her gebe için ilk 3 ay riskli dönem ama dikkat edildiği ve narin davranıldığı sürece zarar olmaz heralde tatlım ne bileyimSizinki, farklı bir durum nede olsa özlem varrr. ne getirir bilemeyiz.
muhtemelen benimde kociş getirir ama pazar günü olur ancak hatta ben cumartesi gecesinden giderim izmite eşimin teyzesi var orada semi ulus pazarına uzakmısın sen kuzum ben bir orayı biliyorumda :26: ama dediğin yeride kociş bulur sanırım ayyy çok güzel olacak ama ilk karşılaşma çok komik olur bence yatak odamıza kadar bütün özelimizi biliyoruz yüz yüze gelinceneysem öyleyse kesin olanlar
emine
ben
semi
tume
masalcan
varmı artırannnn
ay valla ya ben accık utanacağım or5ası kesin.
bulurlar canııım. ararız semiyi yönlendirir bizi.
barı benım kociş sap gibi kalmaz. onu düşünüyordum bende.
biz sohbet ederken kocişim ne yapacak diyebari sizinkilerle takılır
ayyy nevaaaa aklıma geldi.
bizim sohbet konuları belli. ya kocişler ne konuşuuuurrr..
ay bizimde işte olmadı siz nasıl yaptınız falan filan
ay çok komiiiikkkkk.....düşünsene
ay ölcem şimdiii
hıh tek tüpümün kapalı olduğunu biliyorsa anlatır tabiYok sanmam kesin suçlu ve konuları pc olur bizle alakalı yok hep başındalar şöle geç yatıyorlar falan filan olur
seninkide dermiş bizimki hamile kaldıda ancak kurtulduk bilader allah sizede nasip etsin inşallah
semininki bizim karı pek umutsuz tek tüpü varmışta olumsuz düşünüyor
Benimkide tüpmü yaptıracaksınız:26:
Yok bilader öyle tüp değil falan açıklama yaparmış ne hayal gücü ama
slm kızlar nasılsınız. ben iki gündür çok rahatsızım gelemiyorum o yüzden siteye. yemek yiyemiyorum ruh gibi geziyorum ortalıkta. bugün iyiyim çok şükür. galiba patates beni kötü yapıyor oysa ki ben patatesi çok severim
yaaa masalcan ben şimdi kocişin yanına gideceğim yaa haniii. şimdi benim de kardeş kardeş mi yatmam gerekiyor yaaa
semiciğim benim bildiğim ulus pazarı otogar yanında tam otoban çıkışında kandıra çıkışı yeri değiştiyse bilemem.
Teyzede tavşantepede askeriye var hemen onun yanında biliyormusun heee bu arada kızlardan öncede buluşabiliriz kocişe arkadaş yerde bulmuş dedim gidelim kahvaltıya bir hafta sonu dedi o deniz manzaralı yere orası nerede tam olarak belki bilir
hım işte tamda orası.ben oraya yürüme mesafesindeyim canım.hani hep di,yorum ya ist.giderken el salla diye.otobanın sağında ben solunda tavşantepe.ay çok yakın.
Aybirkaç resi yükleyecektim ama nereye kaydettim bulşamadım
4 tane kalbim olmuşşş
slm kızlar ben yeni üyeyim aynı zmnda ebeyim.
kuşum ben tek bile gelirim oraya oooo sık görüşürüz o zaman
slm kızlar ben yeni üyeyim aynı zmnda ebeyim.
hoşgeldin canım...
bu arada benim burdan izmit 456 km imiş arası:44:
tatlım zaten tek gelinemeyecek bir durum yok.ayağının altı burası.sekayada gideriz banada gelirsin ulustada gezeriz.yazın gelirsiniz akşam fuara gideriz
kızlar haziranda gelin akşamada fuarda gezeriz
masalcım gerçi izmir fuarını tutmaz ama orası sanayi fıuarı
burda lunaparkta var kocamannnnnnnnn
hıııımmm inşallah canım.
benim kociş getirecek valla. onun planını kuruyoruz.
nasıl gideriz nasıl döneriz diye. çok uzak ya olmadı 1 gecede otelde kalırız diyoruz.
bakalım nasip valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?