Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tumecim nasıl oldun canım ?? dr. ne dedi??
bende de bahar depresyonu var yada ikimizde de kayıp acısı var bi de güçlü durmaya çalışıyoruz oyunculuk var hepsi de beni çok yordu... Allah tan kimse şimdilik bebiş sormuyo ama dengesilerde çıkıp kaç ay ara vereceksiniz niye o kadar sorun neymiş dedikce diyolar ....
neyse ben normalde ertesi gün toparlanırım ama çok şükür bugün akşama kalmadı....
kocaman bi pasta aldım komşuya gittim o da kısır yaptı saolsun kafamı dağıttım
kocişte bu defa hiç o konuyu açmadı iiyiym çpk şükür

iyi gibiyim canım, faranjit olmuşum.
geniz akıntım ve kulağımda akıntı var
dinlendim biraz iyi geldi bana.
yarın sabah da geç gideceğim dersim geç saatte, yarına daha iyi olurum..
ilaca daha başlamadım, adet olayım diyorum, doktora idrar testi yaptım çıkmadı dediim..verdiği ilaçları iç dedi ama ben yarın aile hekiminde kanda beta-hcg baktırıp öyle başlayacağım ilaca...

idrarda çıkmasada hala adet olmadım ya bir umut iişte, boş avuntu benim ki ama dediğim gibi bu aralar böyleyim.
mantıklı hareket edemiyorum, çok mızmızım....

ne güzel sen kendini toparlamışsın...
afiyet olsun valla. hazirandaki aşılamamnda şimdiden hayırlı olsun

canım kanda baktırmadan kullanma yinede...biz tedbirli olalım da gerisi Mevlama kalmış...
sende toparlan ...nasıl olsa tekrar ümitlenmek zorundayız elden başka bişi gelmiyo ki (
kendimizi yıpratmaktan başka...
hazirandaki aşılama için şimdiden saol :)) ama çok korkuyorum yine (

evet öyle yapacağım canım, belki idrar da çıkmamıştır değil mi ama

en kısa zamanda toparlanırım canım, bir de fizyolojik olarak hastayım ya bu ister istemez psikolojime yansıyor.

ben de mi haziranda aşılama yaptırsam diyorum. dur bakalım belki yaptırırım, beraber gün sayarız belki.
daha fazla beklemenin de bir anlamı yok zaten.

kızlarrrrrrrrr selammmmmmmmm :)bugün şunu öğrendim halimize bin şükür dememizi.eşim çiftliğe yeni bir aile aldı çalışması için bende ziyaraete gideyim dedim 1,5 yaşında bir kızı daha yeni doğan 1 aylık bir kızı daha var ..aldım hediyemi gittim ..ay rabbim nasıl zor şartlar altında yaşıyorlar minicik bebk altında bezi yok vs..bide sıkı kundak yapmışlar çok üzüldüm ..yoksulluk gerçekten çok zor ..bebeği sevdim altı pişik olmuş garibin ilaç aldım bez aldım vs..pakladım mis gibi :)eşimin bana dolu dolu gözlerle baktığını farkedip ağlamamk için kendimi zor tuttum bide kadınla konuştuğumda ilk 1,5 sene çocukları olmamış ne doktor ne bişey görmüş zavallı..kulaktan dolma bi kadına gidip 10 tane çiğ yumurta içmiş güya ondan sonra hamile kalmış.hamilelikleri boyunca da hiç doktora gitmemiş.veren allah veriyor bir şekilde ..biz çok şanslıyız doktora gitme imkanımız var ne olup bittiğini öğrenme şansımız ..tedavi olma imkanımız ve bebklerimizi güzel bir şekilde büyütme şansımız var bütün bunları gördükten sonra allahıma bin kez şükür ettim ...allah verecek bize de inanıyorum ben zamanı var sabretmek lazım isyan yok ..

tumecimmmmmm çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnn ..umutsuzluğa kapılma lütfen rabbim verecek bizde inşallah....

tumecimmmmmm çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnn ..umutsuzluğa kapılma lütfen rabbim verecek bizde inşallah....

melodiciğim sağol tatlım.
Rabbim inşallah bize nasip eder tatlım.

ben her gün çiğe yakın rafadan yumurta yerim kahvaltı da ama on taneyi aynı anda mı içmiş ki???

Aslında melodicim rabbim zamanını biliyor diğerleri sadece vesile oluyor...

tumecim ben ümitliydim hayatım ama bugün bi daha anladım tedavi olmak lazım ( haziranda bakarsın yine hamile kalırız ve bu defa inş. kucağımıza alırız
melodicim evet canım çok şükretmemiz lazım benim bi komşumun çocuğu doğumda zarar gördü çocuk 2 yaşında ama yeni emekliyo bi de epilepsi teşhisi kondu ( çoook tatlı ama Allah annesine yardım etsin ...herşeyin bi zamanı var kendimizi boşa yıpratıyoruz... ben bugün uzatmadım çok şükür...

kesinlikle ilet bebişim...çok sağolsun allah rağzı olsun tabi sendende tatlım...
amin bitanem amiiiiinnnnn

tumecim
şimdi benim kistim ağrı yapıyor arada ve bu durum moralimi bozuyor
kimsede bilmiyorum ki sen hariç sorayım
canım adet dönemlerinde mi ağrıyor
yoksa canı ne zaman istersemi
mesela benim canı ne zamn isterse bazen batma şeklinde bazende ağrı
korkudan drada gidemiyorum
şu kistim olmasaydı tüp bebek bile yaptırırdım şu ana kadar inan
neyse senimde ağustosta 3 cmdi şimdi ALLAHbiliyor çünki gıcık drum kistimi yok sayıyor sanırım ve söylemiyorama soğan suyunun bazı kistleri küçülttüğünü yada yok ettiğini duymuştum
umarım doğrudur
sana drn ameliyat dedimi hiç.yani büyüyünce falan.
bana 1 cmd, teşhis edildiğinde ve küçük olduğu için ameliyata gerek yok demişt,i
şimdi gitsem ne der acaba:18::18::18:

yav karacım gelip bi haber vermedi sonucu almıştır aklıma kötü şeyler geliyor olumlu olsa bizimle paylaşırdı bi yolunu bulup.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…