Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana ne didim burada gördüğümde bende beğenmedim ama canlısını giyince çok hoşuma gitti resime aldanma bence ççiçeeğemide koymicam işte

perşembeyiiiiiiiiiiiiii

yaa ben elbiseye bir şey demedimki
ben çiçeğin elbiseyle alakasız oldugunu düşündüm.hiçte sevmem
sendebaşıma takabilirim deyincetakma demek istedim
yani busadece benim fikrim

ya aslında 5 gündür felaket kasıklarımda batma be sancı var akıntımda var hatta bu akşam kisrmi oldu acaba dedim sancıyı duyunca çatlamadığınıda bildiğim için aman neyse ne yapmıyom test bu ay soğudum

ben gidiyorum kızlar allah rahatlık versin öpüyorum.

sanada datlum benimde çok uykum var semi sen yorgun değelmiydin kuzum:26: NEVAYı gıcık edeyim gözüme daha iyi uyku girermi dedin yoksam :26:

Son düzenleme:
aslında çok işim vardı
ama buraya gelince hepsi kaldı
namazım bişle duruyor
bende mi çıksam

dayanamıyooooom hemmet ağabeyyy gibi oldum çook uykum geldi kızlar bende kaçayım yoksam yine kapıda kalacağım kocişe geliyom dedim giderken nerdeeeeeeeeeeeeee adam kaçıncı rüyada kim bilir sonra konuşssun birileri beni boşamasa iyi be pc yüzüne Onla yat dediğine göre evlende diyebilir :26:

hım hızlı bir çıkışoldu
ben de kaçayım
iyi gecelr şulecim

kızlar yaa ben bu ay çok umtluyum gerçekten nie bilmiyorum sanki içime bişeler doguyo.inş bu ay hamiş olurum yaa.pskolojik olarak hamilelik belirtileri gösteriyorum zaten aylardır.sanki hamileymişim gibi davranıyorum bazen.hatta inanmayacaksınız ama bazen canım bişe istedigi zaman eşime ben istemiyorum bebegm istiyo diyorum.yada agır bişe kaldırcam zaman kaldırarmam bebegm düşer diyorum kendi kendime.geçen gün uyurken eşim bacagını karnıma koymuş ben de eşimin bacagını yumruklayıp bebegm var napıyonn die bagırmışım ama hatırlamıyorum tabi.inanın bunları farketmeden yapıyorum. Allahım inş bu ay yüzlerimizi güldürür.

günaydııııııınnnnn
güzel bi hafta olsun inş.
nasılsınız kızlar?? haftasonu topic sesszimiş...artık yaz geliyo gezmelr daha da artar ve haftasonu kimsecikler kalmaz sanırım :))

nevacım elbiseni beğendim canım ....kızlar yorumlamış zaten
ayakkabını daha iddialı seçebilirsin ama benim eşarp konusunda bi tavsiyem olabilir...
elbisen siyah beyaz bende ablamın düğününde öle giyindim
yaldızlı eşarp tercih etme derim onun yerine beyaz saten bi eşarp al ve üzerinede siyah tül...ikisini üst üste koyup bağla ama güzel yapman lazım ki kaymasın....çok güzel duruyo... ben denedim herkes çok beğendi...bu arada çiçek olayına bende takıldım başına da sakın ekleme :))

karacım nasılsın bitanem.
seni merak ettim varmı bi gelişme:26:
test yaptınmı acaba?:26:

canım test yaptım deger 45.13 cıktı dr müjde verdi ama düşük dehliken var dedi dün kanamam cogaldı düşü yapıyor olabilirsin dedi yarın yine kanda bakılcak diş gebelik ihtimalide yüksek

canım test yaptım deger 45.13 cıktı dr müjde verdi ama düşük dehliken var dedi dün kanamam cogaldı düşü yapıyor olabilirsin dedi yarın yine kanda bakılcak diş gebelik ihtimalide yüksek

ay canım yaa. rabbim hayırlısını versın tatlım.
üzüldüm bitanem. inşallah sıkı sıkı tutunur annesine.
sen herşeye rağmen dınlen tatlım bacaklar yukarda dursun bitanem.
ne olur ne olmaz. inşallah yerleşme kanaması gibi bişeydir.
değere bağlıda benim kuzenım 1 hafta önce doğum yaptı ve 7 ay boyunca hep normal adet kanaması gibi kanaması gelmiş. senide daha fazla umutlandırmak istemiyorum. ama dıkkat et kendine.
düşük oluyo diye fazla dolanma dinlenmeye devam yani.
rabbim en hayırlısını versın btanem.

amin canım hakkımızdan hayırlısı ne yapalım buda bizim sınavımız alah yüz akıyla cıkmayı nasip etsin.su an dinleniyorum hemşire bi ablam var 3 gündür ondayım sag olsu cok ii bakıyor ama dün tuvalette et parcası geldi solucan gibi bende bi umut bekliyorum biri gitse biri kalır diye . bu arada süper bi gelişme oldu eşim cok ii bi iş almış 3 ay sıkıntı cekcez ama borclarımızı ödeip 2 tüpü yaptıra bilcem işte rabbim bi kapoyı kapatıp digerini acıyor 2 tüp hayalken şimdi yeni umudum

bitanemm sen dikkatli hareket et ve d,nlene,rabbim hayırlısıyla tutunmalarını naip etsin inşş..fetih suresini oku istersen, napsan bilemedimki:26:

inşallah canım inşallah. biri kalmıştır inşallah oda sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşallah.
evet sınavımızdan rabbim yüz hakkıyla çıkmamızı nasip etsin inşallah hepimizin.
bu kadar çabalıyoruz mutlaka mükafatını görecez inşallah canımın içi.
çok şükür evet rabbim hiçbir zaman çaresiz umutsuz bırakmıyo kullarını.
çok sevindim eşinin işinin iyi olmasına. çok şükür bak umudunu yitirme rabbimin sevdiği kullarıyız çok şükür. hiç pes etme tatlım umutsuzluğa kapılma hiiç yılma mutlaka kavuşacağız mutlaka birgün bizimde kucağımız dolu dolu olacak rabbimin izniyle

bitanemm sen dikkatli hareket et ve d,nlene,rabbim hayırlısıyla tutunmalarını naip etsin inşş..fetih suresini oku istersen, napsan bilemedimki:26:

okuyorum canım bol bol dua ediyorum en azından gebe kalabiliyorum buda bi umut ben eşime cok üzüldüm ve ne kadar şanslı oldugumu anladım yanımda dimdik durdu ben üzülmiyim diye nasıl cabalıyor ama gözlerinin içinden okunuyordu ne yapalım nasip kısmek

bak tek umudum sen kaldın tesbihini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…