Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tumecim 2 aydır içmiyorsan içme tatlım bu içtiğini bilmemezlikten geliriz biz
sigaranın tek zararı yumoş kalitesini etkilemek değil biliyorsun canım
hem erkenden yaşlanmakta istemeyiz dimi kırış kırış

içtim ama içer miyim bi daha bilmem...

sen sakın içme bitanem. ben de hamilelikte hiç içmedim daha doğrusu içemedim....

kızlar size ilginç gelecek ama düdüklüde pişen taze fasulyeyi yiyemiyorum.. nedendir bilmem ama bana tadı değişik geliyor...

ay bu arada ben de patlıcan da profum

yok tatlı içmiyorum valla.
sende aramazsan içme bitanem. belli mi olur belki önümüzdeki ay gelir bebiş

evet sevgili arkadaşlar bir fasulyeden profle patlıcan profumuz oldu
hayırlı uğurlu olsun topiğimize
ee masalıda biliyoruz karides profuvede tüm deniz ürünü sakatatlarının

(masalcım geçen balıkçıda yann masada kalamar vardıcanım sen aklıma geldin artık nerde deniz sakatatı(benim uydurmam)görsem sen aklıma geliyorsun)
yok mu başka prof tu doçant ve uzmanlarda kabulumuz

valla öyle çok ta seviyorum.
valla böcek möcek demeden yiyorum.
ama çoook lezetli vallaaaa

yok tatlı içmiyorum valla.
sende aramazsan içme bitanem. belli mi olur belki önümüzdeki ay gelir bebiş
inşallah ama nerde bu ay herhangi bir çalışma içinde olmayı düşünmüyorum çünkü canım... gerildim artık iyice, herşeyi ödev gibi görmeye başladım...biraz da böyle takılayım

semicim haklı var mı sebze yemeklerinde başta profumuz:26::26::26::26:

hasretcim nasılsın canımmmmm

kızlar
eğer kimse vazgeçmezse biz yaza buluşuyoruz ve
tam ortada olduğu için izmite geliyorsunuz ya
harika bir yer buldum
denize nazır bir tarafı balık restaurantı bir tarafı kebapçı
ve üst katıda cafe..unutmuyorum minecimde temiz olsun demişti.mutfağına dalmadım ama temiz bir yere benziyordu
geçen gittik dedim ya cafesinde muhabbet ederken hayal ettim bizi ay süperrrrrr olurdu ya

normal yaşantımda herhangi bi sorun kendimce algılamadım ama bende troit te var,bi tanıdığımda da vardı onda da pıhtılaşma problemi vardı, tsh yüksek bende,metebolizma yavaş,bu da düşüğe neden oluyor

Son düzenleme:
iyiyiz tatlım.
hasretciim sendemi 9 haftalık oldun tatlım.
burda yazan doğrumu
senin bat ne zamandı en son tatlım. ay şaşırdım bizim aramıızda 1 gün mü var.
benmi yanlış anladım:44:

canım ben sat'a göre hesaplarsam şu an itibariyle 7 hafta 4 günlüğüm ama dün doktora gittiğimde 7 hafta 5 günlük olduğunu söyledi baş popo mesafesini ölçerek. benim aşılama olduğu için zaten birkaç gün erken gitmesi gerekiyordu o yüzden de ben doktorun değinine göre değiştirdim etiketi. yok seninle aramızda 1 gün değil 1 hafta 1 gün var. ben 8. haftamı doldurdum sen 9. haftanı

genel olarak iyiyim tumecim. ama soğuk almışım hastayım çok halsizim ve hafiften mide bulantım var zaten aç oturuyorum yemek yiyemiyorum doğru düzgün. bunları yazınca anladım ki pek de iyi değilmişim. ben en iyisi biraz yatıp dinleneyim (bir dokun bin ah işit)

sen nasılsın canım.

semicim sana fasülyeyi nasıl pişireceğimi sormama rağmen yapmaya başlayınca nasıl yaptığımı hatırlamış olucamki kafa bi milyon yabi ikitane çocuğum oldu aniden
malum bide aynı anda salata bulgur pilavı ve sabahları kociş için poğça yapınca soğanı salçayı bi baktımki ben otomatiğe bağlamışım fasulyeyi sırayla kavurup sonra dometesi ekledim et suyu birazda kaynamış su güzel olmuştu ama ben bi garibim pişirdiğim şeyden pek tat almıyorum:84:

hııııııııııııım valla yaptığım yemekler beğeniliyor fakat ben hamur işlerinde daha iyiyim.

offfffffffffffffffffffff ya ben gelemiyicem.:84::84:

anlıyorum canım sağol ALLAH şifa versin inşallah.
bu pıhtılaşma kafamı çok bulandırıyor şu testi bi yapsamda kurtulsam.

içmeee tumeee içme bidaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…