iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız yine yoktum evde dün annemlerde kaldım bugünde saglık ocagına gittim kan tahlili falan vermiştim sonuçlarını almaya merdivenlerden düştüm yagmur yagıyordu yerler hep ıslak olunca ayagım kaydı çok korktum kanamam olur diye bişey yok doktorumu aradım daha küçük oldugu için bişey olmaz dedi kanaması yoksa kormayın sakin olun demiş eşime bende gelmek istiyorum ama doktorum yola çıkma demişti bu gittiğimdede sormadım bi sorun olmzsa sorarım gelmeye çalışırım banada uzak baya izmit
tatlım zaten tek gelinemeyecek bir durum yok.ayağının altı burası.sekayada gideriz banada gelirsin ulustada gezeriz.yazın gelirsiniz akşam fuara gideriz
Kızlar haziranda gelin akşamada fuarda gezeriz
masalcım gerçi izmir fuarını tutmaz ama orası sanayi fıuarı
burda lunaparkta var kocamannnnnnnnn
hıııımmm inşallah canım.
Benim kociş getirecek valla. Onun planını kuruyoruz.
Nasıl gideriz nasıl döneriz diye. çok uzak ya olmadı 1 gecede otelde kalırız diyoruz.
Bakalım nasip valla
ah bitanem çok üzüldüm aman dikkat et olmadı çıkma dışarı falan.
valla inan ben pek çıkmıyorum. çıksam bile daha öncede söylemiştim yumurtaların üzerinde yürüyo gibi yürüyorum. korka korka çıkıyorum.
çok şükür bişey olmamış tatlım.
rabbim senide bebeğinide korusun bitanem
kocişim ben hamile kaldım sürekli nöbette bende evde bişey yiyemiyorum diye annemlere gidiyorum o kadar dikkat et lafı varki etrafımda dikkat ettiğim için başıma geldi bide çok uyuşugum bu sıralar bugünde bir halsizlik vardı düşünce açlıdı gözlerim ama
biz çok geliyoruz fuara şimdi onu söyleyecektim sen benden önce söyledinBen çok sevdim hepinizi ne bileyim hep görüşmek isterim tatlım benim kociş karışmaz arkadaşıma gideceğim derim bişey demez yani gönderir ama tabi sizde geleceksiniz. Bizimde abantımız var o sıcaklarda
çok ayıp masal demek bizim yolumuz izmire düşse otelde kalacağız semi öğrenmiş olduk kuşum ben izmite 1 saatlik uzaklıktayım bizede gideriz kuşum aşkolsun yani:20:
aaaaaa,orkide hamile misin,maşallah,rabbim kucağına almayı nasib etsin sağlıkla inşallah.
nasıl oldu,doğal mı?
selam kızlar.
canım benim çoooooooook geçmiş olsun dikkat et dicem kızacaksın
Neyseki bişey olmamış
Hoşgeldin kardelenn nasılsın tatlımm
kocişim ben hamile kaldım sürekli nöbette bende evde bişey yiyemiyorum diye annemlere gidiyorum o kadar dikkat et lafı varki etrafımda dikkat ettiğim için başıma geldi bide çok uyuşugum bu sıralar bugünde bir halsizlik vardı düşünce açlıdı gözlerim ama
hoşbulduk neva cım,iyiyim,yeni bi ay daha başladı bizim için,çalışıp durcaz işte,kısmetimiz bol olur inşallah.canım benim çoooooooook geçmiş olsun dikkat et dicem kızacaksın
Neyseki bişey olmamış
Hoşgeldin kardelenn nasılsın tatlımm
amin canım,çok sevindim.amin canım darısı tüm isteyenlere olsun evet canım dogal oldu
hoşbulduk kuşum,minik kuzu nasıl?maşallah büyütyosunuz.kardeleeennn hoşgeldin bitanem
inşallah tatlım allah umudumuzu hiç eksik etmesin zaten
hoşbulduk kuşum,minik kuzu nasıl?maşallah büyütyosunuz.
amin,inşallah.
sende ne var ne yok,son durum nedir?
hoşbulduk kuşum,minik kuzu nasıl?maşallah büyütyosunuz.
Amin,inşallah.
Sende ne var ne yok,son durum nedir?
anlıcan günlerde gelcek inşallah,dua et bize bolca.iyidir inşallah. ben daha bişey anlamıyorum.
rabbim tez zamandahepinize nasip etsin inşallaaaahhh
bu ay umut yok bende tatlım ama dur hemen kızma ovulasyon testine odaklandık çift çizgiyi beklerken bide ev telaşına düştük bebek yapmaya fırsat bulamadıkBu ay artık bidahaki aya inşallah sıkı bir çalışma düşünüyorum
anlıcan günlerde gelcek inşallah,dua et bize bolca.
Hımmm,satın mı alıyosunuz,hayırlı olsun öyleyse,yok değilsede kolay gelsin
Peşin peşin yazimde her iki durumuda,iki kere uğraşmamış olurum
yok canım yapıyoruz daha zor bir süreççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?