Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim tatlım ayyyy ne güzeldir orada olmak ama bende uçak fobisi var sanırım ben hiç öyle uzak yerlere gidemeyeceğim.:97::97::97::97:

çok güzeldi ..gerçekten rüya gibi geldi geçtibence yen sen o fobini kuşummm ....sen herşeyi beceriyosun onuda yenersin kuzum yaaaa:)

hayırdır tatlıcım????????????
ya aslında benimle ilgili bişey değil ama istemeden kendimi bi kavganın içinde buldum bügün dolayısıyla gerildim başım ağrıdı kargaşadan.

bendeeeeeeeeeeeee aynenn annemi özledimmmmmmm pöff başıma vurdu anasızlık
sıkma canını bak pazartesi geliceklermiş hayırlısıyla gelsinlerde sende özlemini gider inşallah kalıcaklarmı bari?

çok güzeldi ..gerçekten rüya gibi geldi geçtibence yen sen o fobini kuşummm ....sen herşeyi beceriyosun onuda yenersin kuzum yaaaa:)

ben de panik var korkayım hemen etkileniyorum kalp atışım değişiyor ya beni bayıltacaklar öyle bineceğim yada imkansız gibi görünüyor

şule boşver kuzum ya
bak akşamdan beri konuşmuyorsun benimde hiç keyfim yok
ne oldu anlat tatlım sen iki muhabbet edelim

ne kavgası yahu ne oldu kuzum anlatmak istersen diznleriz :)annemler de burda oturuyor zaten tatlım ..abimlere gitmişlerdi ziyarete ama rahatsızlanınca abim 1 ayı buldu ordalar bende çok özledimmmmmm..neyse gelince hep yanımdalar ....anneme iyiki yakın oturuyorum çok düşkünüm ben yav aneye ..gerçi hafta bir görüşürüz bazen 2 defa ..o bile yetmiyor yaaa..

peki canlarım anlatıyım.
akşam üstü çıktım koaföre gittim bişeyler yedim gayet keyfim yerindeydi yani sonra görümcemin eşi rahatsızlanmış dün gece geçmiş olsuna gidiyim dedim büyük görümcemde gidicekti biraz sapa bi yerdi beraber gidelim buluşup dedim ben geç çıkıcam işten ama annemlerde gidicek oraya geç onlarla geçersin dedi gittim kayınvalideme bekar görümcemle aşşağı kapıda karşılaştık çıktık işteyim yetişemiyeceğim diyen görümcem eşinden ayrıldı kayınvalidemlerle kalıyor çocuklar teyzeleriyle tartıştı kayınvalidemde kızını savundu torunlarına kızdı ama bi görseniz birbirlerine girdiler kimi susturucağımı şaşırdım neyse çocukları sakinleştirdim kayınvalidemide görümcemle mesafeliyizdir ona bişey demedim sonra toplandık görümceme gittik diğer görümcem işten oraya geldi evde bi misafirde var girdiler birbirlerine kimse altan almıyor zar zor ayırdık çok gerildim bende.

anammmmmmmmmm feci olmuş yahu ..zor bir durum bende çok gerilirim hiç sevmem kavgayı :18:

bırak ya yesinler birbirlerini sen niye üzülüyorsunki iyi ona üzül buna üzül hayatı kendine zindan edersin böyle kuşum yazık değilmi sana onlar düzelir kardeşler sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…