Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her gebe için ilk 3 ay riskli dönem ama dikkat edildiği ve narin davranıldığı sürece zarar olmaz heralde tatlım ne bileyim Sizinki, farklı bir durum nede olsa özlem varrr. ne getirir bilemeyiz.

evet özlem var işin içinde. bakalım yaa. hele bir gideyim de hayırlısıyla bakalım ne olacak

kızlar kociş geldi bi yemek yiyelim.
kocş yatar ben buraya gelirim yine.
öpüldünüzzzzz

tatlım eski ulusmu yeni ulusmu eskisi ise hemen yanımda
ama yeni ulus çok uzak yani o adapazarı tarafında

orkide de gelecekti yanlışmı hatırlıyorum.febede yakın

ay ne utanıcan canım ya
baktık konuşamıyoruz.alırız elimize pcleri bak nasıl dilimiz çözülüyor
ben görünce hepinizi öperim şapur şupur

ayyy nevaaaa aklıma geldi.
bizim sohbet konuları belli. ya kocişler ne konuşuuuurrr..

ay bizimde işte olmadı siz nasıl yaptınız falan filan

ay çok komiiiikkkkk.....düşünsene
ay ölcem şimdiii

hıh tek tüpümün kapalı olduğunu biliyorsa anlatır tabi

ay tatlım :78::78:
anlıyorum ama sor druna mutlaka.riske atma canım.son pişmazlık fayda etmez dikkatli ol canım

semiciğim benim bildiğim ulus pazarı otogar yanında tam otoban çıkışında kandıra çıkışı yeri değiştiyse bilemem.

Teyzede tavşantepede askeriye var hemen onun yanında biliyormusun heee bu arada kızlardan öncede buluşabiliriz kocişe arkadaş yerde bulmuş dedim gidelim kahvaltıya bir hafta sonu dedi o deniz manzaralı yere orası nerede tam olarak belki bilir

hım işte tamda orası.ben oraya yürüme mesafesindeyim canım.hani hep di,yorum ya ist.giderken el salla diye.otobanın sağında ben solunda tavşantepe.ay çok yakın.

aybirkaç resi yükleyecektim ama nereye kaydettim bulşamadım

kuşum ben tek bile gelirim oraya oooo sık görüşürüz o zaman

ay sinir oldum yüklüyorum
ama sonra resmi bulamıyorum
nevacım tatlım seka park diye girebilirsim marmara balık lokantası yada yağmur et lokantası diye gir
aynı yer bak bakayım ben yükleyemedim

kuşum ben tek bile gelirim oraya oooo sık görüşürüz o zaman

tatlım zaten tek gelinemeyecek bir durum yok.ayağının altı burası.sekayada gideriz banada gelirsin ulustada gezeriz.yazın gelirsiniz akşam fuara gideriz
kızlar haziranda gelin akşamada fuarda gezeriz
masalcım gerçi izmir fuarını tutmaz ama orası sanayi fıuarı
burda lunaparkta var kocamannnnnnnnn

bu arada benim burdan izmit 456 km imiş arası:44:

6 7 saat sürüyor canım maalesef

kızlar bu muhabbete gece devam edelim.kociş kızacak şimdi.nevacım sen alttakilerinde bir ifadesini al bakim geleceklermiymiş
orkideyi görüyorum mesela
hadi görüşürüz birazdan

hıııımmm inşallah canım.
benim kociş getirecek valla. onun planını kuruyoruz.
nasıl gideriz nasıl döneriz diye. çok uzak ya olmadı 1 gecede otelde kalırız diyoruz.
bakalım nasip valla

...............................................

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız yine yoktum evde dün annemlerde kaldım bugünde saglık ocagına gittim kan tahlili falan vermiştim sonuçlarını almaya merdivenlerden düştüm yagmur yagıyordu yerler hep ıslak olunca ayagım kaydı çok korktum kanamam olur diye bişey yok doktorumu aradım daha küçük oldugu için bişey olmaz dedi kanaması yoksa kormayın sakin olun demiş eşime bende gelmek istiyorum ama doktorum yola çıkma demişti bu gittiğimdede sormadım bi sorun olmzsa sorarım gelmeye çalışırım banada uzak baya izmit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…