlar biraz daha sabır olacak..

benimde belirtilerim başladı..olmuyo ya işte kendimizi paralasakta olmuyo.. en iyisi kendimizi doktorlara teslim etmek..bu zaman kaybından ve kendimize işkence etmekten başka bişe değil..

merhaba ben aranıza yeni katıldım 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve sonrasında klomen kullanmaya başladım.. geçen ay da yoruldum klomeni bıraktım işte bu ay adetim 10 gün geçti sürekli başım dönüyor hala daha midem bulandı sürekli uyuyordum 3 gün geçince kan tahlili yaptım negatif çıktı dr adet söktürücü verdi ama kullanmaya korktum 10 gün geçince idrar testi yaptım evde negatif çıktı ve iki gün önce kanamam başladı normalde çok sancım olurdu ama olmadı iki gündür de durmadan kanamam oluyor sizce anne olabilecek miyim eşime artık düşünmüyorum ara verelim dedim ama düşünmeden edemiyorum

tatlım yumurtalar adetle birlikte gelişmeye başlıyo ya kürede adet olunca başlamak daha doğru olmazmı sence?? hani aşılamada öyle yapıldı ya adetin ikinci günü ilaca başaladık hep..

hoşgeldin bitanem.. geçmiş olsun.. kimyasalda olsa gebelik geçirmen bana göre iyiye işaret en azında yumurtanın döllenebildiğini biliyosun..bence biraz daha sabret tatlım olacak inşş..

masalll hoşgeldin bitanem naber???annene teşekkürlerimizi iletirmisin lütfen..Allah razı olsun benim düşünceli tatlı arkadaşım..

masalll hoşgeldin bitanem naber???annene teşekkürlerimizi iletirmisin lütfen..Allah razı olsun benim düşünceli tatlı arkadaşım..

hoşbulduk canım.
iyiyim bitanem sen nasılsın.
tabiki iletirim inşallah kabul olur bitanem. ençok istediğim bu başka bişey istemem.
rabbim hepinizin göbişini dolldurur inşallah bu sene.
2012 senesinde hepimizin kucağı dolsun inşallaaaaaahhhh
mis kokularını duyalım rabbimin izniyleeeee

aminn bitanmemm inşşşşşş

aynen dosbacım aynennnn...bu yetenek bendede var..benimkilerde geliyorum diye bağırıyo resmennn..

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

Şems-i Tebrizi

febe kuşum kimse kalmamış burada,benimde bugün 13. Günüm sancılarım başladı ama çift çizgi hala yok
yani bugün 14.günün ozaman bugün kesin çıkar ikinci çizgi tatlım..hadi bakaılm rastgelsin inşşşş
kahve koltuk çok itici oldu zaten ööööö geldi bencede doğru bikarar almışsın.
bende herkeste olanı sevmiyorum zaten.

heee kahve şöle kahve böle demiş durmuşsunuz napalım yani kahve diye çöpemi atalım..hiç demiyomusunuz salonu kahve olanlar soğurlar falan diye

şaka şaka benim salonum kahve vee ben çoookk beğeniyorum..herkeste olan şeyi bende hiç sevmem ama benimkiler çok güzel ayrıca nevacım değişikmiş gerçekten o laminantlar..en önemliside toz göstermemesi..iyi günlerde kullan bitanem..

yapmaz mı tatlım hem de nasıl yapıyor
ağustos ayında 2,5 cm idi..
ama aşılamalarda kullanılan yumurta geliştirici ilaçlarda oldu benim kist 4.5 cm. üstelik yanında 1,5 cmlik yeni kistle...

semicim benim bugün adetimin 30. günü, çıksa çıkardı zaten ama yok.. bu ay da kısmet değilmiş.
kafama takmayım diyorum ama takmadan da edemiyorum..
ara ara böyle dönemlerim olur benim..
kociş de çok şikayetçi bu durumumdan, inşallah kısa sürede geçer şekerim..

bahar depresyonuna girdim herhalde...

tatlım yumurtalar adetle birlikte gelişmeye başlıyo ya kürede adet olunca başlamak daha doğru olmazmı sence?? hani aşılamada öyle yapıldı ya adetin ikinci günü ilaca başaladık hep..

gayet mantıklı canımcım
ay ben bir araştırayım yeniden

kız febe çok seviyorum ben seni

masalcım annene çok teşekkürlerimi ilet canım..
Allah razı olsun senden ve ondan..
Allah seni bebeğine, bebeğini de sana bağışlasın tatlımneyse kızlar ben yine çıkıyorum, yeni uyandım zaten, kociş gelir az sonra, öptüm hepinizi

:103::103:kızlarrrrrrrrrrrr

hepinizi çoooookkkkkkk seviyorummmmmm:119::119::119::119::119:

haklısın hayatım aslında bende öyle düşündüm ama geçen ay moralim çok bozuktu yapmak içimden gelmedi...yarın tekrar başlayacağım en azından düzenli adet oldum hatta erken bile oldum :))
bu ay zaten kafaya takmayacağım
haziran gibi de aşılama deneyeceğim bakalım hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…