iyi gibiyim canım, faranjit olmuşum.tumecim nasıl oldun canım ?? dr. ne dedi??
bende de bahar depresyonu var yada ikimizde de kayıp acısı var bi de güçlü durmaya çalışıyoruz oyunculuk var hepsi de beni çok yordu... Allah tan kimse şimdilik bebiş sormuyo ama dengesilerde çıkıp kaç ay ara vereceksiniz niye o kadar sorun neymiş dedikce diyolar ....
neyse ben normalde ertesi gün toparlanırım ama çok şükür bugün akşama kalmadı....
kocaman bi pasta aldım komşuya gittim o da kısır yaptı saolsun kafamı dağıttım
kocişte bu defa hiç o konuyu açmadı iiyiym çpk şükür
canım kanda baktırmadan kullanma yinede...biz tedbirli olalım da gerisi Mevlama kalmış...iyi gibiyim canım, faranjit olmuşum.
geniz akıntım ve kulağımda akıntı var
dinlendim biraz iyi geldi bana.
yarın sabah da geç gideceğim dersim geç saatte, yarına daha iyi olurum..
ilaca daha başlamadım, adet olayım diyorum, doktora idrar testi yaptım çıkmadı dediim..verdiği ilaçları iç dedi ama ben yarın aile hekiminde kanda beta-hcg baktırıp öyle başlayacağım ilaca...
idrarda çıkmasada hala adet olmadım ya bir umut iişte, boş avuntu benim ki ama dediğim gibi bu aralar böyleyim.
mantıklı hareket edemiyorum, çok mızmızım....
ne güzel sen kendini toparlamışsın...
afiyet olsun valla. hazirandaki aşılamamnda şimdiden hayırlı olsun
canım kanda baktırmadan kullanma yinede...biz tedbirli olalım da gerisi Mevlama kalmış...
sende toparlan ...nasıl olsa tekrar ümitlenmek zorundayız elden başka bişi gelmiyo ki(
kendimizi yıpratmaktan başka...
hazirandaki aşılama için şimdiden saol :)) ama çok korkuyorum yine(
kızlarrrrrrrrr selammmmmmmmm :)bugün şunu öğrendim halimize bin şükür dememizi.eşim çiftliğe yeni bir aile aldı çalışması için bende ziyaraete gideyim dedim 1,5 yaşında bir kızı daha yeni doğan 1 aylık bir kızı daha var ..aldım hediyemi gittim ..ay rabbim nasıl zor şartlar altında yaşıyorlar minicik bebk altında bezi yok vs..bide sıkı kundak yapmışlar çok üzüldüm ..yoksulluk gerçekten çok zor ..bebeği sevdim altı pişik olmuş garibin ilaç aldım bez aldım vs..pakladım mis gibi :)eşimin bana dolu dolu gözlerle baktığını farkedip ağlamamk için kendimi zor tuttumbide kadınla konuştuğumda ilk 1,5 sene çocukları olmamış ne doktor ne bişey görmüş zavallı..kulaktan dolma bi kadına gidip 10 tane çiğ yumurta içmiş güya ondan sonra hamile kalmış.hamilelikleri boyunca da hiç doktora gitmemiş.veren allah veriyor bir şekilde ..biz çok şanslıyız doktora gitme imkanımız var ne olup bittiğini öğrenme şansımız ..tedavi olma imkanımız ve bebklerimizi güzel bir şekilde büyütme şansımız var bütün bunları gördükten sonra allahıma bin kez şükür ettim ...allah verecek bize de inanıyorum ben zamanı var sabretmek lazım isyan yok ..
tumecimmmmmm çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnn ..umutsuzluğa kapılma lütfen rabbim verecek bizde inşallah....
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
burdan yap tatlım..bende birgün hamile kalırsam yaparım diye linki saklıyorum ama bakalım nasip olcakmı..
hoşbulduk canım.
iyiyim bitanem sen nasılsın.
tabiki iletirim inşallah kabul olur bitanem. ençok istediğim bu başka bişey istemem.
rabbim hepinizin göbişini dolldurur inşallah bu sene.
2012 senesinde hepimizin kucağı dolsun inşallaaaaaahhhh
mis kokularını duyalım rabbimin izniyleeeee
şule şengül:79::79:
nasılsınız kızlar
iyiyi bebişim sen nasılsın? bakalım
şule şengül:79::79:
nasılsınız kızlar
iyiyim tatlım işte ne olsun.adet yaklaştıda azıcık asabiyim
kocişle bende geldim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?