Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ali İmran suresi
Enbiya suresi
Meryem surasi
4 cuma ard arda 1000 kere Ya Evvel
707 kere Ya Varis

bunları ben yapacağımAllah ın izni ile annem Kuran okurken rastladı Enbiya suresinde Zekeriya aleyhisselamın duasına zamanı geldi kalk abdest al oku dedi.. sizde okuyun arkadaşlar..

isterseniz önce meallerini okuyun arapçadan anlamıyorsanız Allah ın izni ile olur inşallah..

bunlarıda araştırdım işinize yarar umarım...

Çocuk Düşmemesi İçin, hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i kerimede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir..biz bilemeyiz..
Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.
sevgilerle...

günaydın fabecim anlıyorum canım sende haklısın rabbim muradına nail etsin inşallah.
acaba dondurulmuş embiriyo içinde geçerlimi bu kafama takıldı şimdi.

günaydın fabecim anlıyorum canım sende haklısın rabbim muradına nail etsin inşallah.
acaba dondurulmuş embiriyo içinde geçerlimi bu kafama takıldı şimdi.

amin cnm inşşş.. yok cnm eğer tek sebep spermlerin hassasiyetiyse bence embriyo mevsimden hiç etkilenmez..

tumecim anlamadım desem kızarmısın benim afyonum patlamadı ya henüz algılamakta zorlanıyorum acık.
tume demişsin ama bana sordun galiba tatlım bak şekerim şimdi spermlerin canlılığı,hızı falan yumurtayı dölleyebilmesi için çok önemli ya,heh işte yazında canlılık oranı etkileniyo olabilir dedim.senin embriyolar zaten döllenmiş sıcaklık etkilemez yani anladınmı??

günaydınlaaaaaaaarrrrrrr

günaydınnn kuzucummmmmm

ay fabecim hiç farkında değilim ya pardon canım
bak anlamamam normal daha seni tumeden ayırd edmezken anlamam anormal olurdu.
hııııııııııııııım bak budefa anladım çok sağol canım.
sence ben iki embiriyoyuda koydursammı yoksa riske atmıyım bidaha deneme şansım olsunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…