biri 13 biri 11 yaşındalar
hadi bekliyoruz şengülcüm
ya sorma nefret ediyorum bende.anammmmmmmmmm feci olmuş yahu ..zor bir durum bende çok gerilirim hiç sevmem kavgayı :18:
deniyorum ama olmadı tatlım avatarı değiştir diyorum göz at pc den seçiyorum işlem yapıyor bekletiyor ama koymuyor resmi ya hemde birkaçtane masa üstüne kopyaladım hepsini eklicektim ama olmuyor bebeğim tekrar deneyim bakayım
ya sorma nefret ediyorum bende.
bide kayınvalidem beni şahit gösteriyor diyemiyorumki anne tamam çocuklar saygısızlık ettiler fakat sende olayları alevlendiriyorsun sakinleştirmek yerine.
kayınvalideme haklısın desem görümcem benim çoculklarıma kimse karışmıyıcak diyor.
diğeride ben anneme saygısızlık ettirmeme diyor diyemiyorumki olay senle çocuklar arasında geçti.
ay inan hepsi haksız ama hepsinin kalp gözü kapanmış şurdan kalk şuraya otur diyemiyorsun ayırana kadar canımız çıktı güya hasta ziyaretine gitmişler yabancı bi bina gümbür gümbürdü inan ben utandım üstelik evde misafir var.
sorma ya teyzeleri birtane söyledi onlar beştane annelerinede mağduru oynuyorlar.ay veletlere bak.bunlarmı kavga etti.sonradanda sanırım anneleri dahil oldu
nevaya birebir katılşıyorum canım
ya ben onların yaşadığına üzülmedim dahil etmelerine şuleye sor şulede ordaydı demelerine olaya dahil etmelerine sinirlendim.bırak ya yesinler birbirlerini sen niye üzülüyorsunki iyi ona üzül buna üzül hayatı kendine zindan edersin böyle kuşum yazık değilmi sana onlar düzelir kardeşler sonuçta
sorma ya teyzeleri birtane söyledi onlar beştane annelerinede mağduru oynuyorlar.
Aynen öyle oldu anneleride sanki parayla kıreşte çocuk baktırıyor işkence görmüşlercesine davranıyor.
Ya ben onların yaşadığına üzülmedim dahil etmelerine şuleye sor şulede ordaydı demelerine olaya dahil etmelerine sinirlendim.
Bide görümceciğimin oğlu 11 yaşında olan bi anayoldan işık yok karşıya geçiyoruz yengecim elini ver dedim bi dünyada bana laf saydı güzel başlamış bi günümü mahvettiler yani.
şengül canım nasıl çözdün olayı beceremiyorum derken resmen slayt gösterisi yaptın ama çok beğendim ben seni allah sahibine bağışlasın buradaki arkadaşlarım çok güzel benim için kalpleri güzel çünkü en önemlisi gerisi boş seviyorum hepinizi şekerler bende yatayım artıkın
şengülcüm fıstık gibi hatunsun yahu.
gerçi bizim topikte fıstık olmayan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?