bitkin karışık bi haldeyim canım.
sen nasılsın?
sen nasılsın?
teşekkür ederim tatlım ayyyy ne güzeldir orada olmak ama bende uçak fobisi var sanırım ben hiç öyle uzak yerlere gidemeyeceğim.:97::97::97::97:
sen nasılsın?
nevacım senin için koydum fotoyu:)
tatlım ben zaten burdan yaptımmm...olur heralde 2-3 güne o zaman
profile konan resimler silinebiliyormu siliniyorsa bende koyayımda Benide görün :))))
ya aslında benimle ilgili bişey değil ama istemeden kendimi bi kavganın içinde buldum bügün dolayısıyla gerildim başım ağrıdı kargaşadan.hayırdır tatlıcım????????????
sıkma canını bak pazartesi geliceklermiş hayırlısıyla gelsinlerde sende özlemini gider inşallah kalıcaklarmı bari?bendeeeeeeeeeeeee aynennannemi özledimmmmmmm pöff başıma vurdu anasızlık
çok güzeldi ..gerçekten rüya gibi geldi geçtibence yen sen o fobini kuşummm ....sen herşeyi beceriyosun onuda yenersin kuzum yaaaa:)
canınızı sıkmıyim zaten benimle ilgili değil ama mudahale etmek durumunda bırakıldım gerildim sinirlendim.:26::26::26::26::26::26::26::26:
canınızı sıkmıyim zaten benimle ilgili değil ama mudahale etmek durumunda bırakıldım gerildim sinirlendim.
ya aslında benimle ilgili bişey değil ama istemeden kendimi bi kavganın içinde buldum bügün dolayısıyla gerildim başım ağrıdı kargaşadan.
sıkma canını bak pazartesi geliceklermiş hayırlısıyla gelsinlerde sende özlemini gider inşallah kalıcaklarmı bari?
peki canlarım anlatıyım.
akşam üstü çıktım koaföre gittim bişeyler yedim gayet keyfim yerindeydi yani sonra görümcemin eşi rahatsızlanmış dün gece geçmiş olsuna gidiyim dedim büyük görümcemde gidicekti biraz sapa bi yerdi beraber gidelim buluşup dedim ben geç çıkıcam işten ama annemlerde gidicek oraya geç onlarla geçersin dedi gittim kayınvalideme bekar görümcemle aşşağı kapıda karşılaştık çıktık işteyim yetişemiyeceğim diyen görümcem eşinden ayrıldı kayınvalidemlerle kalıyor çocuklar teyzeleriyle tartıştı kayınvalidemde kızını savundu torunlarına kızdı ama bi görseniz birbirlerine girdiler kimi susturucağımı şaşırdım neyse çocukları sakinleştirdim kayınvalidemide görümcemle mesafeliyizdir ona bişey demedim sonra toplandık görümceme gittik diğer görümcem işten oraya geldi evde bi misafirde var girdiler birbirlerine kimse altan almıyor zar zor ayırdık çok gerildim bende.
biri 13 biri 11 yaşındalarçocuklar kaç yaşında ki
peki canlarım anlatıyım.
Akşam üstü çıktım koaföre gittim bişeyler yedim gayet keyfim yerindeydi yani sonra görümcemin eşi rahatsızlanmış dün gece geçmiş olsuna gidiyim dedim büyük görümcemde gidicekti biraz sapa bi yerdi beraber gidelim buluşup dedim ben geç çıkıcam işten ama annemlerde gidicek oraya geç onlarla geçersin dedi gittim kayınvalideme bekar görümcemle aşşağı kapıda karşılaştık çıktık işteyim yetişemiyeceğim diyen görümcem eşinden ayrıldı kayınvalidemlerle kalıyor çocuklar teyzeleriyle tartıştı kayınvalidemde kızını savundu torunlarına kızdı ama bi görseniz birbirlerine girdiler kimi susturucağımı şaşırdım neyse çocukları sakinleştirdim kayınvalidemide görümcemle mesafeliyizdir ona bişey demedim sonra toplandık görümceme gittik diğer görümcem işten oraya geldi evde bi misafirde var girdiler birbirlerine kimse altan almıyor zar zor ayırdık çok gerildim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?