ah nevam haklısın ben varya ben temiz bi zılgıtı hakediyorum aslında.senin orada diyeceğin şey ben karışmam sizin aranızda sonra ben kötü olurum siz iyi diyeceksin bitti. şulem senin spermende olsa bu ince fikirle nasıl hamile kalırsın canım benim boşver yaaaa allah aşkına takma bu kadar önemseme senden başka şeyleri kendini önemse. Bunu ancak sen istersen yapabilirsin önce kendimiz gerisini boşver tek geldik tek gideceğiz onun için kimseyi tkma derin bir nefes çek ve delimiyim ben banane de çık işin içinden anlaştıkmı :26: Değermi hiççç bunca strese soruyorum onlar mışıl mışıl uyuyordur eminim.
kız neva gözlerin ne güzelmiş snin öyleeebir tur ver barimm öperim kaçarımmmmmmmm..vınnnnnnnnnnnn
ah canım sağol.sağol tatlım o senin güzel bakışından her zaman sölerim ve buna inanırım GÜZEL BAKAN GÖZLER GÜZEL GÖRÜR
ah nevam haklısın ben varya ben temiz bi zılgıtı hakediyorum aslında.
Ama sana söz kendime bi çeki düzen vericem.
Ben karşımdakini dinler yardımcı olamaya çalışırım sıkıntımdada dinlenip destek almak isterim dinlenip sağlıklı bi tavsiye beklerim ama o iş bunlarla olmaz bekarlıkta kaldı ama söz yok artık yesinler birbirlerini ne halleri varsa görsünler.
ah canım sağol.
ALLAH ayırmasın bi yastıkta kocalsın.
hadi ben kaçar datlularım öpüyorum hepinizi :79::79::79::79:
hepinize ALLAH rahatlık versin öpüyorum hepinizi.
şimdiden cumanız mübarek olsun hayırlı imanlı kuranlı sağlıklı huzurlu bereketli helal kazançlı ve bebişli bi yaşam diliyorum.
hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrr boool booool dua edelim selayla ezan arası 1000 tane ya evvel çekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?