Sana ne didim burada gördüğümde bende beğenmedim ama canlısını giyince çok hoşuma gitti resime aldanma bence ççiçeeğemide koymicam işte
perşembeyiiiiiiiiiiiiii
ben gidiyorum kızlar ALLAH rahatlık versin öpüyorum.[/QUOkonuşmadın şulecim canınmı sıkkın
neyse sanırım çıktın
öptüm
nasıl yani hamile kalmışsam ondanmı olmadı ki.geçen aydan bahsetmiyorsun dimi.
4gün öncesinden bahsediyorsun ama zaten 4 gündür yapmıyormusun testi
ay ne bileyim ama bence daha yumurtlamadın
içmezmisin soğan suyunu
bugün yarın çatlar bence 3 5 gün gecikeceğini varsayarsak 1 2 gün sonrada çatlayabilir teste devammmmmmm
ben gidiyorum kızlar allah rahatlık versin öpüyorum.
ben gidiyorum kızlar ALLAH rahatlık versin öpüyorum.[/QUOkonuşmadın şulecim canınmı sıkkın
neyse sanırım çıktın
öptüm
çıkmadım canım daha yok canım sıkkın değil ama çok yorgunum.
karacım nasılsın bitanem.
seni merak ettim varmı bi gelişme:26:
test yaptınmı acaba?:26:
canım test yaptım deger 45.13 cıktı dr müjde verdi ama düşük dehliken var dedi dün kanamam cogaldı düşü yapıyor olabilirsin dedi yarın yine kanda bakılcak diş gebelik ihtimalide yüksek
karacım nasılsın bitanem.
seni merak ettim varmı bi gelişme:26:
test yaptınmı acaba?:26:
ay canım yaa. rabbim hayırlısını versın tatlım.
üzüldüm bitanem. inşallah sıkı sıkı tutunur annesine.
sen herşeye rağmen dınlen tatlım bacaklar yukarda dursun bitanem.
ne olur ne olmaz. inşallah yerleşme kanaması gibi bişeydir.
değere bağlıda benim kuzenım 1 hafta önce doğum yaptı ve 7 ay boyunca hep normal adet kanaması gibi kanaması gelmiş. senide daha fazla umutlandırmak istemiyorum. ama dıkkat et kendine.
düşük oluyo diye fazla dolanma dinlenmeye devam yani.
rabbim en hayırlısını versın btanem.
canım test yaptım deger 45.13 cıktı dr müjde verdi ama düşük dehliken var dedi dün kanamam cogaldı düşü yapıyor olabilirsin dedi yarın yine kanda bakılcak diş gebelik ihtimalide yüksek
amin canım hakkımızdan hayırlısı ne yapalım buda bizim sınavımız alah yüz akıyla cıkmayı nasip etsin.su an dinleniyorum hemşire bi ablam var 3 gündür ondayım sag olsu cok ii bakıyor ama dün tuvalette et parcası geldi solucan gibi bende bi umut bekliyorum biri gitse biri kalır diye . bu arada süper bi gelişme oldu eşim cok ii bi iş almış 3 ay sıkıntı cekcez ama borclarımızı ödeip 2 tüpü yaptıra bilcem işte rabbim bi kapoyı kapatıp digerini acıyor 2 tüp hayalken şimdi yeni umudum
bitanemm sen dikkatli hareket et ve d,nlene,rabbim hayırlısıyla tutunmalarını naip etsin inşş..fetih suresini oku istersen, napsan bilemedimki:26:
inşallah canım inşallah. biri kalmıştır inşallah oda sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşallah.
evet sınavımızdan rabbim yüz hakkıyla çıkmamızı nasip etsin inşallah hepimizin.
bu kadar çabalıyoruz mutlaka mükafatını görecez inşallah canımın içi.
çok şükür evet rabbim hiçbir zaman çaresiz umutsuz bırakmıyo kullarını.
çok sevindim eşinin işinin iyi olmasına. çok şükür bak umudunu yitirme rabbimin sevdiği kullarıyız çok şükür. hiç pes etme tatlım umutsuzluğa kapılma hiiç yılma mutlaka kavuşacağız mutlaka birgün bizimde kucağımız dolu dolu olacak rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?