Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hııııım bendensin yani
ah canım okadarda değil adamcağıza yazık.

bugun tv kadın kocasını evlendirmiş neden diye soruyo sunucu cocugum olmuyodu bende evlendirdim dedi bi komigim gitti hemen kocuşu aradım uzülme bebiş olmazsa seni evlendircem diye garibanda sen iyice sıyırdın diye söylendi ha tutarsa yapcak bişe yok beklesin 9 ay zati ben onun nazlarımla deli ederim o işi yapcak ne enerjisi nede istegi kalır

melodicim rabbim bizi seviyor ve deniyor tıbbi bi nedenide olabilir bebeğini kaybettikten sonra piskolojıkte olmuş olabilir sen rahim filmi çektin sanırım ayrıca tek tüp
hamile kalmaya engel değilki.
üzme kendini şütfen karaya pes etmek yok deyip kendini üzme

yuh zihniyete bak.
canım ya sen beni güldürdün gecenin bu saatinde RABBİMDE seni yarın kahkalara boğsun inşallah.
sen öyle zannet o konuyu tüketilen hiçbir enerji türü yok bence.

ah canım benim saol desteğin için başkalarına güzel moral veririm ama kendime gelince gerçi bu bebek konusu beni böyle yapıyor yelkenler foraaa ..geçicek inşallah allahtan ümit kesilmez başka dertler vermesin en azından şansımız devam etsin oda yeter kuzum dimi

rica ederim canım arkadaşım benim ne demek teşekkür edilicek bişey yok ayrıca benim için zevk seninle sohpet etmek.
aynen öyle insanız ve bazen ağlayıp üzülücez çok hassas bi konu ama yıkılmak yok sonra dimdik kalkıcaz.
amiiiiiiiiiin bak komşumun ablasının oğlu 25 yaşında 8 aylık evliydi karısıyla araları açılmış hastanelik oluyor kan pıhtılaşması varmış tedaviden sonra dr temiz hava alsın demiş çanakkaleye ablasının yanına gitmiş dün kalp kırızı ve öldü neler var hayatta allahıma şükürler olsun

iyi geceler canım ben senin bu sağ tüp kapandı için birşey dicem benim görümcemin 1 yaşında oğlu vardı o da ameliyat geçirmiş kücükken onunda işte bir tarafı çalışmadığı için ikinci cocuğun olmayabilir şanslıymışsın ki bu doğdu ikinciyi istiyorsan ara verme yoksa olamazsın demişti ama bu ay hamile haberini aldık benimle birlikte hamile kalmış.rabbimin işi işte,doktora gitti doktor senin yumurtalıkların çalışmıyordu çok şaşırdım falan demiş inan seninde birgün yüzün gülecek tatlım,rabbim sana da ve diğer tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin.içine su serpmek istedim.ümütsiz olma olur mu .rabbim dualarınızı kabul etsin

canım benim çok saoll allah bebişini sana bağışlasın inşallah güzel günler göstersin görümcen adına da çok sevindim umut oldu bana inşallah rabbim benimde yüzüme bakar ve isteyen herkesinnn ..çok teşekkürler bu inceliğin için..

rica ederim gülüm içini biraz olsun rahatlattıysam ne mutlu ,dualarım sizler için her zaman.tanımıyoruz ama anne olmak isteyenlere rabbim versin diyorum inşallah hepinizin yüzü gülecek.

rica ederim gülüm içini biraz olsun rahatlattıysam ne mutlu ,dualarım sizler için her zaman.tanımıyoruz ama anne olmak isteyenlere rabbim versin diyorum inşallah hepinizin yüzü gülecek.

aminnnnnnnnnnnnnn inşallah canım benim:)ne güzel anne olupta biz anne olmaya çalışanlara destek vermen saoalsın ..

baktım ses seda yok gittin sandım.
kociş hadi yatalım dedi olmaz ben melodiyle biraz sohpet edicem dedim ben seni bi başka sevdim ya neden acaba.

bilyorumki her gece buluşmuyozki ama bence ondan değil ama neyse ney seviyom işte nedeni önemli değil.

kizlar size iyi geceler bana dua edin ben kacıyorum

inşallah tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin

herkese günaydınnnnnnnn.....
evet haklısın tatlım ama işte doğal olsun diye uğraşıp duruyorum..bakalım nereye kadar rabbim en doğru kararı verip en doğru zamanı göstersin bize inşşş..ya işte hiç bi sebebi yokken,herşey normalken hamile kalamamak çok stresli bi süreç maalesef.

yazın tavsiye etmeme sebepleri sanırım spermlerin sıcağa olan hassasiyetinden.. ama çokta önemli değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…