günaydın fabecim anlıyorum canım sende haklısın rabbim muradına nail etsin inşallah.herkese günaydınnnnnnnn.....
evet haklısın tatlım ama işte doğal olsun diye uğraşıp duruyorum..bakalım nereye kadar rabbim en doğru kararı verip en doğru zamanı göstersin bize inşşş..ya işte hiç bi sebebi yokken,herşey normalken hamile kalamamak çok stresli bi süreç maalesef.
yazın tavsiye etmeme sebepleri sanırım spermlerin sıcağa olan hassasiyetinden.. ama çokta önemli değil bence.
günaydın kızlar herkese merhabalar.
günaydın hoşbuldum canımgünaydın hayatımm hoşgeldinnnn
günaydın fabecim anlıyorum canım sende haklısın rabbim muradına nail etsin inşallah.
acaba dondurulmuş embiriyo içinde geçerlimi bu kafama takıldı şimdi.
tumecim anlamadım desem kızarmısın benim afyonum patlamadı ya henüz algılamakta zorlanıyorum acık.amin cnm inşşş.. yok cnm eğer tek sebep spermlerin hassasiyetiyse bence embriyo mevsimden hiç etkilenmez..
aaaaaaa hadi hayırlısı orkidecim çok büyük bi haz pıt pıtları duymak.orkide cnmmm buugün pıt pıtlar duyulacak dimiiii???????
günaydın canım hoşgeldin.günaydınlaaaaaaaarrrrrrr
tume demişsin ama bana sordun galiba tatlımtumecim anlamadım desem kızarmısın benim afyonum patlamadı ya henüz algılamakta zorlanıyorum acık.
günaydınlaaaaaaaarrrrrrr
günaydın kızlar herkese merhabalar.
günaydınlar herkese............
ay fabecim hiç farkında değilim ya pardon canımtume demişsin ama bana sordun galiba tatlımbak şekerim şimdi spermlerin canlılığı,hızı falan yumurtayı dölleyebilmesi için çok önemli ya,heh işte yazında canlılık oranı etkileniyo olabilir dedim.senin embriyolar zaten döllenmiş sıcaklık etkilemez yani anladınmı??
günaydınlar herkese............
günaydın canım. nasılsın?
test yaptıracaktın bugün ne zaman gideceksin?
ay sıkıştırıyo gibi oluyorum ama merakımdan mazur gör tatlım
karacım günaydın naptın testini?günaydınlar herkese............
sağol canım sende hoşgeldin.günaydınnn hoşgeldinn sefalar getirdin :) nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?