aslında hayalimde evi oturttuğum için bir yere giriyoruz işte bu deyip çıkıyorum öyle kararsızlık yaşamadım zaten satıcıda en toz belli etmeyen rengimiz ama nedense renginden dolayı tercih edilmiyor dedi bende herkeste olmasın zaten dedim millette kahve merakı var buda güzel bence koltuk olarak her rengede uyuyor kahveden ziyade
hadi 1 2 3 deyince herkes çıksın yoksa sabah edeceğiz
kahve koltuk çok itici oldu zaten ööööö geldi bencede doğru bikarar almışsın.
Bende herkeste olanı sevmiyorum zaten.
evet sadelikten yanayımrabbim evi olmayan herkese nasip etsin imşallah kuzum ama benden acısını çıkarttılar o yüzden kociş herşeyde gönlüm olsun istiyor sonuçta yapılacak olan şeyler sadece rengini ben seçiyorum.
ben bugün daha iyiyim canım çok şükür
sün çok canım sıkkındı ...bugün sabah yine ümitle uyandım başka çarem yok :))
Rabbim verecek inanıyorum
şu pıhtılaşma konusuna canım sıkılıyo( hamile kalırsam nasıl bi süreç başlayacak bilmiyorum
şengülcüm desteğin için teşekkür ederim sağollasın.
günaydın kızlar.
ben çok hastayım, dün sabah hafif boğaz ağrım vardı, öğleden sonra şiddetlendi ve şu an sanki boğazımda kocaman bir yara varmış gibi yutkunamıyorum
kulaklarım akıyor, ve inanılmaz ağrıyor.. ateşimde yüksek
bir de karın ağrısı bunların üstüne, bugün yarın adet olmam lazım..
neyse ben şimdi doktora gidiyorum, oradan da işe geçeceğim.
öptüm hepinizi görüşürüz
günaydın kızlar.
ben çok hastayım, dün sabah hafif boğaz ağrım vardı, öğleden sonra şiddetlendi ve şu an sanki boğazımda kocaman bir yara varmış gibi yutkunamıyorum
öptüm hepinizi görüşürüz
günaydın kızlar.
öptüm hepinizi görüşürüz
günaydın kızlar.
öptüm hepinizi görüşürüz
tumecim tıcker ın:26::26::26::26:
günaydınlar
tumecim geçmiş olsun canım.bu şekilde işe nasıl gideceksin tatlım rapor falan alsaydın.
öyle yaptım iştetumecim tıcker ın:26::26::26::26:
geçmiş olsun bitanemmmm
evet yaa benide dün çok üzdü bu tume..kaldırsın onu dimi?kendini hasta etti işte
teşekkürler güzel annemiz, izin aldım bitanem zaten.günaydın arkadaşlaaararr
tumecim çoook geçmiş olsun bitanem. üzüldüm ne olur kendine dikkat et bitanem.
sen nasıl çalışacaksın bugün allah yardımcın olsun bitanem
nevacım çok sağol canım,çok geçmiş olsun canım ee izin falan al çalışma öyle o hastalık dinlenerek geçiyor olduki o boğazlarla nasıl ders anlatılır
yaaaaaaaaaaaaaaa bende yapmak istiyorum tıcker bir onu beceremedim dur bakayım yapabilecekmiyim.
nasıl bu kadar saçmalıyorum artık kendime de inanamıyorum
bu ay çok güzel rüyalar gördüm....duamı ettim çalıştım...incir kürü yaptım ve çok kaptırdım
hatta hamile kaldığımdaki bütün belirtileri yaşadım
ama kırmızlar geldi işte.... her defasında nasıl ümitlenmeyi başarıyorum hala kendimi anlamış değilim... bence çok yetenekliyim
tumecim geçmiş olsun canım.... ticker ı kaldırmasan da aklında olduğunu biliyorum...ben bu ay bi de çok erken oldum ... acaba neden ??
canım benim yumurtam geç gelişiyo diye incir kürü yaptım aslında tam yapmadım 21 gün içilmes gerekiyo ben 10 gün kadar içtim ama 23 gün de adet oldum bende hiiiiç görülmemiş bi durumteşekkür ederim canım, çok sağol. ben de geçen ay ayın 6sında hasta olmuştum. bugün tekrar doktora gideceğim ya, ilaç falan verir, idrar testi yapayım dedim, az önce yaptım, yine tek çizgi
ben de bu ay soğan kürü yapmaya çalışmıştım, boş zamanlarda da hayıt suyu içtim. incir kürü yumurtları erken geliştiriyor canım.
bu nedenle yumurtan erken büyüdüyse erken çatlamıştır, o yüzden adetin erken gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?