canım ya ablam sabah hastaneye gecmeden kan aldı nasip artık bekliyorum tel acıp haber vercek
olsun tumecim benim adaşımm zatennay fabecim hiç farkında değilim ya pardon canım
bak anlamamam normal daha seni tumeden ayırd edmezken anlamam anormal olurdu.
hııııııııııııııım bak budefa anladım çok sağol canım.
sence ben iki embiriyoyuda koydursammı yoksa riske atmıyım bidaha deneme şansım olsunmu?
hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inşşşşşş...umut olursun bizede..canım ya ablam sabah hastaneye gecmeden kan aldı nasip artık bekliyorum tel acıp haber vercek
canım dualarımız seninle allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin...kizlar size iyi geceler bana dua edin ben kacıyorum
haberlerini bekliyoruzcanım ya ablam sabah hastaneye gecmeden kan aldı nasip artık bekliyorum tel acıp haber vercek
ya tatlım kalabiliyordum heralde baksana 1,5 yıl oldu nerdeyse tık yok ..heralde kürtajda birşeyler oldu ve benim sağ tüp kapandıçok üzgünüm çok hayatta en çok istediğim şey anne olmak küçüklüğümden beri yani düşün en çok istediğim şey olmak üzereydi ve ben aldırdım istemeden de olsa ..şimdi uğraş babam uğraş olcakmı olmıcakmı o bile meçhul ...isyan etmiyorum ama bazende neden yani diyorum benim de hakkım anne olmak
sulekaratas+ masalcan+ kara_
bu arada günaydın benim tatlılarım
hadi hayırlı haberlerle inşallah.canım ya ablam sabah hastaneye gecmeden kan aldı nasip artık bekliyorum tel acıp haber vercek
günaydın tatlım.
kızlar benim çarşıda biraz işim var çıkıyorum.
2-3 saat sonra görüşmek üzere nasipse.
karacım güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum. tabiki hayırlısı neyse o şekilde tatlım....
aaa bilmiyordum tamam o vakit içime doğmuş.olsun tumecim benim adaşımm zatenntatlım ne desemki çok zor bi soryu bu..ama şöle düşünüyorum ben.nasıl olsa senin rahminde sorun yok tutunabiliyo bebişin sana.1taneyi koydurabilirsin ondan.dediğin gibi pıhtılaşma vs.sorunun varsa riske atmamış olursun..ama yişnede en doğru karar senin verdiğin karardır
günaydın canım hoşgeldin.sulekaratas+ masalcan+ kara_
bu arada günaydın benim tatlılarım
sağol canım sende hoşgeldin.
iyiyim çok şükür sen nasılsın?
günaydın canım hoşgeldin.
kolay gelsin canım.bende iyi olmaya çalısıyor orum işte akşama yatılı misafirlerim gelcek yemek falan koşuşturmacası işte..
ALLAH iylik versin canım.hoşbuldum tatlım sağol sern nasılsın bakalım çocuklarla ilk günün nasıl geçiyor?
tamama cnm görüşürüz sanada kolay gelsinbende iyi olmaya çalısıyor orum işte akşama yatılı misafirlerim gelcek yemek falan koşuşturmacası işte..
kolay gelsin canım.
kızlar ben gidiyim çocuklarımı alıyım okuldan bişeyler yediriyim gelirim gene öpyrm hepiciğinizi.
kolay gelsin canım.
kızlar ben gidiyim çocuklarımı alıyım okuldan bişeyler yediriyim gelirim gene öpyrm hepiciğinizi.
allah kolaylık versin cnm sana çabucak çabucak hallet inş.işlerini...
tamama cnm görüşürüz sanada kolay gelsin
hadi güle güle.. görüşürüz... kendine dikkat et..
inşallah hallettim sayılır.. bitti yemekler.. bi yatakları değiştircem onada üşeniyorum..
geleyim tatlım yardıma
ayy ne güzel olur valla :) pek hayra geçersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?