Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun tumecim benim adaşımm zatenn tatlım ne desemki çok zor bi soryu bu..ama şöle düşünüyorum ben.nasıl olsa senin rahminde sorun yok tutunabiliyo bebişin sana.1taneyi koydurabilirsin ondan.dediğin gibi pıhtılaşma vs.sorunun varsa riske atmamış olursun..ama yişnede en doğru karar senin verdiğin karardır
canım ya ablam sabah hastaneye gecmeden kan aldı nasip artık bekliyorum tel acıp haber vercek
hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inşşşşşş...umut olursun bizede..

kizlar size iyi geceler bana dua edin ben kacıyorum
canım dualarımız seninle allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin...
canım ya ablam sabah hastaneye gecmeden kan aldı nasip artık bekliyorum tel acıp haber vercek
haberlerini bekliyoruz

tabiki olacaksın bitanem...zamanı var allah zamanı geldiğinde verecek cnm hiç üzülme hemde çok iyi anne olacağız hepimiz

sulekaratas+ masalcan+ kara_
bu arada günaydın benim tatlılarım

günaydın tatlım.

kızlar benim çarşıda biraz işim var çıkıyorum.
2-3 saat sonra görüşmek üzere nasipse.
karacım güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum. tabiki hayırlısı neyse o şekilde tatlım....

aaa bilmiyordum tamam o vakit içime doğmuş.
zor dimi bende kararsızım ama fikrin daha ağır basıyor riske atmıyim ben ikinciye şansım olsun.

allah kolaylık versin cnm sana çabucak çabucak hallet inş.işlerini...
bende iyi olmaya çalısıyor orum işte akşama yatılı misafirlerim gelcek yemek falan koşuşturmacası işte..
tamama cnm görüşürüz sanada kolay gelsin
kolay gelsin canım.
kızlar ben gidiyim çocuklarımı alıyım okuldan bişeyler yediriyim gelirim gene öpyrm hepiciğinizi.

hadi güle güle.. görüşürüz... kendine dikkat et..
kolay gelsin canım.
kızlar ben gidiyim çocuklarımı alıyım okuldan bişeyler yediriyim gelirim gene öpyrm hepiciğinizi.

inşallah hallettim sayılır.. bitti yemekler.. bi yatakları değiştircem onada üşeniyorum..
allah kolaylık versin cnm sana çabucak çabucak hallet inş.işlerini...

tamama cnm görüşürüz sanada kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…