Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah nevam haklısın ben varya ben temiz bi zılgıtı hakediyorum aslında.
ama sana söz kendime bi çeki düzen vericem.
ben karşımdakini dinler yardımcı olamaya çalışırım sıkıntımdada dinlenip destek almak isterim dinlenip sağlıklı bi tavsiye beklerim ama o iş bunlarla olmaz bekarlıkta kaldı ama söz yok artık yesinler birbirlerini ne halleri varsa görsünler.

çözdüm olayı nevacım :))))))) sağol tatlım vallaha bende sizleri çok seviyorum iyki buraya üye oldum ve iyki sizleri tanıdımmmm canım arkadaşlarım benim ben bi ara resimleri düzenleri gene böle slayt yaparım :)))) şimdi öle rasgele koydum eşimle birlikte resimleri nedense yüklemedi....iyi geceler kuzucuklarım tatlı rüyalar öptüm hepinzi bende yatarım şimdii

işte bu güçlü kadın olacaksınki insanlar karşında gıdı gıdı yapamasın bak o zaman kocişte nasıl arkanda oluyor neva demişti dersin bırak millete yaranılmaz ne iyilikler yaptım görülmedi şimdi yapmıyorum yorumsuz kalıyorum açıklama derdimde kim ne istiyorsa anlasın. Ve kıymetliyim bin yaptığım görünmezken bir yaptığım görünüyor doğanın kanunu bu tatlım
iyilik bilene bol keseden vereceksin
bilmeyene hadi oradan diyeceksin
nasıl uydu ama

hepinize ALLAH rahatlık versin öpüyorum hepinizi.
şimdiden cumanız mübarek olsun hayırlı imanlı kuranlı sağlıklı huzurlu bereketli helal kazançlı ve bebişli bi yaşam diliyorum.

bende öptüm cancağızım

hadi ben kaçar datlularım öpüyorum hepinizi :79::79::79::79:

seninde tatlım.aminnn inşallah bende cuma saati yasin okucam zaten duan kabul oldu yani bebişim :))))

hepinize ALLAH rahatlık versin öpüyorum hepinizi.
şimdiden cumanız mübarek olsun hayırlı imanlı kuranlı sağlıklı huzurlu bereketli helal kazançlı ve bebişli bi yaşam diliyorum.

Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.
Orta hal...li yaşarsın, monotonsun derler.
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.
Ağlarsın, bunalım derler.
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.
Konuşursun, sus bi artık derler.
Çalışırsın, amele derler.
Yatarsın, beleşçi derler.
Kısacası derler de derler...
İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.

Ona buna kulak vermeye bir son ver,yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler... =)

hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrr boool booool dua edelim selayla ezan arası 1000 tane ya evvel çekin

13.05.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
EDANURLU:93:|09.05.2011
ŞENGÜL:83:|13.05.2011
MELODİ:108:|18.05.2011
NEVA:82:|22.05.2011
DOSBA:112:|05.06.2011
MİNE|03.06.2011
SEMİ:89:|07.06.2011
FEBE|07.06.2011
TUME|08.06.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:
KARA|TÜP|:26:

Son düzenleme:
çoooooooooooooooooooook açıııııııııııııııııııııım ne yesem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…