canım benim yumurtam geç gelişiyo diye incir kürü yaptım aslında tam yapmadım 21 gün içilmes gerekiyo ben 10 gün kadar içtim ama 23 gün de adet oldum bende hiiiiç görülmemiş bi durum
hayırlısı diyorum
canım gün vermiyo ama ben adet bitiminde başlamıştımçok ilginç canım demkki işe yarıyor bu incir kürü.. o zaman bir kez daha yap. ama bu sefer çalışmalarını erken yap.
bir de ne zaman başlanıyor bu küre ve nasıl hazırlanıyor
sağol canım belki bende yaparım bu ay adet olayım da bir..canım gün vermiyo ama ben adet bitiminde başlamıştım
21 gün yapıyosun 7 gün ara veriyosun
hazırlanışı
yarım lt klorsuz kaynayan suya (ben daha fazla koyuyorum çnk kaynayınca 2 bardak kalmıyo) 6-7 adet inciri üzerinde beyaz pudrası varsa soğuk su ile yıkıyosun ve elinle 2'ye bölrek atıyosun
15dk kaynıyor kapatıyosun ağzını kapatıp 20 dk dinlendiriyosun
sonra süzüyosun ve ılık iken sabah ve akşam yemekten 15 dk önce aç karnına içiyosun
tumecim sana birşey soracaktım
kistin arada ağrı yapıyor mu:26:
bu arada dosbacım tumecim kızlar yapmayın üzülmenin bize faydası yokki
benimde adetin ilk sinyali geldi az önce
süt buharı yapmıştım vede gün kaçırmadım sayılır
ama ne yapayım helak mı edeyim kendimi.umutla bir dahaki aya devam
klasik ama umudumuzu kaybedersek geriye ne kalır bizden
kocamn bir enkaz
olacak kızlar biraz daha sabır olacak..
çok geçmiş olsun canım ee izin falan al çalışma öyle o hastalık dinlenerek geçiyor olduki o boğazlarla nasıl ders anlatılır
yaaaaaaaaaaaaaaa bende yapmak istiyorum tıcker bir onu beceremedim dur bakayım yapabilecekmiyim.
canım gün vermiyo ama ben adet bitiminde başlamıştım
21 gün yapıyosun 7 gün ara veriyosun
hazırlanışı
yarım lt klorsuz kaynayan suya (ben daha fazla koyuyorum çnk kaynayınca 2 bardak kalmıyo) 6-7 adet inciri üzerinde beyaz pudrası varsa soğuk su ile yıkıyosun ve elinle 2'ye bölrek atıyosun
15dk kaynıyor kapatıyosun ağzını kapatıp 20 dk dinlendiriyosun
sonra süzüyosun ve ılık iken sabah ve akşam yemekten 15 dk önce aç karnına içiyosun
merhaba ben aranıza yeni katıldım 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ve sonrasında klomen kullanmaya başladım.. geçen ay da yoruldum klomeni bıraktım işte bu ay adetim 10 gün geçti sürekli başım dönüyor hala daha midem bulandı sürekli uyuyordum 3 gün geçince kan tahlili yaptım negatif çıktı dr adet söktürücü verdi ama kullanmaya korktum 10 gün geçince idrar testi yaptım evde negatif çıktı ve iki gün önce kanamam başladı normalde çok sancım olurdu ama olmadı iki gündür de durmadan kanamam oluyor sizce anne olabilecek miyim eşime artık düşünmüyorum ara verelim dedim ama düşünmeden edemiyorum
masalll hoşgeldin bitanem naber???annene teşekkürlerimizi iletirmisin lütfen..Allah razı olsun benim düşünceli tatlı arkadaşım..
hoşbulduk canım.
iyiyim bitanem sen nasılsın.
tabiki iletirim inşallah kabul olur bitanem. ençok istediğim bu başka bişey istemem.
rabbim hepinizin göbişini dolldurur inşallah bu sene.
2012 senesinde hepimizin kucağı dolsun inşallaaaaaahhhh
mis kokularını duyalım rabbimin izniyleeeee
nasıl bu kadar saçmalıyorum artık kendime de inanamıyorum
bu ay çok güzel rüyalar gördüm....duamı ettim çalıştım...incir kürü yaptım ve çok kaptırdım
hatta hamile kaldığımdaki bütün belirtileri yaşadım
ama kırmızlar geldi işte.... her defasında nasıl ümitlenmeyi başarıyorum hala kendimi anlamış değilim... bence çok yetenekliyim
yani bugün 14.günün ozaman bugün kesin çıkar ikinci çizgi tatlım..hadi bakaılm rastgelsin inşşşşfebe kuşum kimse kalmamış burada,benimde bugün 13. Günüm sancılarım başladı ama çift çizgi hala yok
kahve koltuk çok itici oldu zaten ööööö geldi bencede doğru bikarar almışsın.
bende herkeste olanı sevmiyorum zaten.
orkide naber tatlım?? sen nezamn gidecektin dr'a?:26:
tumecim sana birşey soracaktım
kistin arada ağrı yapıyor mu:26:
bu arada dosbacım tumecim kızlar yapmayın üzülmenin bize faydası yokki
benimde adetin ilk sinyali geldi az önce
süt buharı yapmıştım vede gün kaçırmadım sayılır
ama ne yapayım helak mı edeyim kendimi.umutla bir dahaki aya devam
klasik ama umudumuzu kaybedersek geriye ne kalır bizden
kocamn bir enkaz
olacak kızlar biraz daha sabır olacak..
tatlım yumurtalar adetle birlikte gelişmeye başlıyo ya kürede adet olunca başlamak daha doğru olmazmı sence?? hani aşılamada öyle yapıldı ya adetin ikinci günü ilaca başaladık hep..
tatlım yumurtalar adetle birlikte gelişmeye başlıyo ya kürede adet olunca başlamak daha doğru olmazmı sence?? hani aşılamada öyle yapıldı ya adetin ikinci günü ilaca başaladık hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?