Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[ı]of ya bu akşamda tvde hiçbirşey yok
canım çok sıkılıyor
burdada kimsenin canı konuşmak istemiyor
[/ı]

semiciğim diğer topikte yisim yanlışllığı olmuşta kendime baıyordum mevkimde ne güzel yaa rabbim inşallah oraya koyar beni kim bilir belkide vardır

iyiyim semicim sen nasılsın buluşma muhabbetini duyunca kocişi ikna etmeye çalışıyordum.
Ben onunla biraz ilğileniyim anlarsınız belkim ikna olur.

et tabi şekeim sensiz olurmu hiç
Kızlar ben bir namazımıda kılayım rahat rahat oturayım

iyiyiz işte
ama benim çok canım sıkılıyor:84::84::84::84::84:

neva kuzum listeye girmişsin.hadi işallah gerçek olur

bebişimmmmmmmmmmm neden canın sıkılıyor bakayım :)karnın mı aç yoksanevacımmmm hadi hayırlı olsun bu bir işaret olabiler mi acaba

nevaya bak ya
saat 1 olmuş rahat rahat oturacakmış kız gidiyoz biz giydik çızgılı pijamalarımızı:97::97::97:

bebişimmmmmmmmmmm neden canın sıkılıyor bakayım :)karnın mı aç yoksanevacımmmm hadi hayırlı olsun bu bir işaret olabiler mi acaba

ay ne bileyim
akşamdan beri kimse konuşmuyor burda
belkide ondandıır
yok kuzu bu akşam aç değilim geç yedik
okadar yemişimki kocişim e hepsini sen yedin ben açkaldım dedi:78::78::78:

ay ne bileyim
akşamdan beri kimse konuşmuyor burda
belkide ondandıır
yok kuzu bu akşam aç değilim geç yedik
okadar yemişimki kocişim e hepsini sen yedin ben açkaldım dedi:78::78::78:

bende bugün bunalım yaptım resmen hava yağmurlu ben miskin ..dertliydim bugün hava insanın ruh halini çok belirliyor yahu

bende bugün bunalım yaptım resmen hava yağmurlu ben miskin ..dertliydim bugün hava insanın ruh halini çok belirliyor yahu

evet ya neyseki pazargünü iyiymiş
pazarı iple çekiyorum

diğer topik dediğiniz hangisi kuzucuklar....
bu arada bende buluşmaya gelmek istiyoeum yaaa. kocise şimdi söledim ama
2 milyondan 76 milyona
canım nevanın kaçak topiği (idi)

sende kocişine yapsaydın
ne yani aynı durumda onlar olsa izinmi alacaklardı sanki sadece söyleyeceklerdi
haber vereceklerdi yani

evet ya neyseki pazargünü iyiymiş
pazarı iple çekiyorum

2 milyondan 76 milyona
canım nevanın kaçak topiği (idi)

ayyy inşallahhhhh yahu ..biizde kahvaltıya gidicez arkadaşlarla bi aksilik çıkmaz havada güzel olar inşallah...semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben annemiiiiiiiiiiiii ve babamı çok özledimmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa...1 ay oldu gittiler tam geliyorlardı yarın pazartesiye kaldı ..geçmez günlerrr şimdiiiiii pöfffffffffff

iyiyim şükür cnm yoğunum ama...ben bir sigara içip geliyorum hemen....bu arada nevacım mesaj attım kullanıcı adı hakkında bana geri gelmiş hotmailime kendi kendime yollamışım gibi maili yani????

sigara mı ?hımmmmmmmmmmmm

sende kocişine yapsaydın
ne yani aynı durumda onlar olsa izinmi alacaklardı sanki sadece söyleyeceklerdi
haber vereceklerdi yani

haber değil tatlımya.dedim arkadaşlarım görüşeceklermiş hepsinin eşi getirecekmiş.ne tanımadığın hiç görmediğin kişilerlemi görüşecen dedi manyak. töbe töbe adam yan odada namaz kılıyor yasin okuyor ben adama ne diyorum

allah kavuştursun tatlımmmm

iyiyiz işte
ama benim çok canım sıkılıyor:84::84::84::84::84:

Neva kuzum listeye girmişsin.hadi işallah gerçek olur

ayyyyyyyyyy inşallahhhhhh bu ay adetin 14. Günü ilişki oldu o kadar diyorumya tuttuysa bir o yani

bilmem belkide olabilir diye umut ediyorum

nevaya bak ya
saat 1 olmuş rahat rahat oturacakmış kız gidiyoz biz giydik çızgılı pijamalarımızı:97::97::97:

gidene yatak orada zorlamı tutuyorum yani ne bileyim 2 ye 3 e kadar millet buradaya namazım kalmasın dedim

iyiyim şükür cnm yoğunum ama...ben bir sigara içip geliyorum hemen....bu arada nevacım mesaj attım kullanıcı adı hakkında bana geri gelmiş hotmailime kendi kendime yollamışım gibi maili yani????

tatlım bir link koymuştumya orada iletişim kırmızıyla yazıyor ona tıklayıp gönder demiştim yapmadınmı :26:

tatlım 2günden birşey olmaz sık dişini
uzakmı oturuyorlar annenler
bende babamı yılda 2 3 kez görüyorum ama alıştım sanırım

tatlım 2günden birşey olmaz sık dişini
Uzakmı oturuyorlar annenler
bende babamı yılda 2 3 kez görüyorum ama alıştım sanırım

melodi hanım bir venedik resmi var ortalarda ama ben görmedim bişey unuttum sanma yani Bende istereeeeeem

semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hareketli avatar diye seni koyacağım şuraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…