ay inşallah. çok heyecanlandım valla.
Ya neva alakasız bişey soracam ama. Ya benim bütün cildim çok kurudu.
Hadi vucut için bebe yağı falan fılan kullanıyorum.
Ama saçlarım iğrenç oldu yaaa.
Kepek kepek kepek
Varmı bi öneriinnn:26::26:
bende şimdi onu söylüyordum seninki dermiş bizim tek atışta olduu
benimki valla jel mel banamısın demed,karı pc başından kalkıp gelirse belki şansımız olacakta malum yalnız olmuyor bu işler der.
Hele febeninki de olursa neydi o kök be kusacaktım valla dermiş ayy gözümün önüne geldide şimdi çok komik olacak valla eğlenceli gibi gözüküyor.
ayyyyy çok komiiikkk
yemin ederim gözümden yaş geldi yaaa
valla derler ha
tatlım limonu sık pamukla suyunu saç diplerine uygula kuşum. Hem parlaklık hemde kepeği önlüyor.
ay onlarınkı dahada komik olur valla..
Işimiz zor be bilader. Karıyla istediğimiz zaman yatamıyoz.
Hep dr ne gün derse o gün diye başlarlar şikayete
Yok sanmam kesin suçlu ve konuları pc olur bizle alakalı yok hep başındalar şöle geç yatıyorlar falan filan olur
seninkide dermiş bizimki hamile kaldıda ancak kurtulduk bilader allah sizede nasip etsin inşallah
semininki bizim karı pek umutsuz tek tüpü varmışta olumsuz düşünüyor
Benimkide tüpmü yaptıracaksınız:26:
Yok bilader öyle tüp değil falan açıklama yaparmış ne hayal gücü ama
Ama şu kesin benimki şikayetleri dizer sırayla
bizim karı ne duysa yapıyor midem çöp tenekesi oldu sırf bunlardan kurtulmak için biranönce çocuk olsun istiyorum açıkcası midem bozuldu falan der gibime geliyor ama onlara bakıp bakıp güleceğimiz kesin..
süpersiiiiinnn
Ay valla biran önce bu buluşma olsa çoook merak ediyorum yaaaa.
Inşallah bi aksilik çıkmaz. Yoksa çok üzülürüm sizlerle buluşamazsam
ayyy kesin valla.
Adamlar ne konuşursa konuşsun bunlar aklıma geldikçe ölürüm gülmekten
tatlım kociş gelmedimi daha:26:
Benimkide birazdan gelir heralde
Bekliyorumk. Valla tam 3 haftadır sadece yarım saat görüşebiliyoruz oda yemek yerken.
Hemen yatıyo. Sabah 5 işe ooooooo...
Zaten kardeş kardeş yatıyoruz. Bide görüşemiyoruz.
Adam yanıma yanaşmoıyo.
Geçen gün dedim git bi karı bul 9 ay sana helal diye ama gitmiyo
geldi tatlım yemek yemeyecekmiş fındık kırdım ona bugün vadisini izlerken çayla yesin diye daha ne olsun
Ammaaan gelsede bizimki yok gibi hiç konuşmaz bir insan nasıl konuşmadan durur yahu bende bak şimdi saat tutacağım hiç laf atmayayım bakayım ne zaman konuşacak:26:
Boşver yanaşmasın zaten amacınıza ulaştınız nede olsa
tatlım kociş gelmedimi daha:26:
benimkide birazdan gelir heralde
bekliyorumk. valla tam 3 haftadır sadece yarım saat görüşebiliyoruz oda yemek yerken.
hemen yatıyo. sabah 5 işe ooooooo...
zaten kardeş kardeş yatıyoruz. bide görüşemiyoruz.
adam yanıma yanaşmoıyo.
geçen gün dedim git bi karı bul 9 ay sana helal diye ama gitmiyo
slm kızlar nasılsınız. ben iki gündür çok rahatsızım gelemiyorum o yüzden siteye. yemek yiyemiyorum ruh gibi geziyorum ortalıkta. bugün iyiyim çok şükür. galiba patates beni kötü yapıyor oysa ki ben patatesi çok severim
yaaa masalcan ben şimdi kocişin yanına gideceğim yaa haniii. şimdi benim de kardeş kardeş mi yatmam gerekiyor yaaa
slm kızlar nasılsınız. ben iki gündür çok rahatsızım gelemiyorum o yüzden siteye. yemek yiyemiyorum ruh gibi geziyorum ortalıkta. bugün iyiyim çok şükür. galiba patates beni kötü yapıyor oysa ki ben patatesi çok severim
yaaa masalcan ben şimdi kocişin yanına gideceğim yaa haniii. şimdi benim de kardeş kardeş mi yatmam gerekiyor yaaa
merhaba tatlım. geçmiş nolsun.
valla ben hala eskisi gibi yiyemiyorum. oh çok şükür bu sefer yiyebiliyorum diyorum 3.lokmada tıkanıp kalıyorum. inşallah geçici bi süredir.
valla hasretcim bize 5-6 haftadır yasak ve daha bu ayın sonuna kadar kardeşiz valla
her dr gittiğimizde kociş soruyo perhize devam mı diye
Bilmiyorum artık ne yapacağız. en iyisi doktora sormamak böylelikle yasak olduğunu bilmeyiz değilmi
neyse ne yapalım. gülünü seven dikenine katlanır.
bilmiyorum artık ne yapacağız. En iyisi doktora sormamak böylelikle yasak olduğunu bilmeyiz değilmi
Neyse ne yapalım. Gülünü seven dikenine katlanır.
her gebe için ilk 3 ay riskli dönem ama dikkat edildiği ve narin davranıldığı sürece zarar olmaz heralde tatlım ne bileyimSizinki, farklı bir durum nede olsa özlem varrr. ne getirir bilemeyiz.
ya dimi nevacım. Ne denir ki bu durumda.
Biz sürekli beraberiz. Evet benimde 3 aydan sonra sanırım serbest olur.
,ama dr öyle bişey demedi. Ammaaan biz zor ulaşanlarız bebişe.
Varsın 9 ay olmayıversin dimi nevacım.
Napalım ölmeyiz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?