kizlar size iyi geceler bana dua edin ben kacıyorum
hııııım bendensin yani
ah canım okadarda değil adamcağıza yazık.
melodicim rabbim bizi seviyor ve deniyor tıbbi bi nedenide olabilir bebeğini kaybettikten sonra piskolojıkte olmuş olabilir sen rahim filmi çektin sanırım ayrıca tek tüpya tatlım kalabiliyordum heralde baksana 1,5 yıl oldu nerdeyse tık yok ..heralde kürtajda birşeyler oldu ve benim sağ tüp kapandıçok üzgünüm çok hayatta en çok istediğim şey anne olmak küçüklüğümden beri yani düşün en çok istediğim şey olmak üzereydi ve ben aldırdım istemeden de olsa ..şimdi uğraş babam uğraş olcakmı olmıcakmı o bile meçhul ...isyan etmiyorum ama bazende neden yani diyorum benim de hakkım anne olmak
yuh zihniyete bak.bugun tv kadın kocasını evlendirmiş neden diye soruyo sunucu cocugum olmuyodu bende evlendirdim dedi bi komigim gitti hemen kocuşu aradım uzülme bebiş olmazsa seni evlendircem diye garibanda sen iyice sıyırdın diye söylendi ha tutarsa yapcak bişe yok beklesin 9 ay zati ben onun nazlarımla deli ederim o işi yapcak ne enerjisi nede istegi kalır
melodicim rabbim bizi seviyor ve deniyor tıbbi bi nedenide olabilir bebeğini kaybettikten sonra piskolojıkte olmuş olabilir sen rahim filmi çektin sanırım ayrıca tek tüp
hamile kalmaya engel değilki.
üzme kendini şütfen karaya pes etmek yok deyip kendini üzme
rica ederim canım arkadaşım benim ne demek teşekkür edilicek bişey yok ayrıca benim için zevk seninle sohpet etmek.ah canım benim saol desteğin için başkalarına güzel moral veririm ama kendime gelincegerçi bu bebek konusu beni böyle yapıyor yelkenler foraaa ..geçicek inşallah allahtan ümit kesilmez başka dertler vermesin en azından şansımız devam etsin oda yeter kuzum dimi
iyi geceler canım ben senin bu sağ tüp kapandı için birşey dicem benim görümcemin 1 yaşında oğlu vardı o da ameliyat geçirmiş kücükken onunda işte bir tarafı çalışmadığı için ikinci cocuğun olmayabilir şanslıymışsın ki bu doğdu ikinciyi istiyorsan ara verme yoksa olamazsın demişti ama bu ay hamile haberini aldık benimle birlikte hamile kalmış.rabbimin işi işte,doktora gitti doktor senin yumurtalıkların çalışmıyordu çok şaşırdım falan demiş inan seninde birgün yüzün gülecek tatlım,rabbim sana da ve diğer tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin.içine su serpmek istedim.ümütsiz olma olur mu .rabbim dualarınızı kabul etsinya tatlım kalabiliyordum heralde baksana 1,5 yıl oldu nerdeyse tık yok ..heralde kürtajda birşeyler oldu ve benim sağ tüp kapandıçok üzgünüm çok hayatta en çok istediğim şey anne olmak küçüklüğümden beri yani düşün en çok istediğim şey olmak üzereydi ve ben aldırdım istemeden de olsa ..şimdi uğraş babam uğraş olcakmı olmıcakmı o bile meçhul ...isyan etmiyorum ama bazende neden yani diyorum benim de hakkım anne olmak
rica ederim canım arkadaşım benim ne demek teşekkür edilicek bişey yok ayrıca benim için zevk seninle sohpet etmek.
aynen öyle insanız ve bazen ağlayıp üzülücez çok hassas bi konu ama yıkılmak yok sonra dimdik kalkıcaz.
amiiiiiiiiiin bak komşumun ablasının oğlu 25 yaşında 8 aylık evliydi karısıyla araları açılmış hastanelik oluyor kan pıhtılaşması varmış tedaviden sonra dr temiz hava alsın demiş çanakkaleye ablasının yanına gitmiş dün kalp kırızı ve öldü neler var hayatta allahıma şükürler olsun[/QUOTE
allah rahmet eylesin çok zor bir durum ..dediğin doğru tatlım neler var hayatta ya şükretmek lazımmmm..sağlımız iyi kötü yerinde bebiş içinde uğraş verdik mi tamamdır inşallah ..allah güzel günler göstersin hepimize inşallah ...canım hadi çıkalım sohbet etmek çok güzel bıraksan sabaha kadar konuşurum zatenama seni kocişinden ettim adamcağız kızcak bana :18::18::18:
iyi geceler canım ben senin bu sağ tüp kapandı için birşey dicem benim görümcemin 1 yaşında oğlu vardı o da ameliyat geçirmiş kücükken onunda işte bir tarafı çalışmadığı için ikinci cocuğun olmayabilir şanslıymışsın ki bu doğdu ikinciyi istiyorsan ara verme yoksa olamazsın demişti ama bu ay hamile haberini aldık benimle birlikte hamile kalmış.rabbimin işi işte,doktora gitti doktor senin yumurtalıkların çalışmıyordu çok şaşırdım falan demiş inan seninde birgün yüzün gülecek tatlım,rabbim sana da ve diğer tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin.içine su serpmek istedim.ümütsiz olma olur mu .rabbim dualarınızı kabul etsin
rica ederim gülüm içini biraz olsun rahatlattıysam ne mutlu ,dualarım sizler için her zaman.tanımıyoruz ama anne olmak isteyenlere rabbim versin diyorum inşallah hepinizin yüzü gülecek.canım benim çok saoll allah bebişini sana bağışlasın inşallah güzel günler göstersingörümcen adına da çok sevindim umut oldu bana inşallah rabbim benimde yüzüme bakar ve isteyen herkesinnn ..çok teşekkürler bu inceliğin için..
elhamdülilah rabbim yardımcımız olsun.rica ederim canım arkadaşım benim ne demek teşekkür edilicek bişey yok ayrıca benim için zevk seninle sohpet etmek.
aynen öyle insanız ve bazen ağlayıp üzülücez çok hassas bi konu ama yıkılmak yok sonra dimdik kalkıcaz.
amiiiiiiiiiin bak komşumun ablasının oğlu 25 yaşında 8 aylık evliydi karısıyla araları açılmış hastanelik oluyor kan pıhtılaşması varmış tedaviden sonra dr temiz hava alsın demiş çanakkaleye ablasının yanına gitmiş dün kalp kırızı ve öldü neler var hayatta allahıma şükürler olsun[/QUOTE
allah rahmet eylesin çok zor bir durum ..dediğin doğru tatlım neler var hayatta ya şükretmek lazımmmm..sağlımız iyi kötü yerinde bebiş içinde uğraş verdik mi tamamdır inşallah ..allah güzel günler göstersin hepimize inşallah ...canım hadi çıkalım sohbet etmek çok güzel bıraksan sabaha kadar konuşurum zatenama seni kocişinden ettim adamcağız kızcak bana :18::18::18:
tamam canım ALLAH rahatlık versin uyumam lazım zaten sorululuklarım var bu ara biliyosun öpyrm.
hı bu arada kocişin sana kızmasına izin verirmiyim hiç
rica ederim gülüm içini biraz olsun rahatlattıysam ne mutlu ,dualarım sizler için her zaman.tanımıyoruz ama anne olmak isteyenlere rabbim versin diyorum inşallah hepinizin yüzü gülecek.
elhamdülilah rabbim yardımcımız olsun.
tamam canım ALLAH rahatlık versin uyumam lazım zaten sorululuklarım var bu ara biliyosun öpyrm.
hı bu arada kocişin sana kızmasına izin verirmiyim hiç
yirim seni ben kız yirim vallaöpüyorummm canım güzl uykular olsunnnn inşallah
ya semi olsa tamam ama sana kociş sana kızamazyirim seni ben kız yirim vallaöpüyorummm canım güzl uykular olsunnnn inşallah
bende öpyrm sanada canım
baktım ses seda yok gittin sandım.
kociş hadi yatalım dedi olmaz ben melodiyle biraz sohpet edicem dedim ben seni bi başka sevdim ya neden acaba.
bilyorumki her gece buluşmuyozki ama bence ondan değil ama neyse ney seviyom işte nedeni önemli değil.
kizlar size iyi geceler bana dua edin ben kacıyorum
bugun tv kadın kocasını evlendirmiş neden diye soruyo sunucu cocugum olmuyodu bende evlendirdim dedi bi komigim gitti hemen kocuşu aradım uzülme bebiş olmazsa seni evlendircem diye garibanda sen iyice sıyırdın diye söylendi ha tutarsa yapcak bişe yok beklesin 9 ay zati ben onun nazlarımla deli ederim o işi yapcak ne enerjisi nede istegi kalır
fabecim akşam üstü yaşadıklarımdan malum bu msj atlamışım.
iyide canım benim koca bir ayda yaşadığın sitreste ortada.
ah canım ya senmi güçsüzsün sabrını çabanı takdir ediyorum ben aksine koca bi ay öncesi bikenara dursun çabana şahit oldum.
hıııım bak bu kışın yaptırma mevzusunu bilyordum benim dr,m böyle bişey demedi araştırmak lazım bende tam tersini düşünüyordum kışın daha zayıf daha hastalığa müsayid oluyor bünyemiz e malum ilaçta kullanamıyoruz.
ay canım sağol anlayışın için çok tecrübeli sayılmam aslında ama denememden bilgilendirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?