Eki Görüntüle 194370
bir faftadır gelinlik bakıyor süslü hanımlar
benim ki kadar güzelini bulamadılarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende acıktımmçoooooooooooooooooooook açıııııııııııııııııııııım ne yesem acaba
edaam şimdi aklımdan geçiyordun oldunmu regl.:26:
bende acıktımmgel bi restorana gidelimm
olmadım canımm,seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim 35.günüm 2 gün önce negatifti geb.test
dün gece rüyamdada geb testim pozitif çıkıyodu çok seviniyodummm
bende acıktımmgel bi restorana gidelimm
olmadım canımm,seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim 35.günüm 2 gün önce negatifti geb.test
dün gece rüyamdada geb testim pozitif çıkıyodu çok seviniyodummm
evet en mantıklısı o sanırım
hesaplar senden
ayyyyy inşallah bitanem ben bu ay yumurtladım mı onuda bilmiyorum.
hoşbulduk febe teşekkür ederim iyiyiz şimdilik herşey yolunda bakalım.sizler nasılsınız ?
bende aslında tam emin değilim,18.gün hafif çizgi çıkmışdı
sonrasında yapamadım ama 20.güne kadar uzayan akıntı
Test yapmadın mı sen
hayır olsunn bitanemmm inşş en kısa zamanda gerçekleşir rüyan.. ben rüyamda yetim bi bebeğe bakıyodum,birden konuşuyo bebek seni çok seviyorum diyo bana,ona bakıyorum diye,ayy başlıyorum ağlamaya çok duygulanıyorum. ne demek bu şimdi evlatlık gibi bişeydi sanırsam..eşime anlattım sen kafayı iyice bozdun dedi bana
bende iyiyim çok şükür.. ohh iyi olun tatlım..nekadarlık oldu bebişin?? neler yapıyosun çok ayrı kaldık yaa terketme biziiiii
kızlarrrrrrrr hayırlı cumalarrr..ne var ne yok bakayım?benimdee karnım aççç nevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı cumalarr....
edacım adet olmadın sanırım kız belkim sıpa gelmiştir belli olmuyo ne zaman gelcekleri malum
kızlar tefriciye ne oldu...
Hiç sorma tatlım elimize yüzümüze bulaştırdık bende sormuyorum sen diğer topikte katıl istersen tatlım buradan hayır yok
aminn bitanemm inşş..sormaa yaa aynen bana artık hasta gözüyle bakıyo sanırsamRABBİM hayırlara çıkarsın rüyanı inşallah canımm
kendi sıkıntımız yetmiyo bide bu kocalarla uğrasıyoz
inşş bitanemm dualarında bizi unutma ok??napim gelmiyosun hiç arada böle gelip güzel haberlerini versen bile yeter bizeeeeteşekkür ederim canım benim ii dileklerin için .bugün 8.haftayı bitirdik çok şükür herşey yolunda kalp atışları duyuldu biray sonra tekrar kontrol var.ben hiç terkedermiyim sizi burda olmasamda kalbim sizinle inşallah en kısa zamanda hepinizin güzel haberlerini alırız.
kızlarrrrrrrr hayırlı cumalarrr..ne var ne yok bakayım?benimdee karnım aççç nevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?