kısmet bellimi olur belki benimde öle olur gerçi ben hamile kalsamda yapıcam başka çare yok bende kaynana faktörü var(
canım dualarımız seninle allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin...
haberlerini bekliyoruz
tabiki olacaksın bitanem...zamanı var allah zamanı geldiğinde verecek cnm hiç üzülme hemde çok iyi anne olacağız hepimiz
kaynana faktörü derken:26:
kaynanamla birlikte oturuyorumya ben...zaten lafı filan olduğunda mesela dr iğneyi bu akşam yaptır yarın dahil 3 gün çalışma var dedi bu arada dinlen öle kalkıp iş filan yapma hatta eşinle çalışma esnasında bile yorma kendini dedi.bu sordu bana ne dedi diye bende söledim amaaaan zaten ne iş yapıyoruzki bütün gün oturuyoruz çamaşırı eldemi yıkıyormuşuz tarlaya çalışmayamı gidiyormuşuz filan işte bu tip yani kayınvalidem ki ben p.tesileri kaldırım evi demiştimya demin öle işte bu tip bişey benimkide yaptığın hiçbirşeyi görmez sanki hep oturuyorum yatıyorum hiçbirşey yapmıyorum öle konuşur hep allaha havale ediyorum ne diyeyim
:44::44:önce fasulyeyimi koyuyosuuuniyicanım .ne olsun
taze fasulyeyi çiğden koyuyorum tencereye üzerine bol soğan yine çiğ ve domates
2 dişte sarımsak çok az salça 1 çay bardağı su
kapatıyorum kısık ateşte pişiyor yavaş yavaş çokk güzel oluyor
inşallahhh canımmmm inşallahhh,önceden benimki üzüldüğünü belli etmezdi,hatta hiç umursamaz gibiydi,bende kızardım,ya bi öfkelen üzül yoksa sen istemiyomusun diye,oda hayırlısı derdisağolasın canım.....
amin canım inşallah,hepimizin sırayla gelsin rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.yaşatsın annelik duygusunu tabi kocislerimizede babalık duygusunu
datlummm,yumurta gününnü 14 gün geçtimi?kızlar benim bat tarihim 13 ü ya şimdi test yaptım gene tek çizgi
olsa çıkardı dimi şimdi????????
slm millet şimdi test sonucunu ögrendim 45.13 den 85 cıkmış şimdi ablam dr görüşüp döncek yani hamileyim tutunursa annesine
vardır belki kızlar ben yok diye eminken degerler nasıl cıkmış bakın gercekten allahtan ümit kesilmezmiş cok mutluyum su an ve evde yanlızım canım takla atmak istiyor ne yapcam ben
orkidecimmm bitanemmm tebriklerrr,inşş pıt pıtlarıda duyarsınnnn
masall naptın kuzum yemek işini??
selam kızlar.....
çok yazamıyorum biliyorsunuz yine telden girdim...
karacım değerin yükselmiş maşallah canımrabbim bebeğini sana bağışlasın..
sengülcüm daha iyiyim çok sağol tatlım, ilaçlar fayda ediyor..
orkideciğim ne güzel bebişin kesesi görünmüş, Allahım kalp atışlarını da dinlemeyi nasip etsin, dünyanın en güzel sesi bu :))
kızlar ben bugün çoookkk kötü bir şey yaptım, 4,5 aydır sigara içmiyordum ama bugün sigara içtim...
ben çok severimayyy benimde yaaa zaten canım istemeyince yapmak dahada zortatlım yeşil mercimeği severmisin?? çorbası ve yemeğinide yaparım ben çoookta faydalı.. aklıma geldi yemediysen yap bi ara ye ok?? çünkü genelde pek yapılmıyo.. nerden aklıma geldiyse alakaya maydonoz
slm canlarım ben geldim çok şükür kesemizi gördük pazartesi tekrar gidecegim kalp atışı için şuan görmem lazımdı ama geç yumurtlayıp geç dölenme oldugu için pazrtesiye göürürüz dedi çok güzel bi duygu allaha şükürler olsunki hepinize bu duyguyu yaşatsın rabbim en kısa zamanda
kaynanamla birlikte oturuyorumya ben...zaten lafı filan olduğunda mesela dr iğneyi bu akşam yaptır yarın dahil 3 gün çalışma var dedi bu arada dinlen öle kalkıp iş filan yapma hatta eşinle çalışma esnasında bile yorma kendini dedi.bu sordu bana ne dedi diye bende söledim amaaaan zaten ne iş yapıyoruzki bütün gün oturuyoruz çamaşırı eldemi yıkıyormuşuz tarlaya çalışmayamı gidiyormuşuz filan işte bu tip yani kayınvalidem ki ben p.tesileri kaldırım evi demiştimya demin öle işte bu tip bişey benimkide yaptığın hiçbirşeyi görmez sanki hep oturuyorum yatıyorum hiçbirşey yapmıyorum öle konuşur hep allaha havale ediyorum ne diyeyim
:44::44:önce fasulyeyimi koyuyosuuunilginççççç
evet tatlım.k.validemden öğrendim
hepsini doğrayıp harmanlıyorum üzerine az salça ve az su
kapak kapalı pişir
dadından yenmiyor(abartmasam mı ) uğraşmıyorum soğan kavurmakla falan
tavsiye ederim
ben çok severim
yılda bir iki kez yaparım ama tüm tencereyi ben yerim
ne güzel tatlım işallah pıtpıtlarıda duyacaksın.rabbim bebişine ve sana sağlık versin
ay bu problemin çözümü çok basit tatlım
yapma hiçbirşey görsün sengul ne yapıyormuş
:44::44:önce fasulyeyimi koyuyosuuunilginççççç
evet tatlım.k.validemden öğrendim
hepsini doğrayıp harmanlıyorum üzerine az salça ve az su
kapak kapalı pişir
dadından yenmiyor(abartmasam mı ) uğraşmıyorum soğan kavurmakla falan
tavsiye ederim
bende herşeyi çiğden koyarım ama ben düdüklüde pişiriyorum.
en sonda bir tane patataes koyuyorum çoook güzel oluyo.
ben patatesli çok severim. taze fasülyeyi etli ben sevmem hep zeytinyağlı pişiririm
iyi olmana sevindim tatlım...
sıgara içinde bişey demiyorum:44:
masalcım kürtajdan sonra ben sigaraya başlamamıştım tekrar..
yumurta kalitesini düşürür diye..
bugün eşimin kuzeninin hamile olduğunu öğrendim, yazın evlenmişlerdi, kız günde bir pakete yakın sigara içiyordu, bebek kasımda doğacakmış, efkarlandım öyle içtim işte..
amaaaaannnnnnnn dedim
sigara içmesem de olmuyor bebek içsem de olmuyor, içtim ben de
tumecim biraz daha iyiymişsin canım sevindim
ne zaman düzelecek pc
düzelsin artık ya
herşeyi çiğden koyarım ama ben düdüklüde pişiriyorum.
en sonda bir tane patataes koyuyorum çoook güzel oluyo.
ben patatesli çok severim. taze fasülyeyi etli ben sevmem hep zeytinyağlı pişiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?