bak tek umudum sen kaldın tesbihini bekliyorum
karacım kendine çok dikkat et canım, çok geçmiş olsun.
sakın kendini yorma ki bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun..
Rabbim yardımcın olsun
biliyorum tatlım. nasipse yarın gönderirim
bu arada herkese hayırlı haftalarrrrrrrrr... başta kara olmak üzere güzel haberlerle dolu bi hafata olsun inşş...bende bugün test yaptım negatif çıktı yineeee
bu arada herkese hayırlı haftalarrrrrrrrr... başta kara olmak üzere güzel haberlerle dolu bi hafata olsun inşş...bende bugün test yaptım negatif çıktı yineeee
nasip bitenem. rabbim zamanını biliyor biliyosun.
ne zaman ol derse o zaman oluyo inşallah daha fazla bekletmeden oluverir inşallaaahhh
inşş tatlım bakalım inatsa inateee birgün pozitif cıkcak demi ama.o inatcıysa biz daha inatcıyız
nasip bitenem. rabbim zamanını biliyor biliyosun.
ne zaman ol derse o zaman oluyo inşallah daha fazla bekletmeden oluverir inşallaaahhh
eee birgün pozitif cıkcak demi ama.o inatcıysa biz daha inatcıyız
kara_,febe+,masalcan+,edanurlu,tume+,
herkesee hayırlı günler kızlar nasılsınız bakalım
karam inşallah tatlım sen yüreciğini ferah tut oluruna bırak. olacaktan öteye geçilmez kuşum
karam inşallah tatlım sen yüreciğini ferah tut oluruna bırak. olacaktan öteye geçilmez kuşum
canım senin bebeiş nasıl anlatta biraz neşemiz artsın
ne oolsun be nevacım.. düşüncelere daldım ben yine..napsam bilmiyorum..yazın çıkmasınımı beklesem,tüp bebekmi yaptırsam yoksa bir kez daha aşılamamı yaptırsam.. napsam beklemek beni mahvediyooooakıl verin bana:26:
inşallah iyidir teyzesi.
valla olana kadar canımız çıkıyo ama inan bitmiyo endişelerimiz.
gece uyku yok desem yeridir, hep zarar verecem uyurken diye korkuyorum eşim hiiiiiççç ddeğmeden uyuyo ve rahat değil. her an karnıma vuracak gibi hissediyo kendini.
eminim normal hamile kalanlar yani bizim gibi uğraşmayanlar bizim kadar dikkat etmiyolardır.
zor ulaşmak heralde bukadar diken üstünde olmamızı sağlıyo.
ve inan tatlım hala ben hamileymişim gibi gelmiyo. bişey hissetmiyorum ya.
bi bulantı hatırlatıyo. ve çok korkuyorum. hala hamileyim oh diyemiyorum nedense.
allah korusun uyanacam ve bu bi koca yalandı veya rüyaydı diye öyle bi şans seni bulmaz salakmısın sen denecek diye korkuyorum.
rabbim hayırlısını versin inşallah. kucağımızada sağ salim almayı nasip etsin hepimiz için dıleğim.
rabbim yüzümüze baksın inşallah
ne oolsun be nevacım.. düşüncelere daldım ben yine..napsam bilmiyorum..yazın çıkmasınımı beklesem,tüp bebekmi yaptırsam yoksa bir kez daha aşılamamı yaptırsam.. napsam beklemek beni mahvediyooooakıl verin bana:26:
öyle yapıyom canım akışına bıraktım biraz geceleri agladım o kadar oda gözyaşı gözleri gzelleştirir diye
bence imkanın varsa iyice araştır ve tüp yaptır aşılamadada aynı sitresi yaşıyoruz ama sansınız daha düşük ayy birden gülesim geldi sanki ben cok kararlı ne yapacagını biliyomuş gibi akıl veriyorum oda güzel demi bak bide bi arkadaşım vardı ada aşılama için gün almış dr gitcekleri gün gebe oldugunu ögrenmş bana nasıl olsa aşılama yaptırcam diye kendimi salmıştım rahattım dedi hamile cıktım darisi bizim başımıza
öyle tatlım ben şu tüpte kaç gece uykuda kacamı dövmüşüm karına vuruyosun diye ama hatırlamıyorum oda yanımda yatmamaya başladı bişe olur diye ama nasip kısmet
bende yumurtlamadım kuşum sanırım ama çatlama akıntımda gelmişti anlamadım
ahhh olsa tatlım yapacak bişey yok ne yapalım hayatı zindan etmeye gerek yok uğraşlar bulun kendinize mesela ben elişi yapıyorum falan düşünmeye fırsat vermiyorum bide dün annemlere gittim yiğenim huysuz ötesi kardeşim perişan oldu bişey anlamadı ben her gittiğim yerde genç kız gibi rahatım valla tadını çıkarmak gerek istediğim yere gidiyorum he canım bebekmi sevmek istedi dolu çevrem millet kedi gibi gidip seviyorum sonra eve gel yat uyu ohhhhhhhhhhh zaten olmazsada bir 10 sene sonra zaten artık düşünmem gibi geliyor ama o 10 seneyide kahrolarak ziyan etmek istemiyorum ne dedim olacaktan öteye geçilmiyor millette susar heralde artık ben yaşlanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?