Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ve canım hiçbirşey istemiyooooooooo:44::44:

ayyy benimde yaaa zaten canım istemeyince yapmak dahada zor tatlım yeşil mercimeği severmisin?? çorbası ve yemeğinide yaparım ben çoookta faydalı.. aklıma geldi yemediysen yap bi ara ye ok?? çünkü genelde pek yapılmıyo.. nerden aklıma geldiyse alakaya maydonoz

benim yemek derdim yok bu gün şükür...febeeee ben dayanamadım kaldırdım heryeri çok işim var çooooooookkkkkk akşamada kına var bilmiyorum ne yapıcam ama yetiştirim ya ben şimdi mola verdim bi sigara bi kola içim dedim :) aynı zamanda gazda veriyorum kendime bakarmısın :)))))))))

Son düzenleme:

yok yemedim hiç ama mutlaka alıp yapıcam bigün.
geçende bulgur pılavını yeşil mercimekle yapıyorum sanırım sen demiştin.
alayım mercimeği sorayım sonra sana tarıfleri.
ben hiç yapmadım yemek yeşil mercimekle.
ama aklımdanda mercimek çorbası geçiyodu valla okudun aklımdakini

benim yemek derdim yok bu gün şükür...febeeee ben dayanamadım kaldırdım heryeri çok işim var çooooooookkkkkk

hıım iyi yapmışsın bende kaldırmıştım 2 gün sonrada hamile olduğumu anladım ve birtek salonum kaldı...
aferin sana kızım beklesene adetin geçsin sonra yap.
ne acelen var kuzum

benim yemek derdim yok bu gün şükür...febeeee ben dayanamadım kaldırdım heryeri çok işim var çooooooookkkkkk
ah seni seniiii ağır kaldırma ve dikkatli yap bariii

evet cnm bulgur pilavıylada güzel oluyo,erişteyle birlikte çorbasıda çok güzel oluyo bide patates havuçla beraberde yemeğini yapıyorum oda çok güzel oluyo..valla yeşil mercimek altın değerinde.

demek ordan hissettim söyledimmm

ben çıkıyorum kızlar..eşim geliyo ben daha ne yemek yapacağıma bile karar vermedim :18::18: hade öptümm siziiiii

hıım iyi yapmışsın bende kaldırmıştım 2 gün sonrada hamile olduğumu anladım ve birtek salonum kaldı...
aferin sana kızım beklesene adetin geçsin sonra yap.
ne acelen var kuzum

ya tatlım ben dayanamıyorum ya...zaten her pazartesi kaldırıyorum her yeri yatak odası zorluyor beni sadece ama ne yapayım.yatağı çekerken zorlanıyorum pazartesi günleri oynatabildiğim herşeyin altını çeker alırım ben dün yapamadım bu gün yapayım dedim işte.arkadaşlarımda manyaksın sen der her hafta olurmu öle diye ama öbür türlü üstten yapmakta içime sinmiyor canım ya ama ne yapayım yapmadanda olmuyor.gerçi şimdi biraz belim ağrıyorda

slm canlarım ben geldim çok şükür kesemizi gördük pazartesi tekrar gidecegim kalp atışı için şuan görmem lazımdı ama geç yumurtlayıp geç dölenme oldugu için pazrtesiye göürürüz dedi çok güzel bi duygu allaha şükürler olsunki hepinize bu duyguyu yaşatsın rabbim en kısa zamanda

ayyyyy çoooooook sevindim.
hadi gözün aydın tatlım inşallah pıt pıtlarıda duyarsın pazartesi bitanem

ayy canım senin adına çok sevindim
amiin canım allah tüm isteyenlere nasip etsin banada

valla aynı bende senin gibiyim tatlım.
işte sonucu öğrenmeden 2 gün öncesine kadar bende her yerleri oynatım.
tüp bebek yapacaktım ya hazırlık olsun dedim. kime söylenirki gel evimi topla diye.
bende herşeyimi gönlüme göre temizlemiştim bi salon kaldı.
onuda bu hafta sonu kociş yapacak

kısmet bellimi olur belki benimde öle olur gerçi ben hamile kalsamda yapıcam başka çare yok bende kaynana faktörü var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…