Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah bitanem çok üzüldüm aman dikkat et olmadı çıkma dışarı falan.
valla inan ben pek çıkmıyorum. çıksam bile daha öncede söylemiştim yumurtaların üzerinde yürüyo gibi yürüyorum. korka korka çıkıyorum.
çok şükür bişey olmamış tatlım.
rabbim senide bebeğinide korusun bitanem

biz çok geliyoruz fuara şimdi onu söyleyecektim sen benden önce söyledin Ben çok sevdim hepinizi ne bileyim hep görüşmek isterim tatlım benim kociş karışmaz arkadaşıma gideceğim derim bişey demez yani gönderir ama tabi sizde geleceksiniz. Bizimde abantımız var o sıcaklarda

hıııımmm inşallah canım.
Benim kociş getirecek valla. Onun planını kuruyoruz.
Nasıl gideriz nasıl döneriz diye. çok uzak ya olmadı 1 gecede otelde kalırız diyoruz.
Bakalım nasip valla

çok ayıp masal demek bizim yolumuz izmire düşse otelde kalacağız semi öğrenmiş olduk kuşum ben izmite 1 saatlik uzaklıktayım bizede gideriz kuşum aşkolsun yani:20:

kocişim ben hamile kaldım sürekli nöbette bende evde bişey yiyemiyorum diye annemlere gidiyorum o kadar dikkat et lafı varki etrafımda dikkat ettiğim için başıma geldi bide çok uyuşugum bu sıralar bugünde bir halsizlik vardı düşünce açlıdı gözlerim ama

aaaaaa,orkide hamile misin,maşallah,rabbim kucağına almayı nasib etsin sağlıkla inşallah.
nasıl oldu,doğal mı?
selam kızlar.

canım benim çoooooooook geçmiş olsun dikkat et dicem kızacaksın
Neyseki bişey olmamış

Hoşgeldin kardelenn nasılsın tatlımm

ay aşkolsun bitanem olurmu öyle şey.
izmirde de eviniz var unutmayın. biz konuşurken öyle dedi kociş canım.
valla utandırdınız beniiii

Neyseki bişey olmamış

teşekkür ederim canım yok kızmıyorum ama sakınılan göze çöp batıyor görüyorsun tabi annemlere söylemedim söylesem suç benim olur

allah korumuş ikinizide bebeğim.
alaha emanet olun ikinizde tatlım

Neyseki bişey olmamış

hoşbulduk neva cım,iyiyim,yeni bi ay daha başladı bizim için,çalışıp durcaz işte,kısmetimiz bol olur inşallah.
amin canım darısı tüm isteyenlere olsun evet canım dogal oldu
amin canım,çok sevindim.

hoşbulduk kuşum,minik kuzu nasıl?maşallah büyütyosunuz.

Amin,inşallah.
Sende ne var ne yok,son durum nedir?

bu ay umut yok bende tatlım ama dur hemen kızma ovulasyon testine odaklandık çift çizgiyi beklerken bide ev telaşına düştük bebek yapmaya fırsat bulamadık Bu ay artık bidahaki aya inşallah sıkı bir çalışma düşünüyorum

iyidir inşallah. ben daha bişey anlamıyorum.
rabbim tez zamandahepinize nasip etsin inşallaaaahhh
anlıcan günlerde gelcek inşallah,dua et bize bolca.

hımmm,satın mı alıyosunuz,hayırlı olsun öyleyse,yok değilsede kolay gelsin
peşin peşin yazimde her iki durumuda,iki kere uğraşmamış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…