Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin nevacım. iyiyim ben tatlım.
ne zamandır görüşemiyoruz doğru dürüst.
sen nasılsın tatlım??

iyiyim bitanem allaha şükür nasıl olayım işte benimde 4 gündür kasıklarımda değişik bir sancı var adet sancısı gibi değil sanki kasıklarımda gaz sıkışması varmış gibi nasıl anlattım ama :26: şimdide batma var ona anlam verebilmiş değilim hayırlısı herşeyin ne yapalım :101: :101: :101:

iyce araştır canım görüşmeler ücretsizara konuş hatta gitme imanın varsa git yerinde gör ben araştıramadım pek biliyosun aşılama dye yola cıktık yumurtalarım cok ii cavap erdigi için 5 dk tüpe karar verdim takiplerimi burda kocaelinde yaptırdım işlemi ist yaptırdım ama malesef 15 yumurta toplandı 9 naomal 5 tanesi mikroenjeksiyon yntemi ile döllendi 2 transferim oldu ama dondurulmuşlarım yok neymiş yumurtalalar dondurulcak kalitede degilmiş o yüzden iyice araştır

karacım inş. yerleşme kanamsıdır hayatım... ben 3 gün önce adet oldum ama çok az hala üstüne görmüşümdür belki diye ümidimi kaybetmiyorum
masalcım evet yavaş hareket et ama çokta hareketsiz kalma....haklısın bizim beişlerimiz kıymetli...ben hamileyken (gece ayağımı sallayarak uyurum ) eşim uyandırdı sallama bebişi bişi olcak dedi... yani onlar daha hassas oluyor bu konuda sanırım
febecim senin bat 12 değilmiydi hayatım daha testte çıkmaz diyorum.... ümitsizlik yok...yoksada elden gelen bişi yok dua edecez Rabbim verecek inş.

neyse canım bnu nazlı dogur ikincide rahatlarsın

tatlım akıntım var dıyosun enfeksiyon olmuş olmasın sakın.
dikkat et akıntının rengıne kokusuna akışkanlığına.
enfeksiyonsa çaresini bulman lazım. hamile kalsan bile düşük sebebi olma olasılığı yüksekk tatlım.

neyse canım bnu nazlı dogur ikincide rahatlarsın

valla karacım rabbim bunu sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin.
ikincisi şöyle bi kenarda dursun. bir daha bu stresi yaşamak valla zor be tatlım.
ömrümüzden ömür gitti zaten. rabbim hayırlısını versın tabi de.
rabbim bilir. kociş taa ne zaman dedi bak ikinciyi isteme valla benim gücüm kalmaz bi bukadar uğraşmaya diye. rabbim sağlık huzur versın nasipte ikinci varsa olurda ama heralde uğraşmam.
geleceği varsa buyursun gelsin

ben bi ara yaptırmaya karar vermiştim ozaman araştırmıştım,gidip konuşmuştumda..hemen hemen aklımda net yaptırmak istediğim yer ama işte nekadar güvenebilirsinki düşmüşüz ellerine bi kere..nese.sen istanbulda nerde yaptırdın tatlım??

ne bilim test yaptım çıkmadı.ee belirtilerde sağolsun unutturmuyo hiç geliyorum diye bağırıyo yani..her ay aynı terane yani..ama ateşimi ölçüyorum ben düşmedi henüz..bakalım sanmıyorum ama RABBİMDEN ÜMİDİMİDE KESMİYORUM AMA GEÇEKTEN MORALİM BOZUK.o üzstüne görmeler de olabilir ama ben onuda yaşadım biraz lekelenme şeklindeyse ve devammı gelmediyse test yaptır tatlım yoksa ümitlenme.benim 1gün leke 2.gün leke 3.gün biraz kanama 4.gün hiç bişe yok 5.gün biraz kanama olmuştu şimdi gelde ümitlenme..test yaptım çünkü benim 2.günden itibaren foşur foşurdur yaniii ama değilmiş işte neydi bilmiyorum..

gelirler hele abileri yada ablaları kapıyı acsın anlarda peşlerine kaşar gelir kardeşlerin huyu buabla abilerini gıcık etmek

jinemed kalamiş tüp bebek merkezi dr ali rştü ergün senin aklında neresi var

ayy tatlım aklıma geldi sen doğum yaptıktan sonra korunmayı düşünürmüsün???? gerçi senin doğal oldu ama ne bilim yaniiiii bu sorum herkese gelsin..biz kocişle konuşmuştuk bu konuyuda aklıma geldi

ayy tatlım aklıma geldi sen doğum yaptıktan sonra korunmayı düşünürmüsün???? gerçi senin doğal oldu ama ne bilim yaniiiii bu sorum herkese gelsin..biz kocişle konuşmuştuk bu konuyuda aklıma geldi

valla tatlım emzirirsem ki inşallah sütüm olur. ilaçla korunamam bebeğe geçer ilaç çünkü.
ama korunmayı evet düşünürüm. en azından 1 sene. ama ben değil kociş düşünsün.
o korunsun bi kerede
sadece emzirmek i,çin korunurum yani. eğer hemen hamile kalırsam bebeğime süt içiremem zehirleyebilir:44::44:

ilk cevap bende korummakmı oda ne nasıl yapılıyo 7. sonra belki araştırırım neyin nesiymiş diye

jinemed kalamiş tüp bebek merkezi dr ali rştü ergün senin aklında neresi var

istanbuldamı yani orası bilmiyorum hiç..benim evime en yakın olan hastane Erdem hastanesi..ben aşılamalarımıda orda yaptırdım..fiyat olarakta birazdaha uygun diğer yerlere göre.hem dr zeynep kamildeki tüp bebek ünitesinde çalışmış ve doçent.Serap Yaltı. ben bikere ablamın dr una gittim öyle bi muayene olup danışmak için onada sordum oda tavsiye etti serap hanımı bakalım..

bide burdada erdem hastanesinde tüp bebek yaptıranlar diye bi topic açmışlar orayıda takip ettim ii gibi yani memnun herkes..olumsuz söyleyen de var ama enn iyi yerleriçinde olumsuz söyleyen çok.benim evime yakın olması ve biraz daha uygun olmasıda önemli benim için.

peki sen????:26:
eşime göre kesinlikle gerek yok öyle bişeye olursa olsun o çok seviyo çocukları kaç tane olursa olsun der..ama sen haklısın süt meselesinden dolayı bencede emzirme süresinde korunmak lazım
ilk cevap bende korummakmı oda ne nasıl yapılıyo 7. sonra belki araştırırım neyin nesiymiş diye

eşime göre kesinlikle gerek yok öyle bişeye olursa olsun o çok seviyo çocukları kaç tane olursa olsun der..ama sen haklısın süt meselesinden dolayı bencede emzirme süresinde korunmak lazım

sadece bebeğimin yeterince süt alması konusunda korunmayı düşünürüm.
biliyorumki emen çocuklar daha sağlıklı oluyo buna eminim.
yoksa bebek istemediğimden değil tabikide.
ben çocuk istemiyorum deme lüksüne sahip değilim yani. asla bu kelimeyi kullanmam

korunmak mı o da ne
1 yıl korundum bi daha Rabbim göstermesin bi de hemen bebiş versin hepimize (amin)

kesinlikle haklısın tatlım, emzirmek için de müacadele et tatlım çok önemli..herkes grip oldu benim yeğenim olmadı neden??emiyo tosuncuk ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…