Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anammmmmmmmmm feci olmuş yahu ..zor bir durum bende çok gerilirim hiç sevmem kavgayı :18:
ya sorma nefret ediyorum bende.
bide kayınvalidem beni şahit gösteriyor diyemiyorumki anne tamam çocuklar saygısızlık ettiler fakat sende olayları alevlendiriyorsun sakinleştirmek yerine.
kayınvalideme haklısın desem görümcem benim çoculklarıma kimse karışmıyıcak diyor.
diğeride ben anneme saygısızlık ettirmeme diyor diyemiyorumki olay senle çocuklar arasında geçti.
ay inan hepsi haksız ama hepsinin kalp gözü kapanmış şurdan kalk şuraya otur diyemiyorsun ayırana kadar canımız çıktı güya hasta ziyaretine gitmişler yabancı bi bina gümbür gümbürdü inan ben utandım üstelik evde misafir var.

şengülcüm sanırım olmadı neyse yarın birdaha denersin bakarız

hadi öptüm sizi kızlar
iyi uykular

aşağıda değişikliği kaydetede tıklıyormusun tatlım bazı resimleride kabul etmiyor boyut falan diyor

gerçekten çok ayıp olmuş ya..ne garip insanlarrrr var dünyada:)

abooooooooooooooooooooow kızlar saat 2 buçuk olmuş hadi yatakk sabah 5 te kalkıyorum ben anammmmmmmmmmm nasıl olacaksa :26:

ay veletlere bak.bunlarmı kavga etti.sonradanda sanırım anneleri dahil oldu
nevaya birebir katılşıyorum canım
sorma ya teyzeleri birtane söyledi onlar beştane annelerinede mağduru oynuyorlar.
aynen öyle oldu anneleride sanki parayla kıreşte çocuk baktırıyor işkence görmüşlercesine davranıyor.

bırak ya yesinler birbirlerini sen niye üzülüyorsunki iyi ona üzül buna üzül hayatı kendine zindan edersin böyle kuşum yazık değilmi sana onlar düzelir kardeşler sonuçta
ya ben onların yaşadığına üzülmedim dahil etmelerine şuleye sor şulede ordaydı demelerine olaya dahil etmelerine sinirlendim.
bide görümceciğimin oğlu 11 yaşında olan bi anayoldan işık yok karşıya geçiyoruz yengecim elini ver dedim bi dünyada bana laf saydı güzel başlamış bi günümü mahvettiler yani.

senin orada diyeceğin şey ben karışmam sizin aranızda sonra ben kötü olurum siz iyi diyeceksin bitti. şulem senin spermende olsa bu ince fikirle nasıl hamile kalırsın canım benim boşver yaaaa allah aşkına takma bu kadar önemseme senden başka şeyleri kendini önemse. Bunu ancak sen istersen yapabilirsin önce kendimiz gerisini boşver tek geldik tek gideceğiz onun için kimseyi tkma derin bir nefes çek ve delimiyim ben banane de çık işin içinden anlaştıkmı :26: Değermi hiççç bunca strese soruyorum onlar mışıl mışıl uyuyordur eminim.

şengüll oldu ..tanıştıkk seninleeeeee tatlım teşekkürlerrrrrrrrrrbenim çıkmam lazım kociş bekliyor öpüyorum hepinizii ..iyi gecelerrr sizleri seviyorumm..biraz geçmişe baktımmmmmm.....orkide cim düşmüşsün dikkat et ne olur kuzum yaa..çok geçmiş olsun tatlımm...masalcım seninde canın sıkılmış eltine sanırım takmaa boşver senin mutlu olman lazım hep pozitif bebk için..taamam mı fıstıkım en güzel zamanlarınızz güzel ve mutlu geçirinnn ...öpüldünüzzzz

şengül canım nasıl çözdün olayı beceremiyorum derken resmen slayt gösterisi yaptın ama çok beğendim ben seni allah sahibine bağışlasın buradaki arkadaşlarım çok güzel benim için kalpleri güzel çünkü en önemlisi gerisi boş seviyorum hepinizi şekerler bende yatayım artıkın

kız neva gözlerin ne güzelmiş snin öyleeebir tur ver barimm öperim kaçarımmmmmmmm..vınnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…